جمعه بيست و هفتم فروردين ١٣٨٩


فرزند عيسی سحرخيز، وضعيت جسمانی پدر زندانی خود را وخيم توصيف کرد

فرزند عيسی سحرخيز، روزنامه نگار زندانی، وضعيت جسمانی او را در پی اعتصاب غذا در روزهای آغاز سال جاری وخيم توصيف کرد.

مهدی سحرخيز درگفت وگو با « کمپين بين المللی حقوق بشر در ايران» گفت که پدرش در ماه های گذشته ۲۰ کيلوگرم وزن کم کرده است و زندان انفرادی و شرايط زندان، سلامت وی را به صورت جدی تهديد می کند.

بر اساس اين گزارش، وضعيت حقوقی پرونده عيسی سحرخيز پس از هشت ماه بازداشت همچنان بلاتکليف باقی مانده و پيگيری های وکيل مدافع و نيزخانواده وی نيز در اين زمينه بی نتيجه بوده است.

کمپين بين المللی حقوق بشر در ايران با ابراز نگرانی از وضعيت سلامتی عيسی سحرخيز، حضور وی در زندان و ادامه اين شرايط را برخلاف قانون دانست.

اين سازمان حقوق بشری همچنين بلاتکليفی و بی توجهی پزشکی در زندان را حربه ای برای اعمال فشار جسمی و روانی بر آقای سحرخيز می داند.


۱۶۰ وبلاگ نويس، روزنامه نگار و فعال مدنی خواستار آزادی کاوه کرمانشاهی شدند

۱۶۰ وبلاگ نويس، روزنامه نگار و فعال مدنی روز پنجشنبه در نامه ای به رئيس قوه قضاييه به ادامه بازداشت کاوه کرمانشاهی اعتراض کردند و خواستار آزادی بی قيد و شرط او شدند.

به گزارش سايت « ادوار نيوز»، در اين نامه با اشاره به بازداشت کاوه کرمانشاهی در روز ۱۴ بهمن سال گذشته اشاره شده است که اين روزنامه نگار و فعال حقوق بشر از آن هنگام تاکنون، تحت فشارهای شديد روحی و جسمی قرار دارد تا به جرم جاسوسی اعتراف کند.

امضاکنندگان نامه به آيت الله صادق لاريجانی نوشته اند که آقای کرمانشاهی بيش از ۷۰ روز است در سلول انفرادی نگهداری می شود و در اين مدت، وکيل وی نتوانسته است موکلش را ملاقات کند يا حتی به پرونده او دسترسی داشته باشد.

در پايان اين نامه آمده است: قابل قبول نيست که مسببان فاجعه کهريزک و قاتلان کيانوش آسا، ندا آقا سلطان، سهراب اعرابی هنوز آزادند، اما فعالان حقوق بشر ... به کوچک ترين بهانه ای فورا بازداشت می شوند و ماه ها در انفرادی نگهداری می شوند و در نهايت، به محاربه و يا جاسوسی متهم می شوند.


محمد خاتمی: برنامه‌هايی در جهت محدود کردن بيشتر فعاليت احزاب و افراد در دست اجرا است

محمد خاتمی، رئيس جمهوری سابق ايران، در نخستين اظهار نظر خود پس از جلوگيری از خروجش از کشور، از تحت فشار قرار گرفتن عده‌ای برای «اعلام برائت از برخی شخصيت‌ها و جريانات، و ابراز کردن مطالبی بر خلاف نظر و عقيده خود» خبر داد.

به گزارش سايت « پارلمان نيوز»، ارگان فراکسيون اقليت مجلس، آقای خاتمی روز جمعه گفت: « برنامه‌هايی در جهت محدود کردن بيشتر فعاليت احزاب و افراد در دست تهيه و اجرا است.»

محمد خاتمی که در ديدار با گروهی از دانشگاهيان سخن می‌گفت، بر لزوم خارج شدن ايران از فضای امنيتی، توقف برخوردهای، به گفته او، « نامطلوب»؛ آزادی زندانيان؛ و باز شدن فضای سياسی تاکيد کرد.

وی گفت نتيجۀِ ادامه برخورد با معترضان« تهيه خوراک تبليغی مسموم عليه جمهوری اسلامی و افزايش التهاب عمومی است.»


ژيلا بنی‌يعقوب، برنده جايزه سال ۲۰۱۰ ميلادی سازمان گزارشگران بدون مرز شد

ژيلا بنی‌يعقوب؛ روزنامه‌نگار، وبلاگ‌نويس و فعال حقوق زنان، برنده جايزه سال ۲۰۱۰ ميلادی سازمان گزارشگران بدون مرز، با عنوان جايزه «آزادی بيان» شد.

مراسم اهدای اين جايزه، در ماه ژوئن ، در شهر بن آلمان برگزار خواهد شد.

سازمان گزارشگران بدون مرز ‌گفته است: «ژيلا در خط مقدم تلاش برای آزادی بيان در کشور خود ايستاده است. او و خانواده‌اش تاکنون بهای سنگينی برای تعهدات او پرداخته‌اند.»

اشاره اين سازمان به بازداشت خانم بنی يعقوب و همسرش، بهمن احمدی امويی بود، که پس از انتخابات رياست جمهوری سال گذشته در ايران صورت گرفت.

ژيلا بنی‌يعقوب پس از تحمل حدود دو ماه حبس از زندان آزاد شد، اما بهمن احمدی امويی که اکنون در خارج از زندان در مرخصی به سر می برد، به پنج سال حبس محکوم شده است.

بر اساس اين گزارش، خانم بنی‌يعقوب در واکنش به اعلام نام خود به عنوان برنده اين جايزه، از ديگر روزنامه‌نگاران زندانی ايران همچون شيوا نظرآهاری، احمد زيدآبادی، عيسی سحرخيز و بدرالسادات مفيدی ياد کرد و گفت که آنها بيشتر از او شايسته دريافت اين جايزه هستند.


محمد خاتمی ممنوع الخروج نشده است

محمود عليزاده طباطبايی، وکيل محمد خاتمی، رئيس جمهوری سابق ايران، روز جمعه اعلام کرد که هيچ حکم ممنوع الخروجی برای خاتمی صادر نشده است.

سايت « پارلمان نيوز»، ارگان فراکسيون اقليت مجلس شورای اسلامی، روز پنجشنبه خبر داده بود که از خروج رئيس جمهوری سابق ايران برا ی شرکت در نشستی در هيروشيمای ژاپن جلوگيری شده است.

به گزارش خبرگزاری « ايلنا»، آقای طباطبايی گفت که لغو اين سفر به توصيه برخی نهادها بوده است.

وکيل آقای خاتمی توضيح بيشتری در مورد اين نهادها نداد.

آقای طباطبايی همچنين گفت:« ممنوع الخروج کردن يک فرد، نيازمند حکم قضايی است، در حالی که تاکنون هيچ پرونده قضايی برای محمد خاتمی تشکيل نشده و او به هيچ شعبه بازپرسی نيز احضار نشده است.»


سایت کلمه: شرکت های دولتی در شهر اراک، بسياری از کارگران خود را اخراج کرده اند

سايت « کلمه»، نزديک به مير حسين موسوی، گزارش داد که درآستانه روز جهانی کارگر، روز اول ماه مه، وضعيت کارگری در شهر اراک، بزرگترين قطب صنعتی ايران، بحرانی است.

به نوشته اين سايت، شرکت های بزرگ دولتی در اراک چند ماه است که قادر به پرداخت حقوق کارگران خود نيستند و شرکت های آذر آب، واگن پارس و پالايشگاه اراک در اين مورد وخيم ترين وضعيت را دارند.

کلمه نوشت: شرکت های دولتی در اراک که با مشکل نبود نقدينگی روبرو هستند، اقدام به اخراج کارگران خود می کنند و از سوی ديگر، در بخش خصوصی نيز اوضاع به شدت نگران کننده و بحرانی به نظر می رسد .

بر اساس اين گزارش، دولت محمود احمدی نژاد بيش از ۴۰ هزار ميليارد تومان به پيمانکاران بخش خصوصی بدهکار است.

در ساليان اخير، روند تعطيل کارخانه ها در ايران شدت گرفته است.

مخالفان، سياست های دولت محمود احمدی نژاد را عامل اين وضعيت می دانند.


خبرگزاری فارس از صدور حکم جلب مهدی هاشمی خبر داد

خبرگزاری فارس می گويد در جلسه مشترک صادق لاريجانی، رئيس قوه قضائيه جمهوری اسلامی و اعضای کميسيون حقوقی و قضايی مجلس ، اعلام شده که حکم جلب مهدی هاشمی، فرزند اکبر هاشمی رفسنجانی صادر شده است.
اين خبرگزاری افزوده که در آن جلسه گفته شده که اگر مهدی هاشمی از لندن به کشور بازگردد، بازداشت می شود.
خبرگزاری ايسنا نیز از قول دادستان تهران گزارش داده است که به مسئولان در جزيره کيش گفته شده در صورت ورود مهدی هاشمی به آنجا به دادستانی خبر دهند.


زندانیان سیاسی اوین از اول اردیبهشت اعتصاب غذا می کنند

زندانیان سیاسی اوین در بیانیه ای اعلام کر ده اند که در اعتراض به نقض حقوشان و وضعیت بد زندان، از اول اردیبهشت ماه، روزه سیاسی می گیرند. به گزارش سایت جرس، این اعتصاب غذا با یک روز در هفته آغاز می شود و تا 22 خرداد، سالگرد انتخابات ریاست جمهوری ایران بتدریج در روزهای بیشتری ادامه می یاید.
لغو و تقليل احكام صادره عليه زندانيان سياسی از پس از خرداد 88 ، آزادی فوری كليه بازداشت شدگان تا زمان برگزاری دادگاه ها، با قید وثيقه و كفالت، برگزاری دادگاه های علنی با حضور هیات منصفه، رسيدگی به روند غير قانونی بازجويی ها ، دادرسی ها و مجازات متخلفان در تمامی سطوح و بهبود شرایط نگهداری زندانیان، خواست های اعتصاب کنندگان اعلام شده است.


دانشجویان دانشگاه هنر: "آقایان هنرمند، از چه می ترسید؟"

انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر در بیانیه ای به ادامه بازداشت دو سینماگر ایرانی، جعفر پناهی و محمد نوری زاد، اعتراض کرده و از سینماگران ایران به دلیل سکوتشان درباره این بازداشت ها انتقاد کرده اند.

محمد نوری زاد در پی نوشتن نامه های سرگشاده ای خطاب به آیت الله علی خامنه ای، رهبر ایران، و صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه این کشور، حدود چهار ماه پیش بازداشت شد. جعفر پناهی هم حدود یک ماه و نیم پیش بازداشت شد و اتهام او ساخت فیلم علیه نظام ذکر شده است.

انجمن اسلامی دانشگاه هنر در بیانیه خود که در پایان یک تجمع اعتراضی در این دانشگاه خوانده شده و روز جمعه ۲۷ فروردین ۱۳۸۹ (۱۶ آوریل ۲۰۱۰) در رسانه ها منتشر شده، آورده است: "در روزهای پایانی سال ۸۸، سال بی آبرویی ها، سال بی حرمتی ها و سال بی عدالتی ها، آقایان بی آبرویی و بی حرمتی را شرمنده کردند و حالا شاهکار دیگری از دولت فخیمه: تبدیل یکی از مفاخر فرهنگی ایران به یک معضل امنیتی. یکی از نامهای بدون مرز فرهنگ این سرزمین را پس از بارها و بارها توهین و ممنوع الخروج کردن، به اتهامات واهی بازداشت نمودند. اتهامی مضحک: تولید فیلم علیه نظام."

در ادامه این بیانیه خطاب به مسئولان آمده است: "بدانید هر فیلم، هر مقاله، هر شعر، هر صدا، هر نفس و هر هر دیگری که بویی از انسانیت، بویی از شرافت و بویی از صداقت برده باشد،علیه شماست."

دانشجویان دانشگاه هنر همچنین با شااره به بازداشت محمد نوری زاد نوشته اند: "مگر با زندانی کردن محمد نوری زاد، این حر زمان، توانستید جعفر پناهی را سرخورده کنید… مگر با زندانی کردن جعفر پناهی توانستید این همه هنرمند آزاده را سرخورده کنید؟"

در بخش دیگر این بیانیه از سکوت سینماگران در برابر بازداشت آقایان پناهی و نوری زاده انتقاد شده و خطاب به آنها آمده است: "آقایان هنرمند شرافتتان کجا رفته؟… همکارانتان را یکی پس از دیگری به اسارت می برند و شما سکوت می کنید.. از چه می ترسید.. که ممنوع الکار شوید.. که دیگر در دایره خودی ها نباشید… که دیگر جایزه ها را بی دلیل و با دلیل به شما ندهند.. که بودجه بیت المال را، حق ما را، ندهند به شما که ستایششان کنید."

انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر در پایان بیانیه خود خواهان آزادی جعفر پناهی و محمد نوری زاد شد و نوشته اند: "آقایان که خیال کردید بزرگی پناهی ها و نوری زادها را با زندان از بین می برید، بدانید که در بیرون آن آزاده سرا، صدها پناهی و نوری زاد متولد می شود هر روز که آنان در بندند."


روزه سیاسی زندانیان سیاسی اوین تا تحقق پنچ درخواست قانونی

رسيدگي به روند غير قانوني و غير عادلانه بازجويي ها و اجرای اصل 168قانون اساسي
جرس: زندانیان سیاسی اوین با صدور بیانیه ای ضمن اعلام انجام روزه سیاسی از اول اردیبهشت ماه تاکید کردند تا تحقق پنج خواسته قانونی خود تا سالگرد انتخابات مهندسی شده ریاست جمهوری به اعتراضهای خود در زندان ادامه می دهند.

متن کامل این بیانیه که در اختبار رسانه ها قرار گرفته به شرح زیر است:

بنام خداوند جان و خرد

خرم آن روزکزین منزل ویران بروم راحت جان طلبم از پی جانان بروم
دلم از وحشت زندان سکندر بگرفت رخت بربندم و تا ملک سلیمان بروم

ملت بزرگوار ایران :

بهتر از هر کسی میدانید که هزاران تن از فرزندان شما که در جریان انتخابات خرداد ۸۸ از نامزدهای اصلاح طلبان حمایت کرده و به جنبش سبز تعلق خاطر داشته اند از فردای ۲۲ خرداد به بهانه های واهی و اتهامهایی که اغلب وجاهت قانونی نداشته و ندارند ، در تقابل آشکار با مفاد و اصول قانون اساسی و قوانین موضوعه کشور از جمله حقوق شهروندی – حتی در نیمه های شب- از محل کار و سکونت خود به بازداشتگاه ها و زندانهای شناخته شده و ناشناس انتقال یافتند . بسیاری از آنان پس از نگهداری بلند مدت در شرایط ویژه و بازجویی های تحت فشار جسمی و روحی و روانی در دادگاههای فرمایشی محاکمه شده وبه حبس های طویل المدت یا غیر عادلانه محکوم شده اند .

در این میان بسیاری با گذشت قریب یکسال بدون محاکمه و حتی تمدید قرار بازداشت ، در وضعیت مبهم وبلاتکلیف ، در بازداشتگاههای ۲۰۹ ، ۲۴۰، بند ۲ الف و بند ۳۵۰ زندان اوین نگهداری شده و می شوند و از بسیاری از حقوق قانونی ، اسلامی و انسانی خود محروم بوده و هستند .

ملت بزرگوار ایران :

آگاه باشید ما سبز اندیشان محبوس در زندان اوین ، در اعتراض به این رفتارهای غیر قانونی ، غیر شرعی و غیر انسانی حاکمیت در جریان دستگیری ها ، بازداشتها و محاکمه ها و اکنون نگهداری فرزندانتان در وضعیت معیشتی ، بهداشتی ، رفاهی و تفریحی که گاه بسیار نازلتر از وضعیت مشابه برای محکومان عادی و حتی جنایتکاران ، قاچاقچیان و… است از ابتدای اردیبهشت ماه ۱۳۸۹ روزه سیاسی و شرعی خود را بصورت گسترده و زمان بندی شده آغاز خواهیم کردو در صورت عدم رسیدگی به مطالبات خود و در خواست های زیر اقدامهای خویش را در خرداد ماه بسط و گسترش خواهیم داد .

روزه های سیاسی و مذهبی ابتدا به صورت یک روز در هفته – پنج شنبه ها – خواهد بود و پس از دو هفته به دوروز در هفته – دوشنبه ها و پنج شنبه ها – افزایش خواهد یافت و در خرداد ماه – تا سالروز انتخابات ریاست جمهوری – به صورت فزاینده ای از نظر کمی و کیفی شدت خواهد یافت .
در خواست های قانونی ما سبز اندیشان محبوس در اوین به شرح زیر است:

- لغو و تقليل احكام صادره عليه زندانيان سياسي ، امنيتي و مطبوعاتي در دادگاههاي فرمايشي پس از خرداد 88
2- آزادي فوري كليه بازداشت شدگان تا زمان برگزاري دادگاه ها ، با قيد وثيقه و كفالت
3- رعايت اصل 168 قانون اساسي در كليه محاكم
4- رسيدگي به روند غير قانوني و غير عادلانه بازجويي ها ، دادرسي ها و مجازات متخلفان در تمامي سطوح
5- بهبود وضعيت غذايي ، بهداشتي ، رفاهي و تفريحي كليه زندانيان و بازداشت شدگان


تکذیبیــۀ دکتر ابراهیم یزدی در مورد دروغ پردازی دستگاههای دولتی

الگوی دروغگویی و دروغ سازیِ وزیر تبلیغات آلمان هیتلری دیگر منسوخ شده است

جرس: دبیرکل نهضت آزادی ایران با صدور اطلاعیه ای به دروغ پردازی های مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی پاسخ گفت و از اینکه "برخی دولتمردان در عصر انقلاب الکترونیک می خواهند الگوی دروغپردازی سازمان تبلیغات هیتلر را پیاده کنند"، اظهار تاسف کرد.

علی ذبیحی، مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی و مشاور رئیس دولت، اواخر بهمن ماه گذشته طی گفتگویی یگ طرفه و بدون ارائۀ مستندات، مدعی شده بود که در موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی، قراردادهای هنگفتی منعقد شده است كه یك طرف آن امثال كدیور و ابراهیم یزدی بودند.

به گزارش پایگاه تحلیلی- خبری «میزان خبر»، متن کامل تکذیبیۀ دکتر ابراهیم یزدی به شرح زیر است:

"روزنامۀ اعتماد در شمارۀ بیستم بهمن ماهِ گذشته، در صفحه اجتماعی خود گزارش مصاحبه آقای ذبیحی مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی با خبرگزاری فارس را چاپ کرده بود. این گزارش در زمانی چاپ و منتشر شده است که اینجانب به علت بازداشت، به روزنامه ها دسترسی نداشتم و اخیرا از آن مطلع شدم. در این مصاحبه مدیر عامل این سازمان مدعی شده است که بستن موسسه عالی پژوهشی تامین اجتماعی و بحران مالی مدیریتی آن سازمان به این دلیل بوده است که مدیران گذشته موسسه عالی پژوهشی تامین اجتماعی با ابراهیم یزدی و محسن کدیور قراردادهای کلان منعقد کرده بودند."

دروغی تعمدی

دکتر یزدی در ادامۀ متن تکذیبیۀ خود، ضمن بیان این مطلب که این مدیر دولتی "در مصاحبۀ خود با تکرار مکرر دروغ بزرگ خود، مشخص کرده است که اشتباهی در کار نیست بلکه تعمدا دروغ میگوید"؛ خاطرنشان نمود:

"وی در بخشی از این مصاحبه گفته است: "چرا باید از پول بیمه شده ها و باز نشسته ها به نام پژوهش قراردادهای به اصطلاح پژوهشی غیر مرتبط با رقم های کلان با مخالفان جمهوری بسته شود؟ ... بسیار ساده لوحانه است اگر فکر کنیم این افراد با گرایشات عدالت خواهانه دولت احمدی نژاد که بصورت جدی خواهان اجرای آن در سازمان تامین اجتماعی هستیم موافق و همراه باشند. تفکرات و باورهای امثال کدیور و یزدی هیچ گاه تمرکز بر اقشار کم درآمد و مستضعف جامعه را نه تنها نمی پذیرد که در خلاف منافع گروهی خود می بینند."

الگوی گوبلزی؛ ایران، امپراطوریِ دروغ

دبیر کل نهضت آزادی همچنین دروغ پردازی و کذب گویی های مدیر دولتیِ مربوطه را "ادعایی سرتا پا دروغ و بی اساس" خواند و تاکید کرد "اینجانب در عمر خود هیچگاه با موسسه عالی پژوهشی تامین اجتماعی هیچگونه ارتباط و قراردادی نداشته ام."

در ادامه این متن تکذیبیه آمده است "پخش مکرر ادعاهای دروغ توسط برخی از دولتمردان ایران علی رغم اعتراضات، نشان می دهد که این افراد گفتۀ نیم قرن پیش گوبلز را الگوی خود قرار داده اند که: دروغ هر چه بزرگتر باور آن راحت تر، اما توجه ندارند که دنیا عوض شده است و عصر انقلاب الکترونیک و انفجار اطلاعات تاثیر تبلیغات دروغ در مقابل امکانات موجود چند روزی بیشتر دوام ندارد. حجم این دروغ پردازی ها به جایی رسیده است که ایران را امپراتوری دروغ لقب داده اند. توصیه بنده به این قبیل دولتمردان اینست که اگر دین ندارند حداقل بخاطر آبروی خودشان، از دروغ پردازی دست بردارند. تجربه سی سال گذشته نشان داد که این کردار کمترین اثری جز بردن آبروی مسلمانان و ایران نداشته است."

ابراهیم یزدی خاطرنشان کرد "آقای دکتر محسن کدیور نیز در یادداشت جداگانه ای ادعای این فرد را تکذیب کرده اند."

پاسخ گروهی از کارکنان تامین اجتماعی

لازم به ذکر است اواخر سال گذشته نیز، درحالی كه مدیر عامل تامین اجتماعی کماکان ادعا می کرد كه در موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی قراردادهای هنگفتی منعقدشد كه یك طرف آن امثال كدیور و ابراهیم یزدی بودند، تعدادی از كاركنان موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی طی نامه ای به ذبیحی بهاظهارات وی درباره موسسه پاسخ داده و وی را متهم به کذب گویی کردند.

 


اخراج از محل کار و تحصیلِ بستگان و خانواده های زندانیان سیاسی

جرس: بنا به گزارش فعالان حقوق بشر، طی هفته های جاری موج فشار و ایجاد آزار برای خانواده های زندانیان سیاسی، به اخراجِ آنها از محل کار، تحصیل و تهدیداتِ مختلف رسیده است.

گزارشگران حقوق بشر(هرانا) در این زمینه خاطرنشان می کند "شنبه هفته جاری ۲۱ فروردین ماه، مدیر مدرسۀ نورالهدی در بندرعباس، بدون هیچ مقدمه ای با جمع کردن دانش آموزانِ آن مدرسه ، از آنان درخواست نمود تا ارتباط خود با آتنا بهمنی، دختر نوجوان سما بهمنی فعال حقوق بشر دربند را سریعا قطع کنند."

این سامانه خبری گزارش داد "در تماس اعتراضیِ خانواده بهمنی با مدیرِ آن مدرسه و تاکید بر لزوم توضیح وی در این مورد، مدیریت مدرسه راهنمایی نورالهدی این موضوع را به خواست مسولان بالاتر عنوان داشته و ذکر نمودند که با پا در میانی وی تنها به آتنا بهمنی این اجازه داده شده که بیاید و بدون شرکت در کلاسها، امتحان پایان سال خود را بدهد و بعد از آن نیز از این مدرسه علیرغم اینکه دانش آموز نمونه سه ساله اخیر بوده اخراج می شود."

دختر سما بهمنی، کمتر از ۱۴ سال سن دارد و اساسا نقشی در فعالیت های مدنی و حقوق بشریِ خانواده نداشته است.

لازم به ذکر است این فعال حقوق بشریِ دربند، بارها بدلیل فعالیت های مدنی و تهیۀ گزارش از موارد نقض حقوق بشر و واکنش های مردمی نسبت به آن و انتشار آن در سامانۀ «مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران»، دستگیر و محکوم شده بود.

وی اکنون به اتهام عضویت در مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران به شش ماه حبس تعزیری و همینطور فعالیت تبلیغی علیه نظام نیز به شش ماه حبس تعزیری، جمعاْ یک سال زندان محکوم شده است.

همزمان، نیروهای امنیتی در تداوم فشار فزاینده خود بر فعالان حقوق بشر، مانع از ادامه اشتغال پدر کیوان رفیعی، دبیرکل سابق مجموعه فعالان حقوق بشر شدند.

گزارش هرانا خاطرنشان می کند نیروهای امنیتی از تداوم اشتغال پدر کیوان رفیعی در یکی از دانشگاههای استان گلستان ممانعت بعمل آوردند و روزشنبه ۲۵ فروردین ماه، بدون هیچ واهمه ای دلیل خود برای ممانعت از اشتغال پدر آقای رفیعی را، فعالیت های فرزند ایشان اعلام کرده و بدون طی هیچگونه روال اداری و قانونی به فعالیت وی در دانشگاه پایان دادند.

این اقدام غیرقانونی در حالی صورت می گیرد که هیچ اتهامی در این خصوص مطرح نیست و نامبرده نیز فاقد هرگونه سوابق فعالیت سیاسی یا اجتماعی است.

از یازده اسفندماه سال گذشته نیز، خواهر کیوان رفیعی، به بهانه فعالیتهای برادرش، در بند ۲ الف محبوس می باشد.

گزارش دیگر این پایگاه اینترنتی، از شعارنویسی بر دیوار منزل پدری ابوالفضل عابدینی، یکی دیگر از فعالان حقوق بشر دربند خبر می دهد.

این گزارش ها هشدار داد به نظر می رسد موج فشار و آزار و اذیتِ خانواده ها و بستگانِ زندانیانِ سیاسی، عقیدتی، مطبوعاتی و مدنی، وارد ابعاد جدیدتری شده است.


بررسی مسایل روز در دیدار سیدحسن خمینی با آیت الله صانعی

جرس:سید حسن خمینی نوه بنیانگذار انقلاب اسلامی با آیت‌الله صانعی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش ایلنا،در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی ضمن ابرازخرسندی از دیدار مجدد با آیت‌الله صانعی گزارشی از فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی موسسه حفظ و نشر آثار امام خمینی (س) ارایه کرد.

در ادامه این دیدار ،حضرت آیت‌الله صانعی، نقش نوه گرانقدر امام (س) دربسط و گسترش اندیشه‌های فقهی حضرت امام را ستود و اظهار داشت: تاکنون زحمات ارزشمندی در خصوص اندیشه‌های سیاسی و اجتماعی حضرت امام (س) صورت پذیرفته است اما بنده معتقدم پیرامون نوآوری‌های فقهی و اصولی حضرت امام باید تحقیق و بررسی بیشتری صورت پذیرد.

گفتنی است در پایان این دیدار مسائل و مشکلات روز کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.