شنبه بیست و ششم تیرماه ١٣٨٩

تقاضای رد اعتبار نامه‌های نمایندگان جمهوری اسلامی در شصت و پنجمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد

کنفرانس اتحاد ایرانیان تقاضای رد اعتبارنامه‌های نمایندگان جمهوری اسلامی در شصت و پنجمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد را کرده‌ است.

در بخشی از اطلاعیه‌ی این کمپین آمده‌ است که‌ با توجه به پرونده سی و یک سال نقض فاحش و مستمر حقوق بشر و آزادی‌های اساسی از جانب جمهوری اسلامی در ایران که منجر به صدور بیش از یکصد قطعنامه ارکان اصلی و فرعی سازمان ملل متحد، گزارش‌های گوناگون گزارشگران حقوق بشر، گزارش‌های متعدد عفو بین الملل، ناظران حقوق بشر، گزارشگران بدون مرز ، ... شده است؛

و با آگاهی به اینکه این وضع مغایر مواد ۱، ۱۳، ۵۵ و ۵۶ منشور سازمان ملل و مواد مختلف میثاق‌های جهانی حقوق مدنی و سیاسی و اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ملل متحد به جمهوری اسلامی ایران بعنوان کشور تصویب کننده، از بیش از سی سال پیش که موظف به مراعات آن است؛

و با در نظر گرفتن شباهت‌های فراوان استمرار و ادامه وضع اسفبار نقض فاحش و مستمر حقوق بشر و آزادیهای اساسی در ایران با رفتار ضد انسانی حکومت آفریقای جنوبی قبل از سال ۱۹۹۲ ، ما از کمیته اعتبارنامه‌های مجمع عمومی سازمان ملل متحد تقاضا داریم که در اجلاس آینده خود که روز ۱۴ سپتامبر ۲۰۱۰ آغاز می شود با اعتبارنامه‌های هئیت نمایندگی جمهوری اسلامی همانگونه رفتار نماید و اجازه اشغال صندلی ایران در مجمع عمومی و سایر ارکان سازمان ملل را به آنها ندهند.


نماینده رژیم: اظهارات مدودف هشدار جدى به نظام است

هشدار اخیر رئيس جمهور روسيه كه گفته بود رژيم تهران در آستانه دستيابى به پتانسیل توليد سلاح اتمى است، باعث نگرانی شدید جمهوری اسلامی شده است.

یک عضو كميسيون امنيت و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در این باره به خبرگزاری حکومتی ایسنا گفته است، اظهارات اخير رئيس ‌جمهور روسيه بوى خصومت عليه ايران دارد و بايد اين مسئله در سطح كلان ميان مقامات دو كشور مورد بررسى قرار گيرد.

حشمت الله فلاحت پیشه در این مصاحبه افزود، در واقع روسيه و ‌آمريكا درباره مناطق استراتژيک با يكديگر به توافقاتى دست يافته ‌اند، لذا موضع ‌گيرى اخير مقامات روس نشاندهنده اين توافقات در عرصه جهانى است.

وی گفت، اظهارات مدودف، يک هشدار جدى است مبنى بر اينكه روسيه و آمريكا به تبانى‌ هاى خطرناک در قبال ايران نزديک مى شوند.

 

اطلاعیه عسگراولادی در خصوص مالیات بازار

ایسنا: معتمدين امام و رهبري در بازار و اصناف درباره موضوعات اخير در زمينه ماليات اطلاعيه‌اي صادر كرد.

متن كامل اين اطلاعيه كه به امضاي حبيب‌اله عسگراولادي رسيده به شرح زير است:

«با توجه به نگراني‌هاي پيش آمده براي اصناف محترم كشور در رابطه با رشد 70 درصدي ماليات، معتمدين امام و رهبري پس از استماع نظرات جامعه انجمن‌هاي اسلامي بازار و اصناف و روساي محترم اصناف و مذاكره با وزرا محترم بازرگاني و اقتصاد و دارايي و همكارانشان ضمن احترام و تاييد توافق‌هاي انجام شده قبلي از اصناف محترم مي‌خواهد:

1- وفق توافقات قبلي و طبق قانون با تشكر از مودياني كه اظهارنامه خود را تحويل داده‌اند، واحدهاي صنفي كه اظهارنامه خود را ارائه نكرده‌اند حداكثر تا پايان تير ماه 1389 اظهارنامه مالياتي خود را تحويل سازمان مالياتي كنند.

2- ارائه اظهارنامه مالياتي براي عملكرد سال 88 به صورت الكترونيكي يا كتبي اختياري است.

3- ميزان ماليات اصناف نسبت به ماليات قطعي سال 1387 و براي كساني كه قطعي سال 87 را ندارند قطعي سال 1386 معادل 15 درصد رشد توافق شده است و وزارت اقتصاد و دارايي پس از دريافت مبلغ ماليات برگه تسويق قطعي صادر خواهد كرد.

4- در مورد رسيدگي به پرونده‌هاي اعضاء اتحاديه‌هاي مشمول بندهاي الف و ب، وزرا محترم بازرگاني و اقتصاد و دارايي وعده فرمودند كه در اولين فرصت جلسه‌اي براي تفاهم در انتخاب درصد نمونه و چگونگي آن با مجامع صنفي وشوراي اصناف و جامعه انجمن‌هاي اسلامي بازار و صناف ترتيب خواهند داد تا به صورت مرضي‌الاطراف تصميم‌گيري شود و معتمدين امام و رهبري موضوع را صميمانه و مشفقانه پيگيري خواهند كرد.

معتمدين امام و رهبري با احترام به اصناف كشور ضمن تقدير و تشكر از وزرا محترم بازرگاني و اقتصاد و دارايي و همكارانشان و روساي محترم اصناف و جامعه انجمن‌هاي اسلامي بازار و اصناف اميدوار است با انجام اقدامات فوق اميد بدخواهان نظام را به ياس تبديل نمايند.»


تحریمهای اروپا؛ رژیم در فکر حذف یورو از معاملات نفتی

رادیو آلمان: در پی صدور قطعنامه چهارم سازمان ملل علیه ایران، اتحادیه اروپا نیز همچون آمریکا تحریم‌های مضاعفی را علیه ایران به اجرا گذاشته است. ایران برای کاهش تأثیرات این تحریم‌ها در فکرحذف یورو از معاملات نفتی خود است.

نشریه انگلیسی اینترناسیونال اویل دیلی متخصص در امور نفتی اعلام کرد که ایران مشغول بررسی تغییر واحد ارزی در معاملات نفتی خود با اتحادیه اروپا است.

این نشریه در گزارشی نوشت که تهران قصد دارد درهم امارات را در معاملات نفتی با اروپا جایگزین یورو کند.

در گزارش اینترناسیونال اویل دیلی که روز جمعه (۱۷ ژوئیه / ۲۵ تیر) منتشر شده، آمده است که تهران با این اقدام قصد دارد تا از پیامدهای مجازات مالی اتحادیه اروپا علیه خود که به زودی تصویب خواهد شد، فرار کند.

نشریه انگلیسی مزبور در گزارش خود همچنین اعلام کرده است که شرکت ملی نفت ایران چندی قبل از مشتری‌های اروپایی خود برای تغییر واحد ارزی در مبادلات آتی نظرخواهی کرده بود؛ ولی هنوز تصمیم نهایی را اتخاذ نکرده است.

در ادامه این گزارش با یک مسئول اجرایی در عرصه معاملات نفتی اروپا گفتگویی صورت گرفته است. این مسئول اروپایی نسبت به موفقیت ایران در این طرح ابراز تردید کرده است. به گفته وی، هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده، اما ایرانی‌ها مشغول پیدا کردن راه‌حل برای مقابله با تحریم‌ها هستند.

نظرسنجی ایران از اروپا برای تغییر ارز

این مسئول اجرایی اتحادیه اروپا گفت که ایران در این اواخر تلاش کرده تا نظر اتحادیه اروپا را در مورد تغییر واحد ارزی و دریافت هزینه فروش نفت از اروپا به درهم امارات را سنجیده و بر اساس آن تصمیم‌گیری نهایی را به عمل آورد.

این نشریه انگلیسی به نقل از یک منبع آگاه نوشت: «تصمیم احتمالی تهران به این دلیل است که ایران از ادامه معامله با اروپا به یورو احساس نگرانی کرده و بر این باور است که یورو دیگر برایش یک واحد ارزی امن نیست و احتمال دارد اتحادیه اروپا در مسیر تحریم‌های جدید مشکلاتی را برای معاملات مالی ایران ایجاد کند».

انتظار می‌رود که اتحادیه اروپا پس از توافق به عمل آمده میان رهبران اروپایی در ماه ژوئن، در پایان ماه ژوئیه جاری مجازات‌های جدیدی را علیه ایران وضع کند.

مجازات‌های جدید اروپا علیه ایران

مجازات‌های جدید اروپا علیه ایران در زمینه تجارت، حمل و نقل و مبادلات نفت و گاز خواهد بود. این مجازات‌ها «هرگونه سرمایه‌گذاری و ارائه کمک فنی و انتقال تکنولوژی و دستگاه‌ها و خدمات در این زمینه به ایران» را محدود خواهد کرد.

اتحادیه اروپا در راستای این تحریم‌ها همچنین قصد دارد تا محدودیت‌هایی را برای بانک‌های ایرانی قائل شود تا بانک مرکزی ایران را در تنگنا قرار دهد.

در حالی که صادرات نفتی ایران بر اساس دلار آمریکا صورت می‌گیرد و انتظار می‌رود تا مدتی نیز به همین شکل باقی بماند، تمامی مشتریان ایران، نفت را با واحدهای پولی غیر از دلار از ایران خریداری می‌کنند.

در همین حال در شرایطی که محمود احمدی‌نژاد رییس‌جمهور ایران قطعنامه‌های صادره از شورای امنیت علیه ایران را «کاغذ پاره» خوانده و تحریم‌ها را «بی‌اثر» می‌داند، حجت‌الاسلام صدیقی امام جمعه موقت تهران در نماز جمعه روز شانزدهم ژوئیه، از مردم ایران خواست تا برای مقابله با تحریم‌های بین‌المللی، صرفه‌جویی کنند.

صدیقی با اعلام این نکته که تحریم‌ها قطعا مشکلاتی را برای ایران ایجاد خواهد کرد، از مردم خواست تا با صرفه‌جویی در مصرف انرژی و «اصلاح الگوی مصرف»، خود را در «یکی از کلاس‌های خودسازی» در این زمینه آماده کنند.


حضور شکنجه گر کهریزک در زاهدان و دستگیری دهها نفر

خبرگزاری حکومتی فارس: جانشين فرمانده نيروي انتظامي اعلام كرد: پليس 40 نفر را كه قصد ايجاد ناامني در شهر زاهدان را داشتند دستگير كرد.

سردار احمد رضا رادان با حضور در زاهدان گفت: وضعيت امنيتي زاهدان در حال حاضر عادي است و مشكل خاصي وجود ندارد. پس از انفجار بمب در شهر زاهدان عده‌اي قصد ايجاد ناامني در شهر را داشتند، كه اين افراد توسط پليس دستگير شدند.

وي اظهار داشت: در اين حادثه متأسفانه 2 تن از مأموران نيروي انتظامي به شهادت رسيدند و تعداد 10 تن از پرسنل نيروي انتظامي مجروح شدند، حال تعدادي از آنان وخيم است.

سردار رادان افزود: ريشه ناامني‌هاي شكل گرفته در سيستان و بلوچستان در آن سوي مرزها دارد، هشدار مي دهيم كه صبر و تحمل ما مدت دارد.

جانشين فرمانده نيروي انتظامي گفت: جمهوري اسلامي اين حق را براي خود قائل مي‌داند كه بتواند با اشراري كه ناامني ايجاد كنند و به آن سوي مرز متواري مي شوند، برخورد كند.


ادعای مضحک در باره کودکان کار: ایرانی نیستند

خبرگزاری مهر: سرپرست بهزیستی استان تهران: گفت: بیش از 70 درصد کودکان کار و خیابانی ایرانی نیستند و از 30 درصد باقی مانده تنها 3 درصد جزو گروه هدف بهزیستی قرار می گیرند و مابقی کودکانی هستند که به دلایلی همچون عدم تحصیل و کار و مشکلات خانوادگی به خیابان روی می آورند.

علی هاشم مطوریان با اشاره به سی امین سال نمایشگاه خدمات تخصصی، هدف از برگزاری نمایشگاه را نشان دادن اقدامات و خدمات صورت گرفته در این حوزه عنوان کرد و گفت: با توجه به 53 ماموریت اصلی سازمان بهزیستی این مأموریت ها در قالب نشست خبری و تخصصی برای عموم تشریح خواهد شد. در کنار این مسائل معاونتهای تخصصی در گروههای خود با برپایی کارگاهها و میزگردهای مختلف خدمات سازمان را در قالب موضوع هایی همچون آسیبهای اجتماعی، پیشگیری و …اعلام می کنند.

وی در ادامه با اشاره به آمارهای صعودی در برخی از خدمات بهزیستی گفت: آمارها روند رو به رشدی در حوزه هایی همچون اشتغال مددجویان، ساخت مسکن، مناسب سازی، مشارکت خیرین و … نشان می دهند. به طور مثال در حوزه ساخت مسکن مددجویان که یکی از اشکالات اصلی جامعه هدف است، با رفع آن 50 تا 60 درصد مشکل این بخش حل خواهد شد.

سرپرست بهزیستی استان تهران درباره مناسب سازی توضیح داد: در این مسئله با کمک سایر نهادها و به ویژه بانک مسکن اقدامات خوبی صورت گرفته به ویژه رایزنی هایی درباره تردد معلولان در سطح شهر با استفاده از وسایل نقلیه انجام شده است و رایزنیهای لازم درباره استفاده معلولان از مترو نیز در حال انجام است.

مطوریان، اشتغال را یکی از اولویتهای فعالیتهای خود برشمرد و افزود: امسال با کارگاهها و ادارات مختلف رایزنی صورت گرفته است و در این خصوص تفاهم نامه ای با وزارت تعاون در حال بسته شدن است تا با کمک آنها، تعاونی های مددجویان شکل گیرد.

وی در مورد کارهای صورت گرفته در خصوص کودکان کار و خیابانی گفت: با توجه به مصوبه دولت در سال 82 در مورد ساماندهی کودکان خیابانی، به 12 دستگاه و سازمان دولتی در این زمینه ماموریت داده شده است، نیروی انتظامی و شهرداری مسئولیت جمع آوری این کودکان و بهزیستی نیز وظیفه حمایت ونگهداری از آنها را بر عهده دارند اما مشکل مهم این است که بیش از 70 درصد کودکان کار و خیابانی ایرانی نیستند و از 30 درصد باقی مانده تنها 3 درصد جزو گروه هدف بهزیستی قرار می گیرند و مابقی کودکانی هستند که به دلایلی همچون عدم تحصیل و کار و مشکلات خانوادگی به خیابان روی می آورند.

مطوریان در مورد این سه درصد از کودکان خیابانی توضیح داد: برای آن سه درصد، مرکزی تدارک دیده شده است که پس از اقدامات گروه روانشناسان و مددکاران، گروهی نیز پس از ترخیص به مشکلات آن ها رسیدگی می کنند.

وی درباره آمارهای موجود گفت: تا کنون سه هزار کودک از شهرداری به بهزیستی تحویل داده شده است که همان طور که پیشتر اشاره شد، بسیاری از آنها اتباع بیگانه هستند. البته بر اساس آمارهای موجود، بسیاری از کودکان تا 10 بار به خیابان بازمی گردند ولی تاکنون افرادی را که ترخیص کرده ایم به خیابان برنگشته اند.

سرپرست سازمان بهزیستی استان تهران درباره اقدامات صورت گرفته در خصوص کارتن خوابها گفت: بیشترین مشکل در این بخش این است که افراد مزبور هیچ گونه کارت شناسایی ندارند و حتی از خانواده خود بی اطلاع هستند. بیشتر آنها نیاز به درمان دارند که متأسفانه وزارت بهداشت و درمان وارد این مسئله نشده است و در این خصوص نیز 37 مرکزخصوصی و دولتی به آنها اختصاص یافته است.


دادگاهی در آمريکا خواستار تجديدنظر در باره تروريست بودن سازمان مجاهدين خلق شد

يک دادگاه تجديدنظر در آمريکا از وزارت خارجه‌ ايالات متحده تقاضا کرده تا در تصميم اش مبنی بر قراردادن ساختن سازمان مجاهدين خلق در فهرست سازمان های تروريستی، تجديد نظر کند.

براساس رای صادره اين دادگاه، به سازمان مجاهدين خلق، فرصت مناسب داده نشده است تا مساله قرارگرفتن نام اين سازمان در فهرست سازمان های تروريستی را به چالش بکشد. اين دادگاه همچنين گفته است، سازمان مجاهدين خلق از خشونت دست بر داشته و خلع سلاح شده است.

در همين حال، وزارت خارجۀ امريکا گفته است موضوع را به دقت مورد مطالعه قرار داده است. ايالات متحده، سازمان مجاهدين خلق را که در قرارگاه اشرف در عراق مستقر است، يک سازمان تروريست می داند.


اعتراض سازمان‌های عفو بين‌الملل و گزارشگران بدون مرز به وضعيت نگهداری زندانيان عقيدتی و روزنامه نگاران در ايران

سازمان‌های عفو بين‌الملل و گزارشگران بدون مرز در بيانيه مشترکی با اعتراض به وضعيت نگهداری زندانيان عقيدتی و روزنامه‌نگاران، بار ديگر بازداشت‌های خودسرانه و بدرفتاری با اين زندانيان را محکوم کردند.

در بيانيه عفو بين‌الملل و گزارشگران بدون مرز با اشاره به گزارش‌های منتشرشده درباره وضعيت جسمی و روحی نامناسب زندانيان عقيدتی و سياسی، تاکيدکرده است: «تعداد بسياری از زندانيان عقيدتی در زندان‌های سراسر کشور، از جمله دو زندان اوين و رجايی‌شهر، قربانی عارضه‌های مختلف و يا حتی حمله قلبی شده‌اند». در بيانيه اين دو سازمان تاکيد شده است:« صدها زندانی در شرايط غيرانسانی و تحقيرآميز در زندان‌های ايران نگهداری می‌شوند و ابتدايی‌ترين حقوق آنها از جمله بهره‌مند شدن از درمان پزشکی مناسب پايمال می‌شود».

هر دو سازمان در اين بيانيه از مقام‌های جمهوری اسلامی ايران خواسته‌اند که «به فوريت و بدون قيد و شرط» همه کسانی را که به گفته اين دو سازمان «تنها به علت فعاليت مطبوعاتی و يا استفاده مسالمت‌آميز از حقوق خود در عرصه آزادی بيان، تشکيل انجمن، يا شرکت در تجمعات بازداشت شده‌اند» آزاد کنند.


محمد خاتمی: مردم ايران جمهوری و آزادی سازگار با دين می خواهند

محمدخاتمی، رئيس جمهوری پيشين ايران، می گويد، مطمئن است مردم ايران از جمهوری خواهی، آزادی خواهی واستقلال طلبی دست بر نمی‌دارند.

به گزارش سايت خبری پارلمان نيوز، رئيس موسسه بين‌المللی گفتگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها که با جمعی از دانشجويان سخن می گفت، تصريح کرد:« مردم ايران کشورو جامعه ای آزاد، مستقل، پيشرفته و پايبند به موازين اصلی دينی، اخلاقی و معنوی می‌خواهند.» او خاطر نشان کرد:« اگر بتوانيم از روش‌هايی که متناسب با دين و معيارهای انقلاب اسلامی نيست پرهيز کنيم؛ جمهوری اسلامی موفق خواهد بود و آينده خوبی داشت وگرنه آنکه زيان می‌کند جمهوری اسلامی است.»

 

شورای امنيت سازمان ملل متحد، انفجارهای زاهدان را محکوم کرد

شورای امنيت سازمان ملل حمله‌های انتحاری زاهدان را، به شدت محکوم کرد. در ادامه واکنش‌های بين‌‌المللی به حمله‌های انتحاری زاهدان، رياست دوره‌ای شورای امنيت، که برعهده نيجريه است، با قرائت بيانيه‌ای از جانب همه ۱۵ عضو اين شورا «به شديدترين وجه حمله تروريستی» به زاهدان را «محکوم کرد». در اين بيانيه‌ تاکيد شده است که همه اشکال تروريسم «فارغ ازانگيزه و در هرکجا و و هر زمان و از سوی هر کسی که باشد، جنايتکارانه و توجيه‌ناپذير است.» پيش از اين بان گی مون، دبير کل سازمان ملل متحد نيز حمله‌های انتحاری در شهر زاهدان را محکوم و آن را «اقدام بی‌خردانه تروريستی» توصيف کرده بود. پنجشنبه شب،‌ در پی حمله دو عضو انتحاری جندالله به مسجد جامع زاهدان، دست کم ۲۷ نفر کشته و بيش از ۳۰۰ نفر زخمی شدند.


وزير نفت: برخی از شرکت های خارجی در ليست سياه ايران قرار گرفته اند

مسعود ميرکاظمی، وزير نفت، روز شنبه گفت که برخی از شرکت های خارجی در ليست سياه ايران قرار گرفته اند.

به گزارش خبرگزاری « مهر»، مسعود مير کاظمی بدون اشاره به نام اين شرکت ها گفت: اگر ‌يکی ‌از ‌شرکت‌ها ‌عليه ‌ايران ‌اقدام ‌کند، ‌اين ‌شرکت ‌در ‌ليست ‌سياه ‌گنجانده خواهد شد ‌و ‌بيش ‌از ‌اين ‌در ‌ايران ‌کار ‌نخواهد ‌کرد.

اشاره وزير نفت به شرکت هايی بود که به خاطر تحريم های بين المللی عليه جمهوری اسلامی، از پروژه های نفت و گاز ايران خارج شده اند.

وزير نفت درباره خروج شرکت « لوک اويل» روسيه از توسعه بلوک نفتی «اناران» ايران به دليل تحريم های شورای امنيت سازمان ملل متحد گفت: اين شرکت ‌در انجام عمليات ‌اجرايی ‌تأخير داشت ‌و ‌به ‌همين ‌علت، ‌در ‌سال جاری ‌از مشارکت ‌در ‌اين ‌پروژه ‌نفتی کنار گذاشته شد.

.
 

احمد توکلی خواستار رسيدگی به پرونده سعيد مرتضوی در مورد قتل های کهريزک شد

احمد توکلی، از نمايندگان مجلس شورای اسلامی، روز جمعه خواستار تعقيب آنچه آمرين اصلی پرونده بازداشتگاه کهريزک خواند و به ويژه سعيد مرتضوی، دادستان سابق تهران، شد.

به گزارش وب سايت « خبرآنلاين»، وی که در مراسم سالگرد قتل محسن روح الامينی در بازداشتگاه کهريزک شرکت کرده بود، با استناد به گزارش کميته حقيقت‌ياب مجلس، سعيد مرتضوی را از « مسببين اين حادثه» دانست و گفت که بايد به پرونده او نيز رسيدگی شود.

به گفته سازمان قضايی نيروهای مسلح، دو نفر از متهمان پرونده کهريزک محکوم به قصاص شدند و برای سايرين، احکام حبس، انفصال از خدمت و جزای نقدی صادر شده است. پرونده اين متهمان که تاکنون نام آنها اعلام نشده، در دادگاه تجديدنظر در دست بررسی است.

بر اساس گزارش های رسمی، محسن روح الامينی همراه با امير جوادی فر و محمد کامرانی، پس از بازداشت در تظاهرات اعتراض به نتايج انتخابات رياست جمهوری سال گذشته؛ در بازداشتگاه کهريزک پس از ضرب و شتم به قتل رسيده اند.

 

خبرگزاری مهر: قطع مکرر برق، خسارت مالی هنگفتی را به صنايع ايران وارد کرده است

خبرگزاری « مهر» در گزارشی در مورد قطع مکرر برق در ايران نوشت که اين موضوع علاوه بر مردم، صنايع را نيز در برخی استان ها، به ويژه استان تهران، با مشکلات جدی روبرو کرده است.

اين خبرگزاری با اشاره به اينکه صنايع به دليل قطع مکرر برق، روزانه متحمل خسارات ميلياردی می شوند، افزود: برخی شهرک های صنعتی استان تهران در روزهای اخير، قطعی برقی روزانه هشت ساعت را طی صبح و ظهر گزارش کرده اند.

بر اساس اين گزارش، شهرک صنعتی عباس آباد با ۱۸۰۰ کارخانه به دليل قطعی مکرر و طولانی مدت برق با وضعيت بحرانی مواجه شده است.

مسئولان دولت محمود احمدی نژاد بارها گفته بودند شهرک های صنعتی سراسر ايران، ديگر قطعی برق نخواهند داشت.


دو نماينده مجلس به دليل انفجارهای زاهدان استعفا کردند

در پی انفجارهای مرگبار زاهدان، عباسعلی نورا نماينده زابل در مجلس شورای اسلامی، روز شنبه استعفای خود را از اين سمت اعلام کرد.

او ضعف مديريت يکپارچه، عدم تمرکز مديريتی در تصميم‌گيری‌ها و نبود اقتدار مديريتی در استان سيستان و بلوچستان را از عوامل اصلی تکرار انفجارهای زاهدان و استعفای خود دانست.

به گزارش خبرگزاری « ايلنا»، وی با انتقاد از عملکرد مديران اين استان، گفت که غفلت باعث شد گروه جندالله دوباره فعاليت خود را آغاز کند.

عباسعلی نورا با اشاره به فرهنگ بومی مردم اين استان اضافه کرد: فرهنگ اين منطقه، فرهنگ انتقام است. او گفت پس از اعدام ريگی، به مقامات تذکر داده بود که اعضای گروهش دست به اقدامات تلافی جويانه خواهند زد.

حسينعلی شهرياری، نماينده زاهدان، نيز روز جمعه از سمت خود استعفا کرده بود.

او با انتقاد از عملکرد مقامات گفته بود مسئولان نتوانستند حداقل وظيفه خود را برای حفظ امنيت جان و مال مردم تامين کنند.

تنها مطالب و مقالاتي که با نام جبهه ملي ايران - ارو‌پا درج ميشود نظرات گردانندگان سايت ميباشد .