دوشنبه هفتم تیرماه ١٣٨٩

شرکت نفتی توتال فرانسه فروش بنزين به ايران را متوقف کرد

شرکت نفتی توتال فرانسه، روز دوشنبه ارسال محموله‌‌های فرآورده های نفتی به ايران را در راستای اجرای تحريم های بين المللی عليه جمهوری اسلامی، متوقف کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، شرکت نفتی توتال فرانسه به دنبال تحريم‌های بين المللی شورای امنيت سازمان ملل و تحريم های ايالات متحده که صنعت نفت و گاز ايران را مورد هدف قرارداده، اعلام کرده از اين پس صادرات بنزين و ديگر فرآورده های نفتی به ايران را به حالت تعليق در می آورد. توتال فرانسه، سومين شرکت نفتی بزرگ اروپا و از فروشندگان بنزين به ايران به شمارمی‌آيد، اين شرکت در سال ٢۰۰۹، نزديک به سه ميليارد يورو نفت خام و ميعانات گازی از ايران خريداری کرده و نزديک به ۲۸ ميليون يورو فرآورده های نفتی به ايران فروخته بود.


معاون فرهنگی وزير ارشاد از تشکيل هيئت عالی نظارت بر کتاب خبر داد

بهمن دری، معاون فرهنگی جديد وزير ارشاد دولت دهم از تشکيل هيئت عالی نظارت بر کتاب خبرداد. براساس آن چه معاون فرهنگی وزير ارشاد گفته است شورای عالی انقلاب فرهنگی ضوابط جديد نشر را مصوب کرده است. وزير ارشاد دولت دهم نيز، در مراسم توديع و معارفه معاونان فرهنگی وزارت ارشاد با انتقاد از شرايط فعلی نشرکتاب، گفت: کتاب‌هايی منتشر می‌شوند که زيبنده‌ نظام اسلامی نيستند.


امارات متحده عربی، در اجرای تحریم های جدید علیه ایران،۴۱ حساب بانکی را مسدود کرد

خبرگزاری فرانسه به نقل از روزنامه «بیزینس دیلی» چاپ امارات متحده عربی گزارش داد که امارات، ۴۱ حساب بانکی را که هدف تحریمهای جدید علیه ایران بوده مسدود کرده است.این روزنامه افزوده است بانک مرکزی امارات متحده عربی در بخشنامه خود به بانک ها و صرافی ها و شرکتهای مالی و سرمایه گذاری، از آنها خواسته است عملیات بانکی با حسابهای مسدود شده را متوقف کنند

یک هفته پیش نیز دوبی ،فعالیت ۴۰ شرکت داخلی و بین المللی را که تحریمهای بین امللی علیه ایران را زیر پا گذاشته اند، متوقف کرد. سهم مبادلات بازرگانی ایران با دوبی (یکی از ۷ امیرنشین امارات متحده عربی) سالانه حدود ۱۰ میلیارد دلار برآورد می شود که بیشتر آن واردات کالا به ایران است.


تهران، «سی. آی ای» را به نظامی جلوه دادن هدف برنامه هسته ای ایران متهم کرد

سخنگوی وزارت خارجه ایران، رامین مهمانپرست، امروز دوشنبه، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا – «سی. آی. ای» – را به دامن زدن به جنگ روانی علیه ایران متهم کرد گفت مقامهای آمریکایی و به ویژه مسئولان «سی. آی. ای» می دانند که برنامه هسته ای جمهوری اسلامی اهداف نظامی ندارد.

رامین مهمانپرست ،در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی، به گفته های روز یکشنبه لئون پانه تا رئیس سازمان «سی. آی. ای» واکنش نشان می داد که بر اساس آن، ایران تا سال ۲۰۱۲ به توانایی تولید و کاربرد سلاح هسته ای دست خواهد یافت.


هاشمى رفسنجانى شرایط سياسى ايران را "آشفته بازار" خواند

اكبر هاشمى رفسنجانى، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام و مجلس خبرگان، بار ديگر به انتقاد از شرايط سياسى حاکم بر ايران پرداخت و آن را «آشفته بازار» خواند.

آقاى رفسنجانى در يادداشتى كه به مناسبت سالگرد انفجار دفتر حزب جمهورى اسلامى در روز هفتم تير ۱۳۶۰ در پايگاه اينترنتى شخصی وى منتشر شده، وضعيت سياسى امروز ايران را مشابه آن سال دانسته و از رخنه (به گفته او) "دشمنان دوست نما" در حکومت جمهوری اسلامی سخن گفته است. اكبر هاشمى رفسنجانى از يكسال پيش بارها از وضعيت سياسى فعلى ايران و حملات هواداران دولت به او و خانواده اش به شدت انتقاد كرده است.

.

 

صدور احکام زندان برای هشت فعال دانشجویی و سیاسی در گرگان و محلات

خبرگزاری هرانا - چهار فعال دانشجویی در گرگان و چهار فعال سیاسی در محلات، به حبس تعزیری و تعلیقی محکوم شدند.

به گزارش دانشجونيوز، دادگاه انقلاب گرگان احکام ۴ تن از دانشجويان اين شهر را که پيشتر به مدت ۱۰ روز بازداشت بودند صادر نمود. طبق اين حکم مبين ميرعرب به ۴ سال، حسين مطلوبی به ۱۸ ماه، عليرضا رهنمايی به ۱۵ ماه و سامان بزرگی به ۱ سال حبس تعزيری محکوم شدند. اتهام اين افراد اقدام عليه امنيت ملی و تبليغ عليه نظام اعلام شده است. اين دانشجويان از اعضای ستاد مرکزی دانشجويی مهندس موسوی در استان گلستان بوده‌اند.

همچنین آن‌طور که جرس گزارش داده، دادگاه انقلاب شهرستان محلات، چهار تن از فعالین سیاسی و حامیان جنبش سبز در شهرستان محلات را به حبس محکوم کرد.

بر اساس احکام صادر شده، مهدی یارمحمدی، به تحمل یک سال وشش ماه حبس تعزیری، رضا علیخانی (از فعالین ستاد میرحسین موسوی) به ده ماه حبس تعلیق به مدت پنج سال، حسام الدین علامی به نه ماه حبس تعلیق به مدت چهار سال و علی شهبازی به شش ماه حبس تعلیق به مدت سه سال محکوم شده‌اند.

اتهام این افراد نیز "اتهام علیه امنیت ملی" اعلام شده بود.

این گزارش خاطرنشان می‌سازد محمدعلی الهی، از فعالین جنبش سبز در آن شهرستان، همچنان در زندان به سر می‌برد.


جمعی از کارگران کارخانه پارس‌متال تهران مقابل دفتر ریاست‌جمهوری تجمع کردند

خبرگزاری هرانا - جمعی از کارگران کارخانه پارس‌متال تهران در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات معوقه و اخراج خود صبح امروز در محل دفتر ریاست‌جمهوری واقع در میدان پاستور تجمع کردند.

حدود 300 نفر از مجموع 450 کارگر کارخانه پارس‌متال در اعتراض به پرداخت نشدن بیش از 5 ماه مطالبات معوقه و تصمیم کارفرما به اخراج کارگران قراردادی تجمع‌کرده‌اند. به گفته کارگران به تازگی کارفرما در اطلاعیه‌ای از کارگران قراردادی خواسته است تا هرچه زودتر برای تسویه‌حساب خود اقدام کنند.

به گزارش آفتاب، کارگران می‌گویند: حداق 150 کارگر قراردادی با سابقه بالای 12 سال درکارخانه پارس‌متال مشغول به کار هستند. همچنین تجمع‌کنندگان مدعی هستندکه کارفرما بابت حقوق و مزایای شب عید و دستمزد سه ماه اول سال به هرکارگر بیش از 5 ماه بدهکار است.

تجمع‌کنندگان می‌گویند سهامدار عمده کارخانه از 3 ماه مانده به شروع سال 89 با قطع امکانات رفاهی و قبول نکردن سفارش جدید زمینه توقف این واحد تولید را فراهم کرد به طوری که اکنون فعالیت دراین واحد با سابقه راکد شده است.

این در حالی است که برخی کارگران می‌گویند

کارفرمای پارس‌متال بابت سنوات، پاداش و سایر مطالبات به کارگران بازنشسته شده نیز بدهی دارد به طوری که یا تعدادی از کارگران مشمول بازنشستگی پیش از موعد به دلیل پرداخت نشدن حق بیمه منتظر بازنشستگی هستند و یا درازای بازنشستگی به کارفرما تعهدکرده‌اند که سنوات پایان خدمت خود را یکسال بعد دریافت کنند.

کارخانه پارس‌متال تولیدکننده با سابقه لوله و گلوله‌های چدنی است که در منطقه غربی تهران قرار دارد و به گفته کارگران نیم‌قرن سابقه دارد.


 مادر نخبه 19 ساله ، آرمان رضاخاني بعد از ملاقات حضوري دستگير شد

خبرگزاری هرانا - مادر آرمان رضا خانی نوخبه 19 ساله پس از ملاقات با فرزندش بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، خانم رضا خانی که به مدت شش ماه از ملاقات با فرزندش محروم بوده است پس از انتقال آرمان رضاخانی به بند 350 موفق به دریافت اجازه ملاقات حضوری از دادستان تهران شده بود صبح امروز پس از ملاقات با فرزندش به دلیل نامعلومی بازداشت شد.

این دومین بار است که اعضای یک خانواده را پس از ملاقات حضوری دستگیر می شود، پیشتر یکی از اعضای خانواده کیارش کامرانی بازداشت و روانه بند 350 شده بود.

آرمان رضاخاني دانشجوي نخبه و از شهروندان معترضي است كه از آذر 1388 تا به حال در بند هاي 2 الف، اندرزگاه هفت و بند امنیتی 350 در اوين بسر مي برد او همچنين مدت چند ماه را در انفرادي گذرانده و در برابر وعده دروغين آزادي و عدم آزار خانواده مجبور به اعترافات دروغين شده است.

بر اساس همين اعترافات درشعبه 28 دادگاه بدوي در ارديبهشت 1389 كه به مدت كوتاهي برگزار شد؛ براي توهين به رهبري 2سال –توهين به نظام 1 سال و توهين به رئيس جمهور 100هزارتومان محكوم شده است .

آرمان رضاخاني در حال حاضر از وضعيت جسماني خوبي برخوردار نيست . او به شدت کاهش وزن داشته است و مانند بسياري از زندانيان ديگر سرفه هاي خشك و ممتد مي كند كه نشان از بيماري مزمني است كه مسئولين زندان اوين به اين علامت ها بي توجه بوده و هيچ درمان مناسبي را انجام نمي دهند . در پي قطع گاز در زمستان و بهار اكثر زندانيان از جمله آرمان رضاخاني به سرما خوردگي سختي مبتلا شدند كه درجهت بهبود اين وضع از طرف مسئولين هيچ اقدام جدي صورت نگرفت .

وضعيت بهداشتي و غذايي بندهاي 7 و 8 و بدتر از همه 350 كه در حال ساخت و ساز بوده و زندانيان را مجبور به كارگري مي كنند ، بسيار نگران كننده مي باشد .


مرگ 65 هزار هکتار جنگل در ایلام

مرگ 65 هزار هکتار جنگل در ایلام / گرد و غبار زاگرس را به زانو درآورد 65 هزار هکتار از انبوه بلوط زاران رشته کوه غربی زاگرس در استان ایلام به دلیل آنچه جنگل شناسان تغییرات اقلیمی، خشکسالی و نفوذ ریزگردهای عربی در این منطقه عنوان می کنند در حال خشک شدن و قوع تخریب گسترده زیست محیطی است. به گزارش خبرنگار مهر، رشته کوههای زاگرس که چون سدی در برابر هجوم ویرانگر گرد و غبار به فلات ایران محسوب می شود مدت زمانی است که طی فرایندی پیچیده از درون می پوسند و آرام آرام از پا می افتند.

خشکیدگی یا زوال بلوط زارها (oak decline) که این روزها پنجه بر گلوی جنگلهای زاگرس فشرده و درختان سبز را قربانی می کند، به باور جنگل شناسان دلایل متعددی دارد و آفات و بیماری در میان درختان بلوط به تنهایی نمی تواند علت وقوع چنین فاجعه زیست محیطی گسترده ای باشد.

ریزگردهای عربی عامل اصلی زوال درختان بلوط

در همین مورد معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان ایلام در گفتگو با خبرنگار مهر به مشاهده پایه های خشک شده درختان بلوط در سال گذشته اشاره کرد و گفت: شهریور ماه سال گذشته از سازمان مرکزی گروهی تحقیقاتی برای بررسی علل خشکیدگی درختان بلوط به ایلام آمد که نفوذ ریزگردهای عربی را عامل اصلی زوال درختان بلوط اعلام کرد.

عبدالسلام پیری با تاکید بر بازدید میدانی کارشناسان بومی در فروردین امسال از جنگلهای در حال تخریب ایلام اضافه کرد: در این بازدید کارشناسی، به عواملی مانند تغییرات اقلیمی و خشکسالی به طور جدی توجه شد و این عوامل مورد بررسی قرار گرفت.

این کارشناس جنگل تاکید کرد: ریشه درخت بلوط تنها به عمق چهار تا پنج متری زمین نفوذ می کند و بیشتر در سطح پخش می شود و از آبهای سطحی استفاده می کند. همچنین به دلیل کاهش برف، آب کمی به ریشه درختان بلوط رسیده و کار به جایی رسیده که بلوط زارها تحمل خود را از دست داده اند و هر لحظه در حال خشک شدن هستند.

هرهکتار جنگل پهن برگ 68 تن گرد و غبار را مهار می کند

معاون فنی اداره منابع طبیعی ایلام افزود: گرد و غبار گسترده که در سالهای اخیر ایلام را به شدت متاثر کرده توانسته درختان بلوط را نیز به زانو درآورد در حالی که هر هکتار جنگل پهن برگ 68 تن گرد و غبار را مهار و هوا را سالم و تمیز و به اصطلاح تصفیه می کند. برگهای بلوط کرکی هستند و قابلیت جذب گرد و غبار را دارند.

پیری به بسته شدن روزنه برگهای کرکی بلوط اشاره کرد و گفت: به دلیل شدت بالای گرد و غبار در زاگرس برگهای بلوط دیگر توانایی جذب این همه غبار را ندارند. البته در ادامه این ضعف عوامل دیگری نیز از فرصت استفاده کرده و حمله می کنند که باید به "لارو" یا سوسک چوب خوار اشاره کرد.

معاون فنی اداره منابع طبیعی استان ایلام تخریب جنگلهای ایلام را به عوامل متعدد و پیوسته نسبت داد و افزود: عوامل غیرمستقیم نیز در خشکی جنگلهای بلوط زاگرس نقش دارند که در صورت رسیدگی نکردن و اهمال در مهار آن، این خسارت جبران ناپذیر کل منطقه زاگرس را با فاجعه ای تاریخی مواجه می کند.

پیری حضور گسترده دام در جنگلها، زراعت در کف جنگلها، بهره وری بی رویه و عدم ملاحظات زیست محیطی در اجرای طرحها کلان در منطقه زاگرس را عامل غیر مستقیم تخریب گسترده جنگلهای زاگرس اعلام کرد.

تخریب نتیجه فشار دهها ساله بر جنگلهای زاگرس است

دکتر پیمان یوسفی آذر درباره وضعیت ناگواری که برای جنگلهای زاگرس پدید آمده به خبرنگار مهر گفت: این تخریب نتیجه فشار دهها ساله بر جنگلهای زاگرس است که بدون هیچ توجهی به حال خود رها شده اند و هر چه هشدار در این زمینه داده شده بی نتیجه بوده است. با این حال به طور مشخص نمی توان دلیل مرگ انبوه بلوط زارها را تشخیص داد چرا که عوامل متعدد و گاهی ناشناخته در این زمینه دخیل هستند.

این مقام مسئول در سازمان جنگلهای کشور با تاکید بر انجام مطالعات جدید در دانشگاه شیراز با همکاری مرکز تحقیقات جنگلها افزود: طی این پژوهش سطح تخریب بررسی و برآوردهای اولیه از میزان تخریب بدست می آید که این مطالعات نیاز به زمان زیادی برای کارشناسی دقیق این بحران دارد.

یوسفی آذر می گوید به عنوان یک متخصص و کارشناس جنگل نمی تواند به سادگی در مورد این تخریب گسترده اظهار نظر کند، اما به باور وی، اینکه اعلام می شود عواملی مثل خشکسالی و نفوذ گرد و غبار به مناطق جنگلی باعث این تخریب شده تنها حدس و گمان است.

مدیرکل جنگلهای خارج از شمال سازمان جنگلها اضافه کرد: گونه های بلوط در منطقه زاگرس در اوج پایداری است و اگر تعادل این پایداری در حال برهم خوردن است باید به نقش انسان و تغییرات اقلیمی با دقت بیشتری توجه شود چرا که این تغییرات گسترده نتیجه 70 تا 80 سال بی توجهی است.

بلوطها استرس دارند

همچنین یک کارشناس جنگل و منابع طبیعی در شهرکرد معتقد است: عواملی نظیر تخریب جنگل، خشکسالیهای پی در پی، گرد و غبارهای اخیر و نوع خاک در زوال و خشکیدگی بلوط های منطقه زاگرس نقش مؤثری داشته اند.

هومان خاکپور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مرگ ناگهانی گونه بلوط در اکثر مناطق جنگلی زاگرس در یازده استان زاگرسی در حال مشاهده است اما شرایط جنگلهای استان ایلام به مراتب بحرانی تر است.

این فاجعه بیشتر در خاکهای کم عمق و شنی مشاهده شده است و غالبا در اثر نابسامانی شرایط رویشگاهی و برهم خوردن تعادل محیطی، از خشکیدگی ریشه های مویی درختان بلوط شروع شده و با ظهور آفات و بیماری های ثانویه، استرس های شدیدی به درختان بلوط وارد کرده و سبب زوال و خشگیدگی آنها می شود.

درختان پس از پنج سال می میرند

وی با اظهار تاسف نسبت به بی توجهی به جنگلهای زاگرس در طول این سالها اظهار کرد: پس از ظهور علائم زوال و خشکیدگی – که به صورت اپیدمی نیز در همه مناطق جنگلی زاگرس گسترش می یابد – بیشتر از سه تا پنج سال طول نمی کشد که درختان بلوط بطور کامل خشک شده و مرگ گسترده ای در جنگلها رخ می دهد.

گونه های پست و کم ارزش به جای بلوطها

منطقه زاگرس که چون سدی بلند جلوی نفوذ جریانهای هوایی و همین طور گرد و غبار به فلات ایران را می گیرد، 40 درصد آب ایران را تامین می کند و 6 میلیون هکتار جنگل دارد. همچنین سهم استان ایلام از سرانه جنگلی زاگرس 642 هزار هکتار است که طبق این گزارش 10 درصد این جنگلها تا امروز به دلایل متعدد اعلام شده در این گزارش خشک شده اند.

از سویی دیگر برخی کارشناسان جنگل نیز به استناد مباحث جنگل شناسی به مبحث "توالی و تواتر در جنگل" نظر دارند که بر مبنای این نظریه کارشناسی هم به سبب تغییرات محیطی و شرایط اکولوژیکی – نظیر تخریب جنگل، خشکسالی های پی در پی، گرد و غبارهای اخیر و … – گونه بلوط که گونه ای کلیماکس و با ارزشی است در حال زوال و نابودی بوده و در این سیر قهقرایی گونه های پست و کم ارزش اکولوژیکی در حال جایگزینی گونه بلوط هستند.

در صورتی که چنین نظریه ای – توالی و تواتر جنگل – درست باشد، جنگلهای زاگرس در شرایط بسیار شکننده ای قرار دارند و ممکن است در مدت زمانی نه چندان طولانی، شاهد گسترش این پدیده هولناک در همه مناطق جنگلی زاگرس باشیم و با مرگ ناگهانی بلوط، فاجعه ی زیست محیطی بزرگی در قلب ایران رقم بخورد.


خلیل بهرامیان: تماس با سازمان ملل برای نجات زندانی

رهانا: امروز اخبار تایید نشده‌ای منشتر شده که خبر از اجرای قریب‌الوقوع حکم اعدام زینب جلالیان در سحرگاه فردا می‌دهد. بدین منظور با خلیل بهرامیان وکیل دادگستری تماس گرفتیم.

خلیل بهرامیان که چندی پیش در صدد بود تا وکالت زینب جلالیان را بگیرد، در گفت‌وگو با رهانا گفت: «بعد از شنیدن این خبر، پیگیری‌های زیادی انجام دادم ولی خبری به دست نیاورده‌ام و نمی‌دانم که این خبر صحت دارد یا نه.»

وی در ادامه گفت: «با وجود این‌که او باید هم‌اکنون در بند عمومی زندان اوین باشد، اما او را به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل کرده‌اند و همین امر نگرانی‌ها را درباره‌ی او شدت بخشیده است.»

این وکیل دادگستری افزود: «هیچ شماره و ارتباطی با خانواده و نزدیکان او ندارم و به همین دلیل تا کنون نتوانسته‌ام وکالت او را بر عهده بگیرم.»

بهرامیان هم‌چنین گفت: «در صورت صحت این خبر چند ساعت بیش‌تر تا اجرای حکم وقت نیست، در حال حاضر تنها کاری که ممکن است از دست ما بر می‌آید، تماس با دبیرکل سازمان ملل است، تا با مداخله‌‌ی او بتوانیم پی‌گیر وضعیت او باشیم و از اجرای حکم اعدام جلوگیری کنیم.»

زینب جلالیان در سال ۱۳۸۶ در کرمانشاه بازداشت و به زندان کرمانشاه منتقل شده بود. چندی پیش بعد از مدتی بی‌خبری، مشخص شد که وی به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شده است. از علت این انتقال اطلاعی در دست نیست.

.

تغییر رژیم در ایران، جهان را متحول می کند

مقاله نشریه فوربس سایت ایــــــران در جهـــــان

فقط تصورش را بکنید تغییر رژیم در ایران چه تحولی در جهان انجام می دهد. خیلی از مانع ها و گره ها همه در یک حرکت باز می شود. بگذارید منافع آن را نگاه کنیم. آن قدر منافع آن بالاست که حتما اوباما و تیمش باید آن را مزه کنند.

همانگونه که رضا کهلیلی در کتابش که سال گذشته چاپ شد می گوید، شمار زیادی از نیروهای نظامی آمریکا، اسراییل و اروپا راهی خلیج فارس شده و می شوند. آیا جنگی در راه است؟ زمان شاید به همین سمت برود چرا که اعراب سنی کشورهای حاشیه خلیج فارس از ایران احساس ترس دارند و منتظر هستند کسی بیاید و این وسط دخالت کند. شاید حتی مانند عملیات آزادسازی کویت، منابع مالی آن را تامین کنند. دولت اوباما باید به این فکر کند که حتی مسئله غامض افغانستان هم این گونه حل می شود چرا که با هر تغییر رژیم، خطر دخالت های دولت های مستبد در منطقه کمتر می شود و شاید حتی این راه نهایی باشد و رییس جمهوری آمریکا چاره دیگری نداشته باشد.

خطوط انتقال به افغانستان. دیگر مشکلی در کار نخواهد بود و این مسئله در میان نیست که اگر قرقیزستان بست باید پس دم ازبکستان را دید که پایگاه نظامی آمریکا را تعطیل نکند. ایران بهترین راه برای انتقال به مناطق غربی افغانستان است که از طالبان هم در آنجا خبری نیست. با حضور یک ایران متحد و همکار، آمریکا بهتر می تواند جنگ افغانستان را هدایت کند. حالا این مسئله مطرح می شود، تحول جهان پس از تغییر رژیم در ایران چه خواهد بود؟

دیگر نیازی به منت کشی از مسکو نیست. مسکو رای قاطعی درباره همکاری جمهوری های سابق شوروی برای کمک در افغانستان دارد. روسیه همچنین به راحتی برای جلوگیری از برنامه هسته ای جمهوری اسلامی همکاری نمی کند. با تغییر رژیم در ایران، آمریکا اهرم فشاری علیه مسکو خواهد داشت. در نتیجه از لهستان گرفته تا گرجستان، همه منطقه پیام آزادی و آزادی خواهی از سلطه روسیه را به دست می آورند.

حضور اتمی. هم خطر ایران اتمی از بین می رود هم رقابت تسلیحاتی در منطقه نخواهد بود و نیازی به هزینه بازدارندگی در کار نیست.

عراق آزاد. با فقدان دخالت های ایران در حمایت از شیعیان، دیگر اهرم فشاری بر روی امور داخلی عراق نخواهد بود. عملیات انتحاری در عراق کم می شود و ترس سنی ها از ایران در منطقه از بین می رود.

لبنان آزاد. بدون حمایت از حزب الله و پول هایی که تهران در جنوب لبنان خرج می کند، خطری برهم زننده در منطقه خاورمیانه در کار نخواهد بود.

امنیت برای اسراییل و آزادی برای غزه. حمایت رژیم ایران از حماس در غزه و حزب الله در لبنان هم در روند صلح اخلال ایجاد می کند و هم جنگ افروزان را تقویت می کند.

نفت ارزان تر. با کنار گذاشتن تحریم ها، ایران می تواند صنایع نفت خود را به روز کرده و تولید را بالا ببرد. دیگر خطر بستن تنگه هرمز هم در کار نیست و قیمت نفت را می توان در حالت متعادل نگه داشت.

آسیای مرکزی آزادتر. شمار زیادی از منابع نفت و گاز در آن سوی دریای خزر بالاخره می تواند به ایران برسد. تماس آسیای مرکزی و غرب از راه ایران و روسیه است و اگر این امکان فراهم شود، دیگر لازم به ساخت خط لوله هزینه ساز آذربایجان از باکو به جیحون نیست و اتکای انحصاری کشورهای آسیای مرکزی به روسیه برای انتقال برای همیشه تغییر خواهد کرد.

دست آخر بالاخره ایران آزاد می شود. مردم ایران هم می توانند پس از خون هایی که دادند و ثروتی که از آنها به تاراج رفت، مانند عراقی ها آینده خود را بسازند. اما به هر حال از آزادی برخوردارند. ایران آزاد بهتر است یا سرکوب و شکنجه و کشتار؟

قدرت امپریالیستی. قدرت امپریالیستی روسیه به پایان می رسد و دخالت های مسکو در خاورمیانه و سلاح فروختن به سوریه و دخالت های دمشق در عراق هم تمام می شود.

ما در غرب زندگی خوبی داریم و خوش شانس هستیم که شرایط این چنینی در کشورمان نداریم. به لحاظ تاریخی نمی توانیم خود را مخفی کنیم و باید به بقیه هم برای زندگی بهتر کمک کنیم. یا حداقل می خواهیم آن روز را ببینیم. آیا جنگ عراق ضروری بود؟ به حتم ما تا چند ده سال آینده هم درباره این پرسش بحث می کنیم. اما به هر حال مناقشه با ایران اجتناب ناپذیر است. باید در نظر داشت که رژیم های این چنینی، هم ملت خود را از بین می برند و همه نظم جهانی را به خطر می اندازند. آیا همین تعریف رژیم حاکم بر تهران نیست؟

یک چیز مشخص است. باراک اوباما می تواند دنیا را به کنار خود خوانده و تکلیف مناقشه با ایران را مشخص کند. خودداری از آن مانند این است که آدم دماغش را از صورتش بکند که برای بقیه کینه توزی نداشته باشد. یک مورد دیگر را هم می توان به این نتیجه گیری اضافه کرد. اگر ایران در تنگه هرمز بمب اتم منفجر کند، اقتصاد جهانی به شدت مختل می شود. آن زمان چطور؟ آقای رییس جمهوری آمریکا اگر این طور شد چه می کنید؟


مصرف گاز هم 13 درصد افزايش يافت

بيشترين مقدار مصرف گاز بخش خانگي با 124 ميليون متر مکعب چهارشنبه دوم تير ماه با حدود 5/5 درصد افزايش نسبت به سال گذشته و کمترين آن 102 ميليون متر مکعب در روز پنجشنبه با بيش از 8.5 درصد كاهش نسبت به سال قبل ثبت شده است.

ایلنا: مصرف گاز 13درصد افزايش يافت. كل مصرف گاز در هفته گذشته با بيش از 13درصد افزايش نسبت به مدت مشابه سال قبل به 2ميليارد و 439 ميليون متر مكعب رسيد. به گزارش خبرگزاري ايلنا، در هفته گذشته (29 خرداد تا 4 تير ماه) بخش‌هاي خانگي، تجاري، صنعتي و نيروگاهي بيش از 2 ميليارد و 439 ميليون متر مكعب گاز مصرف كرده‌اند، در حالي که اين رقم در مدت مشابه سال گذشته 2 ميليارد و 142 ميليون متر مكعب بوده است، اين امر از افزايش بيش از 13 درصدي مصرف گاز نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر مي‌دهد. آمارها نشان مي‌دهد ، مجموع گاز مصرفي در بخش هاي خانگي ،‌ تجاري و صنايع غيرعمده نيز در طول هفته گذشته ، حدود 778 ميليون متر مكعب بود ، در حالي كه اين رقم در مدت مشابه سال قبل به 796 ميليون متر مكعب رسيد. اين ارقام نشان مي‌دهد مصرف گاز در بخش خانگي در طول هفته گذشته نسبت به مشابه سال قبل حدود 2 درصد كاهش داشته است. مصرف اين حامل انرژي در هفته گذشته نسبت به هفته آخر خرداد ماه نيز حدود 3.5 درصد كاهش داشته است. ميانگين مصرف روزانه گاز در اين مقطع زماني به طور متوسط حدود 111 ميليون متر مكعب است اين درحاليست كه ميانگين مصرف گاز در مشابه سال قبل حدود 113 ميليون متر مكعب بوده است. بر پايه اين گزارش بيشترين مقدار مصرف گاز بخش خانگي با 124 ميليون متر مکعب، روز چهارشنبه ( دوم تير ماه) با حدود 5/5 درصد افزايش نسبت به سال گذشته و کمترين آن در اين بخش، 102 ميليون متر مکعب در روز پنجشنبه (سوم تير ماه) با بيش از 8.5 درصد كاهش نسبت به سال قبل، ثبت شده است.

مصرف برق کشور 18 درصد افزایش یافت

ایلنا: معاون وزیر نیرو از افزایش 18درصدی مصرف برق در کشور خبر داد و بر لزوم توجه بیشتر مصرف‌کنندگان به صرفه جویی در مصرف برق تاکید کرد. "محمد بهزاد" با بیان آن‌که پیک بار شبکه برق کشور در روزهای اخیر به 39 هزار و 26 مگاوات رسیده است، افزود: این میزان در مقایسه با زمان مشابه پارسال 18درصد افزایش نشان می‌دهد. وی گرمای شدید و زودرس را در افزایش مصرف برق در روزهای گذشته موثر خواند و گفت: اگرچه با مدیریت مناسب شبکه برق، موج گرمای زودرس روزهای اخیر با موفقیت پشت سر گذاشته شد اما امید است مشترکان همچون سال گذشته با صرفه جویی و مدیریت مصرف، صنعت برق را در تامین برق مورد نیاز کشور کمک کنند.

 

تنها مطالب و مقالاتي که با نام جبهه ملي ايران - ارو‌پا درج ميشود نظرات گردانندگان سايت ميباشد .