چهارشنبه پنجم خرداد ١٣٨٩

مهدى كروبى، رهبر جنبش سبز را «تودۀ مردم» دانست

در آستانه سالگرد انتخابات ۲۲ خرداد، مهدى كروبى از رهبران مخالفان دولت در گفت‌وگو با سايت اينترنتى جرس ضمن انتقاد از شرايط موجود در كشور بار ديگر تأكيد كرد جنبش سبز جنبشى مردمى است و به سمتى مى‌رود كه مردم مى‌خواهند.

آقاى كروبى در اين گفت‌وگو با اشاره به دستگيرى‌ها و محدوديت‌هاى يك سال اخير افزوده كه در چنين شرايطى تنها رهبرى كه مى‌تواند جريان را هدايت كند، توده مردم است. وى تأكيد كرده است كه اگر اين جريان رهبرى به‌ غير از مردم داشته باشد، جريان مخالف ، وى را به سرعت حذف خواهد كرد.

مهدى كروبى همچنين با تقدير از تلاش‌ها و اقدامات ايرانيان خارج از كشور در حمايت از جنبش سبز از آنها خواسته است كه شرايط داخلى را در نظر بگيرند و در بيان خواسته‌ها و توقعات خود دچار تندروى نشوند. آقاى كروبى همچنين به محدوديت‌هايى كه از سوى حاكميت براى خود وى و خانواده و نزديكانش ايجاد شده اشاره كرده و افزوده است كه جريان حاكم بايد بداند كه مهدى كروبى آماده پرداخت هر گونه هزينه‌اى در اين راه است.


 فعالان دانشجوی خواستار رسيدگی به وضعيت مجيد توکلی شدند

گروهی از فعالان و دانشجويان دانشگاه صنعتی اميرکبير(پلی تکنيک تهران)، تهديد کرده اند در صورت عدم رسيدگی به وضعيت مجيد توکلی، امتحانات پايان ترم آن دانشگاه را تحريم خواهند کرد. برپايه گزارش ها، مجيد توکلی، از اعضای شورای مرکزی دفتر تحکيم وحدت، از صبح روز يکشنبه (دوم خرداد)، به سلول انفرادی در زندان اوين منتقل شده و در اعتراض دست به اعتصاب غذای خشک زده است. برخی گزارش ها حاکی است مادر مجيد توکلی نيز در اعتراض به وضعيت پسرش، اعتصاب غذا کرده است.


علی لاریجانی باردیگر به ریاست مجلس شورای اسلامی انتخاب شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با 214 رای، علی لاریجانی را بار دیگر به ریاست مجلس انتخاب کردند. دو نامزد فراکسیون اصولگرایان، محمد حسن ابوترابی فرد و شهاب الدین صدر به عنوان نایب رئیس اول و دوم انتخاب شدند. محمد رضا باهنر، سخنگوی فراکسیون اصولگریان مجلس و نایب رئیس دوم قبلی، نتوانسته بود حمایت این فراکسیون را بدست آورد و خود را نامزد نکرده بود. مسعود پزشکیان نتوانست به هیات رئیسه راه یابد. او مورد حمایت فراکسیون اقلیت بود.


 احمدی نژاد: روسیه تامل بیشتری کند

محمود احمدی نژاد روسیه را تهدید کرد که باید در اتخاذ مواضع در قبال ایران «تامل بیشتری» کند. آقای احمدی نژاد در کرمان، خطاب به دیمیتری مدودیف، رئیس جمهوری روسیه گفت که برای جمهوری اسلامی، توضیح رفتار روسیه مشکل شده است. او افزود که به رهبران روسیه، توصیه می کند اجازه ندهند كه ملت ايران این کشور را در صف دشمنان تاريخی خود به حساب بياورند. محمود احمدی نژاد خطاب به باراک اوباما، نیز گفت که بهتر است فرصت موجود را از دست ندهد. روسیه از پیش نویس قطعنامه تشدید تحریم های ایران در شورای امنیت سازمان ملل حمایت کرده است. وزیر خارجه آمریکا نیز توافق نامه اخیر ایران با ترکیه و برزیل را دارای نواقص توصیف کرده است.


 بررسی پیشنهاد خاورمیانه عاری از سلاح های هسته ای در کنفرانس ان پی تی

بنا بر گزارش ها قرار است در کنفرانس بررسی پیمان منع گسترش سلاح هسته ای ( ان پی تی ) در سازمان ملل متحد ،از کشورهای خاورمیانه خواسته شود تا برای بررسی پیشنهاد خاورمیانه ی عاری از سلاح هسته ای گرد هم آیند.

بنا بر گفته ی دیپلمات ها بر اساس این پیشنهاد، ایران و اسراییل جزء کشورهایی خواهند بود که از آنها خواسته خواهد شد تا در سال ۲۰۱۲ مذاکراتی را در این زمینه انجام دهند.

پیش نویس این طرح که از سوی لیبران کاباکتولان از فیلیپین و رییس کنفرانس بررسی پیمان ان پی تی ارائه شد ه است، قرار است در روز های آینده در این کنفرانس یکماهه، به بحث گذاشته شود.

بنا بر قوانین این کنفرانس، اعلامیه نهایی در اینباره باید از سوی تمام کشورهای امضا کننده ی ان پی تی، مورد موافقت قرار گیرد.


رهنورد: جنبش سبز برخاسته از جامعه مدنی است و مسالمت آمیز عمل می کند

روزنامه فرانسوی «لوموند» در گفت وگویی با زهرا رهنورد، همسر میرحسین موسوی یکی از رهبران مخالفان دولت در ایران، پرسش هایی در خصوص وضعیت جنبش سبز مطرح کرده است.

روزنامه معتبر فرانسوی «لوموند» در آغاز به معرفی زهرا رهنورد پرداخته و یادآور شده است که وی در مبارزات مربوط به انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته در ایران، دست در دست همسرش، میرحسین موسوی، در کنار او حضور داشت و از نامزدی وی در این انتخابات حمایت کرد.

لوموند همچنین اشاره کرده است که این زن روشنفکر ایرانی که یک هنرمند و مدافع حقوق زنان است، در پاسخ به انتقادهایی که از او درباره حضور فعال در کنار همسرش در مبارزات انتخاباتی می‌شد بارها تأکید کرد که هر مردی نیاز به یک زن دارد مانند هر پرنده‌ای که برای پرواز نیاز به دو بال دارد.

لومند می‌نویسد که زهرا رهنورد زمانی با یک رسانه خارجی گفت‌وگو می‌کند که در آستانه نخستین سالگرد انتخابات ریاست جمهوری در ایران، خطرات احتمالی چنین گفت‌وگویی برای او زیاد است. چرا که حکومتی در ایران بر سر کار است که علاقه چندانی ندارد که همسر میرحسین موسوی با یک رسانه خارجی مصاحبه کند.

لوموند: شما چگونه چند ماه گذشته را با فشارهای مداوم سپری کرده‌اید؟

زهرا رهنورد: زمانی که تصمیم گرفتم در مبارزات انتخاباتی کنار همسرم قرار گیرم، می‌دانستم که در موقعیت حساسی قرار خواهم گرفت. حتی در موقعیتی که می‌توان گفت انتحاری است. می‌دانستم که گروه‌های افراطی که تفکر ضد زن هم دارند، همراه با دولت شدیدترین حملات را متوجه من خواهند کرد. برای اینکه من مدافع حقوق زنان بودم و سال‌های زیادی از زندگی‌ام را صرف دفاع از حقوق زنان کرده بودم.

هدف آنها از حمله به من، حمله به افکار آزادی‌خواهانه و استقرار دموکراسی و حاکمیت قانون در ایران بود. خصوصاً که این افکار را تا دستیابی به رفع هر گونه تبعیض علیه زنان در ایران دنبال می‌کردم.

پیش از انقلاب در آمریکا به سر می‌بردم و در آن زمان هم در بسیاری از سخنرانی‌ها و بحث و تبادل نظرها از حقوق زنان دفاع می‌کردم و حتی کتابی درباره نقش زنان مسلمان نوشتم که مورد انتقاد افراط گرایان قرار گرفت و جلوی انتشار آن را در ایران گرفتند.

حضور من در مبارزات انتخاباتی در کنار همسرم توجه جوانان و زنان زیادی را به خود جلب کرد اما ما قربانی یک کودتای انتخاباتی در ایران شدیم. کودتایی که ایران را به یک زندان بزرگ تبدیل کرد و اکثر کسانی که برای دستیابی به آزادی تلاش کردند، امروز پشت میله‌های زندان‌هایی چون اوین و کهریزک قرار دارند و باید بگویم که امروز زنان ایران در تحمل رفتارهای خشن و شکنجه در شرایط برابری با مردان قرار دارند.

حکومت به رغم سیاست فشار و سرکوب تا کنون من و همسرم را بازداشت نکرده است و تصور می‌کنم قصد ندارد بیش از این ملت ایران را تحریک کند اما از روش‌های دیگری دست به اعمال فشار علیه ما زد. برای مثال برادرم شاپور کاظمی که یک مهندس الکترونیک است بازداشت شد و برای مدت شش ماه در سلول انفرادی در بدترین شرایط به سر برد و تحت شدیدترین فشارهای روحی و جسمی قرار گرفت و حتی فرزند او را هم به مدت یک ماه بازداشت کردند.

خواهرزاده همسرم نیز در تظاهرات روز عاشورا کشته شد.

از آن زمان تا کنون رسانه‌های دولتی ایران علیه من و شخصیت‌های دیگری که در جنبش سبز حضور دارند حملات تبلیغاتی گسترده‌ای را دنبال می‌کنند که هدف از آن ایجاد رعب و وحشت است.

انواع و اقسام اتهام‌ها و ناسزاها و توهین‌ها را به کار می‌برند اما همسرم میرحسین موسوی، و آقایان کروبی و خاتمی تا کنون مقاومت کرده‌اند و همچنان تلاش می‌کنند حقوق از دست رفته مردم به آنها بازگردانده شود.

آیا احساس خطر می کنید؟

پس از انتخابات در یک گردهمایی در دانشگاه تهران به من حمله فیزیکی شد و لباس‌شخصی‌ها به سوی من گاز فلفل پاشیدند.

در جریان تظاهرات روز سالگرد پیروزی انقلاب هم یگان‌های ویژه نیروی انتظامی با باتوم برقی مرا مورد ضرب و شتم قرار دادند. از آن زمان سر دردهای شدیدی دارم و مشکلات تنفسی پیدا کرده‌ام. اما آماده هستم که کشته شوم به شرطی که تمام کسانی که در راه آزادی تلاش می‌کنند آسیبی نبینند.

من آماده‌ام که در راه آزادی، قربانی شوم، به زندان بروم و شکنجه شوم. من انسانی معتقد هستم و ترسی ندارم و احساس می‌کنم که خداوند مرا در پناه خود دارد. اما در اینجا تأکید می‌کنم که اگر اعضای خانواده من قربانی یک توطئه شوند، حکومت مسئول خواهد بود.

ارزیابی شما از جنبش سبز چیست؟

این جنبش انعکاس خواسته‌های ملت ایران است. خواسته‌هایی که از یکصد سال پیش به دنبال آن بوده‌اند، از زمان انقلاب مشروطه. انتخابات ریاست جمهوری گذشته فرصتی بود که مردم بار دیگر این خواسته‌ها را مطرح کنند؛ آزادی، حاکمیت قانون و دموکراسی.

جنبش سبز خواستار سقوط رژیم نیست، این جنبش از جامعه مدنی برخاسته و خواستار اصلاحات و تغییر مسالمت‌آمیز است. تأکید می‌کنم مسالمت عمل می کند حتی در زمانی که طرف مقابل از سلاح گرم و اعمال خشونت استفاده می‌کند.

جنبش سبز از راه‌های گوناگون خواسته‌هایش را بیان می‌کند و می‌توانم بگویم که این جنبش حتی به ادبیات و هنر خاصی هم دست یافته است.

در این جنبش مدنی، همه اقشار جامعه حضور دارند، معلمان، کارگران، ورزشکاران، هنرمندان، نمایندگان اقلیت‌های قومی و زنان که نیمی از جامعه را تشکیل می‌دهند و دانشجویان که نقش حساسی تا کنون ایفا کرده‌اند و جایگاه ویژه‌ای در جنبش سبز دارند.

همسر شما از انتخابات تا کنون تحول زيادی پيدا کرده است از يک نامزد آرام در انتخابات رياست جمهوری به رهبر کاريزماتيک ؟

من هميشه همسرم را مصمم ديده ام او شجاعت آن را دارد به خواسته ها وافکار خود جامعه عمل بپوشاند. او به سادگی از اهداف خود دست نمی کشد و اگر او حاضر شد در انتخابات رياست جمهوری ايران شرکت کند به خاطر ان بود که وضعيت کشور را در شرايط حساسی می ديد و حتی خطرناک .

و اگر تا به امروز تلاش ر ادامه داده است به خاطر شخصيت و جرات اوست که به او کمک کرده است اما تاکيد می کنم همسرم ميرحسين موسوی تنها رهبر این مبازرات نيست، اقايان مهدی کروبی و محمد خاتمی و بسياری ديگر در تلاشند تا دمکراسی در ايران استقرار يابد و من نيز در کنار انها هستم


کروبی از ارائه برنامه های رهبران مخالفان در آینده نزدیک خبر داد

مهدى کروبى از تصمیم خود و میرحسین موسوى براى دیدار و رایزنى در باره وضعیت کنونى در آینده‌اى نزدیک خبر داد و تاکید کرد، چنانچه با درخواست برگزارى تظاهرات حامیان جنبش سبز موافقت نشود، «روش‌هاى دیگرى» را براى ارتباط با مردم دنبال خواهد کرد.

این رهبر مخالفان در ایران در گفت و گویى با نشریه بریتانیایى «ساندى‌تلگراف» ضمن تاکید بر این که از «حقوق مردم نمى‌توان چشم‌پوشى کرد»، از برنامه‌هاى رهبران جنبش سبز در آینده نزدیک خبر داده است.

آقاى کروبى در نخستین اظهارنظر رسمى خود پس از تظاهرات ۲۲ بهمن با اشاره به سرکوب تظاهرات معترضان به نتایح انتخابات در این روز، در باره برنامه‌هاى آینده مخالفان گفته است: «به موجب اصل بیست و هفتم قانون اساسى، براى برگزارى یک تظاهرات مسالمت‌آمیز به منظور نشان دادن حمایت مردم از جنبش سبز تقاضای صدور مجوز خواهیم کرد.»

بر اساس قانون اساسى جمهورى اسلامى ایران برگزارى تظاهرات مسالمت آمیز بدون حمل سلاح آزاد است و نیازى به مجوز ندارد، با این حال مقام‌هاى جمهورى اسلامى تاکنون حاضر نشده اند که به معترضان نتایج انتخابات و حامیان جنبش سبز اجازه برگزارى تظاهرات داده و در بسیارى موارد تظاهرات مخالفان را به شدت سرکوب کرده‌اند.

مهدى کروبى در ادامه تاکید کرده است، چنانچه حاکمیت اجازه برگزارى تظاهرات را به مخالفان ندهد، آنها براى آگاه ساختن مردم سراسر کشور از اهداف جنبش سبز «از روش‌هاى دیگرى» استفاده خواهند کرد.

هر چند آقاى کروبى نگفته است که منظور وى از «روش‌هاى دیگر» چیست، اما در روزهاى گذشته برخى از فعالان جنبش سبز در سایت‌هاى اینترنتى از دبیر کل حزب اعتماد ملى خواسته‌اند، با توجه به محدودیت‌هاى ایجاد شده براى معترضان در ایران، طرح خود را در زمینه تاسیس یک تلویزیون ماهواره‌اى به مورد اجرا درآورد.

مهدى کروبى پس از انتخابات نهم ریاست جمهورى به دنبال ایجاد یک شبکه تلویزیونى ماهواره‌اى بود که در پى مخالفت مقام‌هاى جمهورى اسلامى از این کار صرف نظر کرده و به انتشار روزنامه «اعتماد ملى» به عنوان ارگان حزب اعتماد ملى بسنده کرد.

اما در چارچوب ممنوعیت رسانه‌هاى طرفدار اصلاحات در ایران در ماه‌هاى پس از برگزارى انتخابات ریاست جمهورى، این روزنامه نیز توقیف شده است.

دبیر کل حزب اعتماد ملى در ادامه گفت و گوى خود با «ساندى تلگراف» تاکید کرده است، همچنان خواسته‌هاى خود را در چارچوب قانون اساسى جمهورى اسلامى دنبال مى‌کند، و نمى‌خواهد، مردم «هزینه بالایى» براى دستیابى به خواسته‌های خود بپردازند.

وى همچنین با اشاره به بازداشت شمار زیادى از معترضان نتایج انتخابات و از جمله فعالان سیاسى اصلاح‌طلب در ایران از تصمیم خود و میرحسین موسوى، دیگر رهبر معترضان براى دیدار و رایزنى در باره «برنامه‌هاى آینده» خبر داده است.

وى افزوده است: «ما به زودى در باره برنامه‌هاى آینده با مردم صحبت خواهیم کرد. آقاى موسوى و من به زودى باهم جلسه‌اى خواهیم داشت و پس از آن جلسه، راهکار خود را به اطلاع مردم خواهیم رساند. این جلسه ممکن است در همین هفته برگزار شود.»

به گفته آقای کروبى، مهم‌ترین خواسته‌هاى معترضان در شرایط کنونى «آزادى بى قید و شرط زندانیان سیاسى، برگزارى انتخابات آزاد بدون نظارت استصوابى شوراى نگهبان، آزادى مطبوعات و به رسمیت شناختن حق انتقاد» است.

وى همچنین خواستار پایان «فضاى وحشت و نظارت پلیسى» در کشور شده و افزوده است: «باید شرایطى بوجود آید که همه مردم بتوانند، آزادانه دیدگاه خود را درباره حکومت بیان کنند. انتخاب حق مردم است.»

مهدى کروبى با اشاره به سوابق خود در جریان انقلاب اسلامى و نزدیکى‌اش به آیت‌الله خمینى، رهبر پیشین جمهورى اسلامى ایران گفته است، با وجود آن که در معرض خطر قرار دارد، اما هر آنچه لازم باشد، انجام خواهد داد.

در جریان تظاهرات روز ۲۲ بهمن گروهى از نیروهاى امنیتى و انتظامى و لباس شخصى ها به مهدى کروبى حمله کرده و پسرش، على کروبى را بازداشت و مورد ضرب و شتم قرار دادند.

مهدى کروبى در تشریح علل تمایل بخش‌هایى از حاکمیت ایران به اعمال خشونت علیه معترضان اظهار داشت: « زندگى سیاسى برخى از جمله عده‌اى از افراد نظامى به بحران وابسته است. آنها حقوق مردم را انکار مى کنند و سعى دارند، بر فضاى سیاسى و اقتصادى کشور مسلط شوند... آنها به دنبال حفظ شرایط بحرانى درکشور هستند و از این رو نمى خواهند مردم به صورت مسالمت‌آمیز و در فضایى آرام به دنبال احقاق حق خود باشند.»

این رهبر مخالفان، در بخش دیگرى از گفت و گوى خود با «ساندى‌تلگراف» با بیان این که برخى از روحانیان عالى‌رتبه شیعه نگران اوضاع کنونى هستند، اظهار داشته است: «آنها نگران حکومت و آینده جمهورى اسلامى ایران هستند و نمى‌خواهند خدشه‌اى به اعتقاد مردم به اسلام وارد شود.»

وى در ادامه افزوده است: «به نظر بسیارى از علما تضادى میان اسلام و حقوق بشر وجود ندارد. اما به خاطر رفتار حکومت کنونى، بسیارى از مردم فکر مى‌کنند که چنین تضادى وجود دارد.»

مهدى کروبى در پاسخ به این پرسش که آیا محمود احمدى‌نژاد را رییس دولت مى‌داند، گفته است: «میان مشروعیت و حقیقت تفاوت هست. واقعیت این است که او رییس قوه مجریه است ..اما مشکل ما با مشروعیت وى همچنان به قوت خود باقى است. آنها را تنها قدرت حاکم مى دانیم نه دولت مشروع.»


پنج تن دیگر در زندان رشت بدار آویخته شدند

بنابه گزارش فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران در ادامه موج جدید اعدام ها روز دوشنبه 5 زندانی که یکی از آنها زن بود در زندان رشت به دار آویخته شدند.

هویت اعدام شدگان و علت اعدام آنها اعلام نشده اما خبر اعدام این 5 نفر در سطح شهر رشت پخش شده است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران نسبت به اعدام های گروهی در آستانه سالگرد قیام مردم ایران جهت ایجاد رعب و وحشت در جامعه هشدار میدهند و از دبیرکل و کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل متحد و مراجع بین المللی برای نجات جان زندانیان سیاسی و سایر زندانیان خواستار اقدامات عملی و فوری است.

5 خرداد 1389 برابر با 26 می 2010

گزارش فوق به سازمانهای زیر ارسال گردید:
دبیر کل سازمان ملل متحد
کمیساریای عالی حقوق بشر
کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا
سازمان عفو بین الملل
گزارشگران ویژه اعدام سازمان ملل متحد


اينها خود تعيين جرم مىكنند، خود شاكى و قاضى و مجرى حكماند!

هادي قابل، عضو جبهه‌ مشاركت طى نامه ای نوشته است : چهارشنبه 29ارديبهشت ساعت 930 صبح در دادسراى انقلاب مشهد جلوى شعبه ۵ دادگاه انقلاب منتظر برادرم احمد قابل ايستاده بودم تا پيش از ورود او به جلسه دادگاه، پس از پنج ماه بتوانم ببينمش! ناگهان جمعى زندانى به همراه سربازان وارد شدند، با زنجير به پا، بغض گلويم را گرفت! خدايا اين بود اميدها و آرزوهاىمان براى تحقق استقلال، آزادى، جمهورى اسلامى؟! اين رفتار را با کدامين حکومت در تاريخ اسلام مىتوان مقايسه کرد؟! به ياد روزهايى افتادم که هر وقت لشگر ۵ نصر سپاه خراسان عمليات داشت، از جبهه زنگ مىزدند و احمد بدون توجه به مشکلات زندگى، ساکش به دستش بود و به سرعت خود را به مناطق عملياتى مىرساند! احمد با اشاره به زنجير پايش گفت: اين مدال افتخارى است که جمهورى اسلامى برايمان داده است. هادى قابل در ادامه نوشت: الآن چند صد نفر در زندان بهخاطر انتقاد از عملکرد آقايان بهسر مىبرند؟! مىگويند اين انتقاد نيست! تخريب است! از عجايب روزگار است که آقايان خود تعيين جرم مىکنند و خود شاکى مىشوند و خود قاضىاند و خود هم حکم را اجرا مىکنند! و هيچ کس هم حق چون و چرا ندارد! مگر همين اواخر وزارت اطلاعات در مقام قانون گذارى قرار نگرفت و ليست بلند بالايى ازممنوعيت هرگونه همکارى با رسانههاى مکتوب و غيرمکتوب و موسسات تحقيقاتى و غيره را اعلان و جالبتر آن که دستگاه قضايى هم به آن استناد مىکند! بارى اين روزها اسباب گرفتگى دلها بسيار شده است.


وبلاگ؛ 22 خرداد یکدیگر را خواهیم دید

وبلاگ دولت ملی

آقای سردار باور کنید گوشهایمان از این تهدیدها پر شده پس شما به کارتان برسید ... 22 خرداد یکدیگر را خواهیم دید

سردار ساجدی نیا رئیس پلیس تهران در اظهاراتی تهدید کرده اند که گویا با هر تجمع غیر قانونی در 22 خرداد برخورد خواهند کرد.گویا این سردار تازه به دوران رسیده فراموش کرده که این روندی است که یکسال است در پیش گرفته اند و همچنان هم در آستانه هر سالروز وحشت همه وجودشان را فرا میگیرد .وحشتی که سبب می گردد تا نیروهای اجاره ایشان را از شهرهای گوناگون به تهران گسیل کنند تا شاید بدان وسیله بتوانند سرکوب خود را پوشش دهند. سردار شاید خاطرشان نیست که در عاشورا و حتی پیش تر هم که بارها تهدید کرده بودند که برخورد می کنند چه رخ داد؟ای کاش سردار می فهمیدند که این تهدیدها نه تنها ذره ای از عزم ملت نخواهد کاست که چه بسا بر آن نیز بیفزاید.پس ای سردار دولت کودتایی سخن کوتاه کن که عرصه عرصه تو نیست


انقلاب کردیم که سیاست ‌مان را اخلاقی کنیم ولی....

انقلاب کردیم که سیاست‌مان را اخلاقی کنیم ولی عده‌ای اخلاق‌شان سیاسی شد

ایسنا: عضو فراکسیون خط امام(ره)مجلس گفت: آیا اخلاق در سیاست و کشورداری نقش دارد؟ آیا هرچه بر زبان و قلم سیاستمداران جاری شد، می‌توانند ابراز کنند؟ محدرضا خباز تاکید کرد: بدیهی است که سیاستمداران باید از بقیه مردم بیشتر مقید باشند تا این که بگویند ” هدف وسیله را توجیه می‌کند”. برای غلبه بر رقیب نمی‌توان از هر ابزار درست و نادرستی استفاده کرد. انقلاب کردیم که سیاست‌مان را اخلاقی کنیم ولی عده‌ای اخلاق‌شان را سیاسی کرده‌اند. این روش مسموم در باور بسیاری از مردم اثر مخربی دارد. سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس از وزیر کار خواست تا جهت کاهش نرخ بیکاری در حوزه انتخابیه‌اش اقدام عاجل کند و تاکید کرد: خانه‌ای در کاشمر نیست که یک دو و یا سه فرد بیکار نداشته باشد.

تنها مطالب و مقالاتي که با نام جبهه ملي ايران - ارو‌پا درج ميشود نظرات گردانندگان سايت ميباشد .