طرح شش كشور اروپایی علیه قضات جنایتکار رژیم

شش كشور اروپایی خواستار اعمال تحریم های حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی شدند.

به گزارش عصر ایران، یك دیپلمات اروپایی به خبرگزاری فرانسه گفت كه شش كشور اروپایی پیشنهاد داده اند تا در نشست ماه آینده وزرای امور خارجه این اتحادیه ، تحریم ناقضان حقوق بشر در ایران از سوی این اتحادیه در دستور كار قرار گیرد.

در طرح این شش كشور اروپایی افرادی همچون قضات و بازپرس ها که حقوق بشر را در ایران نقض می كنند، هدف قرار خواهند گرفت ".

بر اساس این گزارش در نشست هفته جاری وزرای امورخارجه ۲۷ كشور عضو اتحادیه اروپا در بروكسل، شش كشور فرانسه ، بریتانیا ، آلمان ، یونان ، جمهوری چك و هلند درخواست كرده اند تا این تحریم ها در نشست ماه آینده این وزیران تصویب شود.

این اقدام اتحادیه اروپا در پی اقدام شهریور ماه سال جاری آمریكا در تحریم هشت نفر از مقامات جمهوری اسلامی صورت می گیرد .

دولت آمریكا در اوایل بهمن ماه سال جاری از اتحادیه اروپا درخواست كرده بود كه با گسترش تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی، مقام‌های مسئول را كه از نظر آنها در نقض حقوق بشر دست داشته‌اند، مورد تحریم قرار دهد.

درخواست محاکمه فائزه رفسنجانی و زهرا رهنورد

سایت الف: رئيس فراكسيون زنان مجلس شوراي اسلامي با اشاره به حوادث ۲۵ بهمن گفت: فراكسيون زنان در مجلس شوراي اسلامي از قوه قضاييه خواستار تسريع در محاكمه زهرا رهنورد و فائزه هاشمي به عنوان سران فتنه شدند.
طيبه صفايي نماينده مردم تهران در مجلس شورای اسلامي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به حضور فائزه هاشمي در فتنه هاي اخير گفت: فر اكسيون زنان خواستار تسريع در محاكمه فائزه هاشمي و زهرا رهنورد بعنوان سران فتنه شدند چرا كه آنها در جريان فتنه هاي اخير بلندگوي آمريكا و اسرائيل بوده و منجر به شهادت دو تن از جوانان كشور شدند.

وي با اشاره به حضور فرزندان برخي خواص در فتنه ۸۸ از آ‌زادكردن اين افراد بلافاصله بعد از دستگيري انتقاد كرده و اظهار داشت: از دستگاه هاي ذيربط انتظار مي رود با رويكرد عدالت محور با اغتشاشگران برخورد كرده و بعلت نسبت آنها با برخي خواص، آنها را از محاكمه و دستگيري معاف نكنند چرا كه لزوم برخورد جدي با اين افراد در جامعه احساس مي شود .

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس با اشاره به اينكه محاكمه سران فتنه از مطالبات مردم و نمايندگان ملت است افزود: دستگاه قضا بايد هر چه سريعتر به محاكمه اغتشاشگران بپردازد و در اين ميان پرونده فائزه هاشمي و زهرا رهنورد هم بايد بعنوان سران فتنه مورد بررسي صورت گرفته و با آنها برخورد جدي صورت گيرد.

بازداشت بیش از ۸۰ دانشجو در هفته های اخیر

دانشجونیوز: به دنبال انتخابات جنجال برانگیز ریاست جمهوری سال ۸۸ در ایران و اعتراضات گسترده مردم، بسیاری از فعالین دانشجویی بازداشت و بعد از مدتی برخی از آنها با احکام بی سابقه و سنگین زندان مواجه شدند. بازداشت دانشجویان به بهانه های مختلف بعد از انتخابات کم و بیش ادامه داشته تا اینکه در هفته های اخیر و باحضور مجدد مخالفان در خیابان ها این روند شدت بیشتری به خود گرفته است بطوریکه بیش از ۸۰ دانشجو در هفته های اخیر بازداشت شده اند.

موج تازه دستگیری دانشجویان بعد از اعلام تظاهرات از سوی رهبران جنبش سبز در ۲۵ بهمن ماه آغاز شد. شهادت دو دانشجو در این روز به دست نیروهای امنیتی باعث شد که تظاهرات و مراسم بزرگ داشتی در روز اول اسفند در سراسر کشور برگزار شود. اکثر دانشجویان بازداشتی در فاصله بین این دو تظاهرات بازداشت شدند که در زیر مروری بر روند بازداشت این دانشجویان آماده است.

در آستانه برگزاری مراسم روز بیست و پنجم بهمن ماه، پیمان عارف فعال سابق دانشجویی دانشگاه تهران با مراجعه مأموران امنیتی به منزل وی بازداشت شد. پیش از این نیز محمد ایلخانی‌زاده دانشجوی کار‌شناسی ارشد دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در پی احضار به سازمان فضایی نیروهای مسلح در جریان رسیدگی به پروندهٔ کوی دانشگاه تهران در تاریخ ۱۸ بهمن بازداشت شد و به بند دو-الف زندان اوین انتقال یافت. پیش از آن نیز هیوا مجید‌زاده در ارتباط با همین پرونده، در تاریخ ۲۲ دیماه بازداشت شده بود.

هومن نعمتی فعال دانشجویی دانشگاه مازندران نیز در تاریخ ۲۹ دیماه در پی احضار و مراجعه به حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران مورد بازجویی قرار گرفته و سپس بازداشت و به اداره اطلاعات مازندران منتقل شد و هم اکنون در زندان اداره اطلاعات مازندران (شهید کچوئی) نگهداری می‌شود.

همچنین روز ۲۳ بهمن ماه جاوید فخریان فعال دانشجویی دانشگاه تهران و یکی از مدیران ستاد ملی هشتاد و هشت مجازی و زهرا افتخاری و زهرا شریف از اعضای انجمن اسلامی دانشکده داروسازی دانشگاه تهران بازداشت شدند.

روز بیست و پنج بهمن با اوج گرفتن تجمعات اعتراضی در سراسر کشور و برگزاری راهپیمایی‌های اعتراضی، موج بازداشت دانشجویان شدت گرفت.

ابوذر رستمی دانشجوی دانشکده هنر دانشگاه تهران و احسان شفاهیان دانشجوی دانشکده متالورژی و بیش از ده تن از دانشجویان دیگر دانشگاه تهران در میان بازداشت شدگان روز ۲۵ بهمن بودند. آینده الماسی دانشجوی مدیریت دانشگاه تهران در حالی که برادرش البرز الماسی در زندان به سر می برد از بازداشتی های این روز در دانشگاه تهران بوده است. لازم به ذکر است احسان شفاهیان در روزهای گذشته آزاد شد.

همچنین روز یکم اسفند حبیب فرحزادی و سهراب جعفری نیز بازداشت شدند که حبیب فرحزادی پس از ساعاتی در بامداد روز دوم اسفند آزاد شد.

محسن غمین دانشجوی دانشگاه پلی تکنیک که در پی برگزاری مراسم روز دانشجو در ۱۳ آذر ماه سال گذشته بازداشت شده بود، بیست و سوم بهمن ماه برای اجرای حکم دو سال حبس تعزیری خود را به زندان اوین معرفی کرد.

بیش از ۱۶ نفر از دانشجویان دانشگاه شریف نیز در روزهای گذشته بازداشت شدند. امین مهدوی، شقایق حیرانی، فرزانه کرمی، پوریا نادری، سامان فرحت، محمد نراقی، محمد سلحضور، عارف بلند نظر، سیاوش جباریان، شیما وزوایی، نادر رضایی و از اعضای شورای صنفی دانشگاه شریف احسان احسانی در میان اسامی بازداشت شدگان بودند. همچنین پنج تن از اعضای انجمن اسلامی دانشگاه شریف به نام‌های علی اکبر محمدزاده، جواد سوهانکار، علی مرشدلو، امیرهوشنگ نوایی و محمد افخمی نیز بیست و پنجم بهمن ماه پس از خروج از دانشگاه بازداشت شدند. لازم به ذکراست شقایق حیرانی، فرزانه کرمی، پوریا نادری، نادر رضایی و احسان احسانی در روزهای گذشته آزاد شدند.

حسین سالمکار از دیگر اعضای انجمن اسلامی دانشگاه شریف نیز روز سی‌ام بهمن ماه در پی مراجعه مأموران امنیتی به منزل وی بازداشت شد.

محسن برزگر از اعضای منتخب دفتر تحکیم وحدت در انتخابات سال گذشتۀ این اتحادیه و حسین ضامن ضرابی، دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل روز ۲۵ بهمن ماه پس از خروج از دانشگاه بازداشت شدند. همچنین روز یکم اسفند ماه ایمان صدیقی دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشگاه نوشیروانی نیز بازداشت شد. علی يزدان پناه و سارا باقری دو فعال دانشجويي دیگر دانشگاه صنعتی نوشيروانی بابل نیز در یکم اسفند ماه بازداشت شدند.

پس از شهادت صانع ژاله، دانشجوی دانشگاه هنر، دانشجویان دانشگاه هنر دست به تجمعات اعتراضی زدند و در پی مراسم تشییع جنازۀ وی بیش از ده تن از دانشجویان دانشگاه هنر بازداشت شدند. فتانه رهقی، دانشجوی تئا‌تر و فراز سرابی، عنایت صحرایی، علی صدیقی، مهرداد میرزایی، محمد طیب طاهر دانشجوی کار‌شناسی ارشد کارگردانی تئا‌تر، و فراز فشارکی، حمید حسینی، دلارام قهرمان در میان دانشجویان بازداشتی قرار داشتند.
روز یکم اسفند در پی یورش نیروهای امنیتی به دانشکدۀ علوم دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی بهنام مومنی، علی محبی، سینا جمولی، سعید ابریشمی و یکی از دانشجویان رشته فیزیک بازداشت شدند. همچنین سپهر صاحبان یکی دیگر از دانشجویان این دانشگاه به دنبال برگزاری تشییع جنازه شهید ژاله در روز ۲۶ بهمن ماه بازداشت شد.

در مشهد نیز حسین احمدنژاد، امیر شیبانی و علی رزاقی، فرزانه نجارنژاد دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد و مرتضی باقرزاده دانشجوی دانشگاه پیام نور مشهد روز بیست و پنج بهمن بازداشت شدند. گفتنی است فرزانه نجارنژاد به خاطر فعالیت‌های سابقش در حوزه مسائل زنان به دو ترم محرومیت تحصیلی محکوم شده بود و صبح روز بیست و پنجم با مراجعۀ مأموران امنیتی به منزل پدریش بازداشت شد. احسان کاهوکار، محمد غفاریان، علی منصوری و محمد هرمززاده چهار دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد روز اول اسفند ماه بازداشت شدند که هم اکنون در بازداشتگاه اداره اطلاعات مشهد زندانی هستند. علی صابری، فعال دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، نیز اول اسفند و در حالی که در کلاس درس بود، توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شد.

در میان دانشجویان بازداشتی دانشگاه آزاد تهران مرکز محمد باقری روز ۲۵ بهمن و سعیده عسگری و فرناز کمالی روز یکم اسفند بازداشت شدند.

در شهرکرد نیز سه دانشجو به نام های علی مرادی، دبیر سیاسی انجمن اسلامی، کورش بنایی و رضا شاکری از فعالین دانشجویی دانشگاه شهرکرد روز ۲۵ بهمن ماه بازداشت شدند.

همچنین روز ۲۵ بهمن ماه سعید سکاکیان و فرهاد فتحی دو تن از دانشجویان دانشگاه بین المللی قزوین نیز بازداشت شدند.

میثاق افشار دانشجوی بهایی دانشگاه شهید بهشتی بامداد روز ۲۶ بهمن در پی مراجعه مأموران امنیتی به منزل پدری‌اش بازداشت شد.

حاجیعلی کمالی، احمد نازکی، داریوش جلالی و وحید رفیعی، دانشجویان دانشگاه یاسوج روزهای ۲۸و ۲۹ بهمن ماه بازداشت شدند که با آزادی احمد نازکی و حاجیعلی کمالی، دو دانشجوی دیگر در زندان مرکزی اطلاعات یاسوج نگهداری می‌شوند. همچنینی امین خسروی دیگر دانشجوی دانشگاه یاسوج می‌باشد که روز ۲۷ بهمن بازداشت شد.

امید عبادی دانشجوی مقطع کار‌شناسی ناپیوستۀ عمران دانسگاه آزاد سنندج روز ۲۸ بهمن ماه در حالیکه در جلسه کنکور کار‌شناسی حضور داشت بازداشت شد.

در میان اساتید دانشگاه‌های کشور نیز دکتر علی اکبر علیزاد، مدیر گروه سینمای دانشگاه هنر، روز ۲۶ بهمن ماه در پی برگزری تشییع جنازه صانع ژاله و عبدالله صدری عضو هیأت علمی دانشگاه پلی تکنیک بیست و پنجم بهمن ماه به دنبال شرکت در تجمعات اعتراضی ۲۵ بهمن ماه بازداشت شدند.

گفتنی است که بر اساس برخی گزارش ها تعداد دانشجویان بازداشت شده در هفته های اخیر بیش از این تعدادی است که در بالا ذکر شده است.

رجزخوانی های دادستان جنایتکار کل رژیم محسنی اژه ای

ایسنا: دادستان کل کشور با بيان اين که حاميان سران فتنه ضد انقلاب هستند بر لزوم برخورد قاطع با آنها تاکيد کرد.

حجت‌الاسلام غلامحسين محسني‌ اژه‌اي در همايش دو روزه روساي سازمان‌هاي قضايي نيروهاي مسلح و دادستان‌هاي نظامي سراسر كشور كه در سالن همايش‌هاي دادگستري قم برگزار شد؛ با اشاره به نقش ولي ‌فقيه در جلوگيري از ادامه يافتن فتنه تصريح کرد: نگاه گسترده ولي‌فقيه مانع از ادامه فتنه شده و فضا را شفاف كرد.

وي با اشاره به الهي بودن انقلاب اسلامي و لزوم دقت مديران به اين امر، خاطر نشان کرد: مسئله طبس و گرفتار آمدن آمريكايي‌ها در طوفان فقط يكي از نشانه‌ها بوده و بسياري از مسايل مهم‌تر از طبس هم داريم كه به چشم ما نمي‌آيد.

محسني‌اژه‌اي با بيان اين که بعضي از سران فتنه عقبه درازي در نظام داشته‌اند؛ افزود: دليل عدم تشخيص حق و باطل از سوي برخي دستگاه‌هاي مختلف نظام همين مطلب است.

دادستان كل كشور فضاي فتنه را فضايي غبارآلود دانست واذعان کرد: ما اكنون از مرحله فتنه در حال عبور هستيم و به مرحله روشن شدن فضا مي‌رويم و اكنون فضا شفاف شده و بحث ميان انقلاب و ضدانقلاب است.

وي با اشاره به عدم آگاهي برخي پيروان سران فتنه، گفت: اگر ديروز كساني با سران فتنه همراهي كردند و غافل بودند و واقعا نتوانستند تشخيص درستي بدهند، نبايد آنها را مذمت كرد و اين در حالي ست که امروز صف انقلاب و ضد انقلاب مشخص شده است.

دادستان کل کشور با اشاره به تفاوت فراخوان 25 بهمن و فراخوان اول اسفند گفت: اگر امروز كسي به نداي فتنه‌گران گوش كرد، ضد‌انقلاب است و بايد به عنوان ضدانقلاب با او برخورد كرد.

وي با بيان اين که هركسي كه بخواهد از سران فتنه حمايت كند، ضدانقلاب است؛ خاطر نشان کرد: در صورت حمايت اشخاص از سران فتنه به آنها به عنوان حاميان ضدانقلاب نگاه مي‌شود و اين تحمل ناشدني است و بايد دانست تضمين قطعي راه ثواب، فقط اطاعت از ولي فقيه است.