شعبه آذربایجان شرقی سازمان ادوار تحکیم

 با صدور اطلاعیه ای ضمن حمایت از رهبران

 جنبش سبز اعلام کرد در کنار هموطنان خود در

 راه تحقق مطالبات مردم ایستاده ایم.

مردم هوشیار و شجاع ایران!

راهی را که شما انتخاب کرده اید سرافرازی و کرامت را برایتان به ارمغان خواهد آورد وبرای بد خواهان و نامردمان چیزی جز نگون بختی عاید نخواهد شد.

امروز اگرمردم  تهران در کنار دو آزادمرد مقاوم، آقایان موسوی و کروبی ایستاده و بر حقوق قانونی ملت ایران پافشاری می کنند، مردم سایر شهرها را نیز همراه خود بدانند، چرا که نجواهای زیادی در شهرها به گوش می رسد که در صورت اصرار سرکوبگران بر روشهای غیر قانونی وخشونت آمیز به فریادی خاموش ناپذیر بدل خواهند شد.

سازمان ادوار تحکیم وحدت آذربایجان شرقی ضمن اعلام حمایت از حرکت های آزادی خواهانه ی مردم سایر کشورهای زیر ستم ، خود را در کنار ملت ایران، پیگیر به دست آوردن حقوق و مطالبات قانونی خود دانسته و به اقتدارگرایان و سرکوب گران هشدار می دهد از فرصت های باقیمانده برای جبران بخشی از کرده های خویش موانع ایجاد  تغییر وپیگیری مسالمت آمیز مطالبات را برطرف کرده وبیش از این فضای جامعه را به سمت رادیکالیسم و تشنج سوق ندهند.

سازمان دانش آموختگان ایران اسلامی (ادوار تحکیم وحدت)
شعبه آذربایجان شرقی
هفدهم اسفند هزار و سیصدو هشتاد و نه

ادوار نیوز

 

فشار بر دانشجویان دانشگاه صنعتی

سهند تبریز با اخراج ۱۰ نفر از

دانشجویان از خوابگاه شدت گرفت

در پی اعلام سه شنبه های اعتراضی، دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند تبریز نیز همچون سایر دانشگاه ها نسبت به زندانی کردن میر حسین موسوی و مهدی کروبی و همسرانشان دست به اعتراض زدند. این اعتراضات باعث شده است که ۱۰ نفر از دانشجویان بدون برگزاری هیچگونه جلسه کمیته انظباطی و یا محاکمه ای و بدون تذکر قبلی نامه تخلیه خوابگاه دریافت کنند.

 

به گزارش دانشجو نیوز، دانشجویان این دانشگاه در ادامه روند اعتراضات خود پس از برگزاری اعتراضات ۱۶ آذر و اعتراض به حضور صفار هرندی در این دانشگاه این بار با شعار های شبانه در خوابگاه حمایت خود را از جنبش سبز اعلام کردند. آنها با شعارهای نظیر الله اکبر، یا حسین میر حسین، مرگ بر دیکتاتور و با خواندن سرود یار دبستانی همبستگی خود را با جنبش سبز اعلام کردند. در پی این اعتراض ۱۰ نفر از دانشجویان بدون برگزاری هیچگونه جلسه کمیته انظباطی و یا محاکمه ای و بدون تذکر قبلی نامه ی تخلیه ی خوابگاه را دریافت کردند. در این نامه بدون اشاره به علت اخراج تنها نوشته شده بود در اسرع وقت اقدام به تخلیه خوابگاه نمائید. دانشجویان با مراجعه به مسئولین دانشگاه تا کنون هیچ جوابی دریافت نکردند.

همچنین حراست دانشگاه با احضار عده ای از دانشجویان به حراست، به تهدید و ارعاب آنها پرداخته است. این احضارها توسط آقای غفوری که به تازگی ریاست حراست دانشگاه را به عهده گرفته است صورت میگیرد و بدون هیچگونه پایه و اساسی تنها صرف اشاره به اینکه دانشجویان نظم خوابگاه را بهم ریخته اند به تهدید علیه آنها پرداخته است. در این روزها تعداد زیادی از دانشجویان به طور پیاپی و به بهانه های مختلف جهت بازجویی و تهدید و ارعاب به طرق مختلف به حراست دانشگاه احضار می شوند.

مسئولین دانشگاه با توجه به جو اعتراضی موجود در دانشگاه سعی دارند مانع از ادامه ی روند اعتراضی شوند آنها اندکی پس از انتخابات بحث برانگیز ریاست جمهوری و شروع اعتراضات دانشجویی به طرق مختلف از جمله با بستن درب انجمن اسلامی طیف علامه ی این دانشگاه و احضار دانشجویان به کمیته های انظباطی و ... همه ی تلاش خود را در جلوگیری از این اعتراضات انجام داده اند که تا کنون موفق به انجام این کار نشده اند.

روز یکشنبه دانشجویان با پخش تراکت و زدن برچسب به در و دیوار دانشگاه همه را دعوت می کردند تا به رغم هم ی فشارها در تظاهرات ساعت ۱۷ روز سه شنبه در چهار راه آبرسان تبریز شرکت کنند تا اعلام کنند با اینگونه فشارها هرگز دست از اعتراض برنخواهند داشت.


 

اعتصاب غذای ایمان صدیقی دبیر سیاسی

 سابق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه

 صنعتی نوشیروانی بابل

بر اساس گزارشات رسیده به دانشجونیوز در روزهای اخیر ایمان صدیقی که در روز 1 اسفند توسط نیروهای امنیتی و اطلاعاتی بابل دستگیر شد به زندان متی کلا منتقل شد و در این زندان دست به اعتصاب غذا زد.

 

به گزارش دانشجونیوز آخرین خبر از اعتصاب غذای ایمان صدیقی از زندان متی کلا این بوده که وی در زندان متی کلا به مدت 5 روز دست به اعتصاب غذا زده است. یک منبع مطلع در گفتگو با دانشجونیوز گفته که علت اعتصاب غذای ایمان صدیقی عدم رسیدگی نهادهای امنیتی و قضائی به پرونده این فعال دانشجویی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل می باشد. گفتنی است اکبرزاده معاون دادستان بابل و شکری رئیس اداره اطلاعات بابل وی را تهدید کرده اند که در صورتی که اعتصاب غذای خود را پایان ندهد 5 ماه از حبسش که از سوی دادگستری شهرستان بابل مورد آزادی مشروط واقع شده بود را به اجرا خواهند گذاشت. این منبع مطلع در ادامه خاطرنشان می کند که در روزهای اخیر خبرها از زندان متی کلا حاکی از انتقال ایمان صدیقی از انفرادی زندان متی کلا به انفرادی زندان اداره اطلاعات ساری (شهید کچویی) است. ایمان صدیقی عضو شورای عمومی دفتر تحکیم وحدت پیش از رفتن به زندان اداره اطلاعات ساری اعلام کرد در صورت انتقال وی به زندان اداره اطلاعات ساری دست به اعتصاب غذای خشک خواهد زد. خانواده ایمان صدیقی اعلام کرده که " از زمانی که فرزندمان را به زندان اداره اطلاعات ساری منتقل کردند تا کنون هیچ تماسی از سوی خود و یا مسئولین امنیتی مبنی بر خبر صحت سلامتی وی با ما گرفته نشده است. "

ایمان صدیقی دبیر سیاسی سابق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در حوادث 1 اسفند بابل توسط نهادهای امنیتی و اطلاعاتی دستگیر شد. این عضو ستاد مهدی کروبی در بابل در تاریخ 28 خرداد 88 توسط اداره اطلاعات بابل دستگیر شد و مدت یک ماهه حبس خود را در زندان اداره اطلاعات ساری و زندان متی کلای بابل سپری کرد. صدیقی از سوی شعبه 1 دادگاه انقلاب شهرستان بابل به 10 ماه حبس تعزیری و 5 سال محرومیت از تحصیل محکوم شده بود که در دادگاه تجدید نظر تنها محرومیت از تحصیل به یک سال کاهش یافت. وی در اسفند 88 برای گذراندن دوران محکومیت 10 ماهه خود بازداشت و راهی زندان متی کلا شد. ایمان صدیقی در تیر ماه سال جاری پس از گذراندن 5 ماه از دوران حبس خود از سوی دادگستری بابل آزادی مشروط دریافت نمود.

 

 

«جنبش دانشجویی با افزایش

 فشارها رادیکال‌تر می‌شود»

دوشنبه, ۱۶ اسفند ۱۳۸۹

منابع دانشجویی از بازداشت بیش از ۸۹ دانشجو در طی هفته‌های اخیر خبر داده‌اند. روند بازداشت، ممنوع‌الورود شدن به دانشگاه‌ها و محرومیت از تحصیل دانشجویان در ایران با حضور مجدد مخالفان دولت در خیابان‌ها و حمایت جنبش دانشجویی از آنها، این روزها شدت بیشتری گرفته است.

محمد صادقی، عضو شورای مرکزی ادوار تحکیم وحدت، در گفت‌و‌گو با رادیو فردا می‌گوید بازداشت دانشجویان و فشار بر آنها پیش از این هم بوده ولی این بار با شدت بیشتری با آنها برخورد می‌شود.

محمد صادقی: «برخورد با جریانات دانشجویی مختص این زمان نیست، بلکه در همان دوران موسوم به اصلاحات نیز دانشجویان بر سر خواست‌های مردم دست به مبارزاتی زدند و هزینه آن را پرداخت کردند.

اما روند سرکوب جریانات دانشجویی با افزایش اعتراضات مردمی و بحرانی که کشور به آن دچار شده بیش از گذشته خواهد بود. ما طی یک سال و نیم اخیر شاهد صدور احکام قضایی بی‌سابقه برای چهره‌های برجسته جنبش دانشجویی و رهبران این جنبش بودیم که بعضاً احکامی است چون هشت سال یا ۹ سال حبس و محرومیت از تحصیل و همچنین تعطیلی تشکل‌های منتقد دانشجویی بوده است.
کار به جایی رسیده که امروز حتی امکان تشکل‌های غیرسیاسی که مطالبات صنفی دارند نیز از دانشجویان گرفته شده است.

امروز کمتر دانشجویی منتقد وضعیت حاکم وجود دارد که با احکام قضایی یا انضباطی از سوی محاکم قضایی یا متولیان وزارت علوم مواجه نشده باشد.
از سوی دیگر جنبش دانشجویی ایران هم سر تسلیم ندارد و نشان دادند به رغم تمام فشارها و سرکوب‌ها و محدودیت فعالیت‌های آنها، کماکان بر سرخواست مردم ایستاده‌اند و این مطالبات را پیگیری می‌کنند.»

تاثیر چنین فشارها و برخوردهایی بر جنبش دانشجویی چه خواهد بود؟

هر چه فضا بسته‌تر شود، جنبش دانشجویی هم به دنبال راهکارهایی برای بیان اعتراضات خود می‌گردد. ادامه این روند منجر به رادیکال‌تر شدن فعالیت‌ها خواهد شد که این مسئله قطعا به ضرر حاکمیت خواهد بود.
یعنی بستن فضا و عدم امکان فعالیت شفاف و منتقدانه از سوی جریانات دانشجویی و ایجاد یک فضای پلیسی- امنیتی دردانشگاه ها باعث نمی‌شود جنبش دانشجویی دست از انتقادات و اعتراضات خود بردارد، بلکه روش‌های مبارزاتی اینها تغییر خواهد کرد.

رادیو فردا

 

احضار رضا کریمزاده، فعال دانشجویی

 به ستاد خبری اداره اطلاعات

دوشنبه, ۱۶ اسفند ۱۳۸۹

در ادامه فشارها بر فعالین دانشجویی سراسر کشور، رضا کریمزاده از اعضای فعال انجمن اسلامی دانشگاه آزاد شهرکرد به ستاد خبری اداره اطلاعات احضار شد.

این دانشجوی ساکن شهرکرد که در رشته ی مهندسی عمران دانشگاه ازاد تحصیل می کند در روز پانزده اسفند در بدو ورود به دانشگاه، توسط حراست دانشگاه مطلع گردید که باید به ستاد خبری اداره اطلاعات شهرکرد مراجعه کند.
رضا کریمزاده بمدت هفت ساعت در ستاد خبری اطلاعات با توهین و تهدید بسیار مورد بازجویی قرار گرفت، بطوریکه به گفته ی اطرافیانش پس از خروج از این مکان شرایط روحی مساعدی نداشت.

اداره اطلاعات اتهام وی را "تشکیل شورای احیای انجمن اسلامی دانشجویان شهرکرد " اعلام نمود و پس از اخذ تعهد کتبی مبنی بر این که هیچگونه فعالیت سیاسی انجام ندهد و ارتباطش با فعالین سیاسی را نیز قطع کند، وی را آزاد نمود.

این فشارها بر در حالی اتفاق می افتد که بیش از هشتاد دانشجو در روزهای اخیر توسط حکومت ایران بازداشت شده اند و بنظر می رسد جمهوری اسلامی برای اینکه تعداد دانشجویان بازداشتی بیشتر نگردد، برخی از این دانشجویان را پس از احضار به نهادهای امنیتی و اخذ تعهد کتبی آزاد می نماید.

اریلان بلوری یکی دیگر از بازداشت شدگان ۲۵ بهمن در تهران

همچنین در خبر دیگری از تهران، اریلان بلوری فرزند یکی از اساتید دانشگاه تهران جزو بازداشتی های روز ۲۵ بهمن گزارش شده است.

به گزارش دانشجو نیوز، اریلان بلوری متولد ۱۳۶۱ که فارغ التحصیل رشته ی معماری نیز می باشد، در روز بیست و پنج بهمن در حوالی میدان انقلاب بازداشت شده است. به گفته ی اطرافیان اریلان وی در لحظه ی بازداشت بشدت توسط گارد ویژه مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.

اریلان فرزند دکتر بهرام بلوری استاد دانشگاه تهران و مولف چند کتاب دانشگاهی، می باشد و تا این لحظه هیچ تماسی با خانواده خود نداشته و از محل نگهداری وی نیز اطلاعی در دست نیست.

همچنین وی پیش از انتخابات همواره بعنوان شهروندی معمولی به ستاد میرحسین موسوی رفت و امد داشته است.


 

بی خبری از فعال دربند دانشجویی

 در زندان کارون اهواز

خبرگزاری هرانا - از وضعیت ضیاءالدین نبوی، دانشجوی ستاره دار محبوس در زندان کارون اهواز که قریب به دو هفته پیش به بازداشتگاه وزارت اطلاعات اهواز منتقل شده است، هیچ اطلاعی در دست نیست.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، ضیاءالدین نبوی که از روز پنجم اسفندماه توسط ماموران وزارت اطلاعات به بازداشتگاه این ارگان در شهر اهواز منتقل شد، تاکنون نیز به زندان کارون بازگردانده نشده است.

این در حالیست که ماموران امنیتی در حین انتقال هیچ توضیحی در این باره به وی ارائه نداده بودند.

ضیاء نبوی، در طی سه ماه اخیر به شدت تحت فشار مسئولان زندان کارون اهواز قرار داشته و از حداقل حقوقی که سایر زندانیان برخوردار هستند نیز محروم مانده بود.

برخی مسئولان پیش‌تر علت فشارهای تحمیل شده بر این زندانی سیاسی را انتشار بعضی مطالب و خاطرات آقای نبوی در رسانه‌ها، که گفته می‌شود آن‌ها را در زندان نگاشته است، اعلام کرده‌اند.

ضیاء نبوی سخنگوی شورای دفاع از حق تحصیل که پیشتر از سوی دادگاه انقلاب به ۱۰ سال حبس و تبعید به زندان کارون اهواز محکوم شده است، از ۲۵ خرداد ۸۸ تاکنون بدون حتی یک روز مرخصی در زندان محبوس است.

 

حذف يارانه ها؛ ادامه اعتراضات

 دانشجويان دانشگاه شاهرود

روز دوشنبه ۱۶ اسفند ماه دانشجويان دانشگاه صنعتي شاهرود براي دومين روز پياپي در اعتراض به سياست حذف يارانه ها تجمع و اعتصاب غذا كردند.

به گزارش دانشجونيوز، صدها تن از دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود در اعتراض به سیاست های وزارت علوم در حذف امکانات رفاهی و به ویژه افزایش ۵ برابري و بی سابقه قيمت تعرفه وعده های ناهار و شام دست به تجمع زدند.

دانشجويان دانشگاه شاهرود خواهان لغو بخشنامه وزارت علوم مبني بر حذف امكانات رفاهي و افزايش ۵ برابري تعرفه غذا در راستاي سياست حذف يارانه دانشجويان ميباشند. طبق مصوبه وزارت علوم و در راستای طرح هدقمندی یارانه ها از ابتدای سال آینده قیمت غذای دانشجویان با افزایش ۵ برابری به ۱۰۰۰ تومان خواهد رسید.

دانشجويان دانشگاه صنعتي شاهرود پس از تحصن مقابل ساختمان سلف سرويس به سمت ساختمان مكزي دانشگاه حركت كرده و سپس در مقابل اين ساختمان شعارهاي اعتراضي سر دادند.

دانشجويان معترض دانشگاه صنعتي شاهرود همچنین برای نشان دادن خشم خود از سياست هاي وزارت علوم و مسئولان دانشگاه اعتصاب غذاي نمادين كرده و ظروف غذا را از مقابل سلف سرویس تا سردر دانشگاه بر روی زمين چیدند.

گفتنی است تجمع روز دوشنبه در دانشگاه صنعتي شاهرود در ادامه اعتراضاتی است که از روز یکشنبه آغاز شده است.

صدها دانشجوی معترض در این تجمع که دو ساعت به طول انجامید ضمن سر دادن شعارهای اعتراضی خواستار پاسخ معاون دانشجویی به مطالبات خود شدند. با این حال حسن نیکوفرد، معاون دانشجويي و رئيس كميته انضباطي دانشگاه شاهرود هرگز حاضر به حضور در میان دانشجویان نشد.

دانشجويان دانشگاه شاهرود ضمن پافشاري بر مطالبات خود اعلام كرده اند در روزهاي آتي نيز به اعتراضاتشان ادامه خواهند داد.‏

 

الهام با باند بازی رییس گروه

 حقوق دانشگاه تهران شد

سایت آینده نیوز: غلامحسین الهام که پس از برکناری از سمت​های ریاست دفتر رئیس جمهوری، وزارت دادگستری، ریاست ستاد مبازه با قاچاق کالا و ارز، سخنگویی دولت و ریاست شورای اطلاع رسانی دولت و همچنین عدم معرفی به عنوان عضو حقوقدان شورای نگهبان به سمت مشاور حقوقی محمود احمدی​نژاد منصوب شده است، در ابتدا که قصد نشستن بر روی صندلی ریاست گروه حقوق دانشگاه تهران داشته، با مخالفت اعضای گروه مواجه شده و تنها دو عضو هیات علمی به وی رای می​دهند. اما پس از اتفاقاتی کاملا تصادفی در اعضای هیات علمی دانشگاه تهران، با 8 رأی رییس گروه حقوق دانشگاه تهران شده است.

رخدادهای تصادفی مذکور شامل بازنشستگی تعدادی از اعضای هیات علمی و اخراج برخی دیگر و جذب اعضای جدید از میان هواداران دولت به عنوان عضو هیات علمی دانشکده حقوق بوده که بعد از آن انتخابات تجدید شده و با اضافه شدن 6 رای به آرای دکتر الهام، وی به عنوان رییس گروه حقوق انتخاب می شود.