جمعه بیست و سوم مهرماه ١٣٨٩


سازمان گزارشگران بدون مرز، دستگيری مهدی خزعلی و حکم زندان حسين رونقی را محکوم کرد

سازمان گزارشگران بدون مرز با صدور بيانيه ای، دستگيری مهدی خزعلی، از منتقدان محمود احمدی نژاد و صدور حکم سنگين برای حسين رونقی ملکی، وبلاگ نويس ايرانی را محکوم کرد. مهدی خزعلی، نويسنده، پزشک و وبلاگ نويس منتقد دولت روز چهارشنبه بيست و يکم مهرماه توسط نيروهای امنيتی بازداشت و به زندان اوين منتقل شد. حسين رونقی ملکی، وبلاگ نويس هم که بيست و دو مهرماه بازداشت شده بود، اوايل ماه جاری به ۱۵ سال زندان محکوم شده است. به گفته سازمان گزارشگران بدون مرز حسين رونقی ملکی بيش از سيصد روز را در سلول انفرادی بسر برده و مادرش گفته که با کتک مجبور به امضای حکم محکوميت خود شده است.


شماری از تجهیزات بیمارستانها در ایران ده ها سال فرسوده است

مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت جمهوری اسلامی از فرسوده بودن تجهیزات شماری از بیمارستان ها در ایران بتندی انتقاد کرده است. خانم وحید دستجردی می گوید: "بيشترين مشكلات تجهيزات پزشكي بيمارستان‌ها مربوط به تجهيزات فرسوده است. برخی از اين تجهيزات مربوط به ده‌ها سال قبل هستند و بايد جايگزين شود." بگفته خانم وحید دستجردی: " عرصه توليد تجهيزات پزشكي در كشور با مشكلات زيادي مواجه است و هنوز نتوانسته به جايگاه واقعي خود برسد. لازمه رفع اين مشكلات هم توجه به استانداردسازي، توسعه تكنولوژي و به روز كردن دانش و فناوري است به خصوص اينكه ذره‌ا‌ي پايين بودن كيفيت محصولات پزشكي مستقيماً به سلامت مردم مربوط مي‌شود." وزیر بهداشت دولت محمود احمدی نژاد، همزمان، اتهام «بیکار ماندن ۳۵ در صد ار تجهیزات بیمارستان های دولتی در ایران» را تکذیب کرده است.


ایران دچار «پاییز سیاسی» شده است

احمد شیرزاد عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت و نماینده مجلس ششم، با تاکید بر این که "در حال حاضر در ایران بیشتر فعالان سیاسی امکان مانور و تحرک ندارند و فضای کار برایشان مناسب نیست"، افزوده است که "ایران، در واقع، دچار یک پاییز سیاسی است وهمه منتظر هستند ببینند در آینده چه خواهد شد."

این استاد دانشگاه و فعال سیاسی جناح اصلاح طلب جمهوری اسلامی، در انتقادی فراگیر یادآور شده است: "کشور ۷۰ میلیونی ایران را با این مردم، و با این مشکلات، و از طرف دیگر با این توانایی‌ها و پتانسیل، نمی‌توان این‌گونه اداره کرد. در تاریخ کشور ما از این پاییز‌ها زیاد بوده و همه کسانی که روی اسب آمدند روزی از اسب پیاده شدند. نمی‌توان دست رد به سینه همه زد و همه را خائن و وابسته دانست و با درصد کمی از جمعیت کشور را اداره کرد."


محمدرضا خاتمی از رهبر حزب الله لبنان یاری خواست

محمدرضا خاتمی، نایب رئیس مجلس ششم شورای اسلامی و دبیرکل سابق جبهۀ مشارکت، به مناسبت دیدار محمود احمدی نژاد از لبنان، در نامه یی به «حسن نصرالله»،دبیرکل حزب الله لبنان، "انتظاری" را که بگفته او "مردم سبز اندیش ایران ازمردم مقاوم لبنان دارند"، شرح داده است. آقای خاتمی که برادر رئیس پیشین جمهوری اسلامی نیز هست، در همین نامه، با اشاره به زندانیان وابسته به جناح اصلاحگرای جمهوری اسلامی، از جمله علی شکوری راد، خطاب به حسن نصرالله، رهبر حزب الله لبنان، می نویسد: "انتظار ملت ما از همه مدعیان مبارزه با ظلم و سلطه این است که از زندانبانان این عزیزان بخواهند دست از ظلم و جفا بردارند."


عامل سوء قصد به شاپور بختیار سخنرانی احمدي نژاد را تاريخی خواند

«انيس نقاش» عامل لبنانی سوء قصد نافرجام به جان دکتر شاپور بختیار، آخرین نخست وزیر دوران محمدرضا شاه پهلوی، در گفت ‌و گویی با «ايرنا»، خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی، سخنرانی محمود احمدی نژاد در لبنان را «تاریخی» توصیف کرده است. «انیس نقاش» که «ایرنا» او را «تحلیلگر لبنانی» و رئيس«شبكه مطالعات استراتژيك امان» معرفی می کند، می گوید: "سخنرانی احمدی نژاد در جنوب لبنان، و امضای توافقنامه های جديد همكاری ميان دو كشور دو بعد مهم اين سفر را تشكيل می ‌دهد."

«انیس نقاش» در تابستان سال ۱۳۵۹ رهبری تیمی را داشت که به جان دکتر شاپور بختیار سوء قصد کردند. دکتر بختیار از این حمله جان به در برد اما یکی از بانوان همسایه وی در این حادثه کشته ویکی از ماموران شهربانی فرانسه برای همیشه فلج شد.

«انیس نقاش» پس از گذراندن بخش اعظم محکومیتش ، با فرمان عفو «فرانسوا میتران» رئیس جمهوری وقت فرانسه، از زندان آزاد شد و به ایران رفت.

یازده سال بعد، روز پانزدهم مردادماه 1370، عاملان دیگری سرانجام موفق به کشتن دکتر بختیار در خانه اش در نزدیکی پاریس شدند. یکی از این عوامل، علی وکیلی راد، به دام افتاد و محکوم به حبس ابد شد. علی وکیلی راد، سال گذشته، در پی گذراندن هژده سال در زندان، بر پایه قوانین فرانسه مشمول عفو شد و به ایران بازگشت. مسوولان جمهوری اسلامی از علی وکیلی راد با دسته گل استقبال کردند.


دو آمریکایی زندانی در ایران محاکمه می شوند

«ایرنا»، خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی، از قول حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات آن کشور، خبر داده است که دو جوان آمریکایی زندانی در ایران به اتهام جاسوسی محاکمه خواهند شد. حجت الاسلام حیدر مصلحی همچنین به «ایرنا» گفته است که این دو باید منتظر محاکمه شان بمانند، و حکم مربوط به آن ها بزودی صادر خواهد شد.

مسوولان امنیتی جمهوری اسلامی «شِین باوئر» Shane Bauer ، «جاش فتال» Josh Fattal و «سارا شورد» Sara Shourd را تابستان سال گذشته در حالی بازداشت کردند که، بگفته همین مسوولان، از گذرگاه علامت گذاری نشده یی در منطقه مرزی میان ایران و عراق، بطور غیر قانونی وارد خاک ایران شده بودند.

این دو جوان و بانوی همراهشان، بارها تاکید کرده اند که هنگام کوهپیمایی در منطقه کردستان عراق، ندانسته و سهواً وارد خاک ایران شده اند، و درباره ایران و دولت حاکم بر آن هیچ گونه نیت سوئی نداشته اند.

خانم «شورد»، هم اکنون، با سپردن وثیقه، آزاد شده و به کشور زادگاهش، آمریکا، بازگشته است اما تاکید می کند که تا دو همراهش آزاد نشوند، احساس آزادی نخواهد کرد.

محمود احمدی نژاد در سفر اخیرش به نیویورک، برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل، اعلام کرد که آمریکا، در ازای آزادی خانم «شورد» باید ایرانیان زندانی در آمریکا را آزاد کند. این ایرانیان، که شماری از آنان تبعه آمریکا نیز هستند، به اتهام مشارکت در داد و ستدهایی با جمهوری اسلامی زندانی شده اند که در آمریکا غیر قانونی است.


ژاپن از میدان نفتی آزادگان کناره گیری کرد

مجتمع شرکت های «اینپکس» INPEX ژاپن، روز جمعه، امروز، رسماً اعلام کرد که از مشارکت در طرح بهره برداری از میدان نفتی آزادگان در ایران کناره گیری می کند. بنظر می رسد که این اقدام «اینپکس» برای خارج نگاه داشتن نامش از فهرست شرکت هایی است که بدلیل همکاریشان جمهوری اسلامی، آمریکا آن ها را تحریم و مجازات خواهد کرد. «اینپکس» که از پشتیبانی دولت ژاپن برخوردار است، در بیانیه یی اعلام کرد که بر سر باز پس گرفتن تعهدانش در طرح میدان نفتی آزادگان با شرکت ملی نفت ایران به توافق رسیده است. مسوولان جمهوری اسلامی، در روزهای اخیر، از علاقه مندی ژاپنی ها به ادامه همکاری های نفتی در ایران خبر داده بودند. ذخائر میدان نفتی آزادگان نزدیک به ۴۲ میلیارد بشکه برآورد شده است.


آلمان خواهان آزادی دو خبرنگار خود در ایران شد

رادیو آلمان: وزیر خارجه آلمان در دیدار با منوچهر متکی، خواستار آزادی دو شهروند آلمانی شد. همزمان غلامحسین محسنی اژه‌ای، دادستان کل و سخنگوی قوه قضائیه جمهوری اسلامی، اعلام کرد که این دو "به جرم خود اعتراف کرده اند".

دو شهروند آلمانی در روز یکشنبه (۱۰ اکتبر/ ۱۸ مهر) توسط ماموران امنیتی در تبریز بازداشت شدند و دلیل بازداشت آنان، تماس با اعضای خانواده سکینه محمدی آشتیانی، زن ایرانی محکوم به سنگسار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری آلمان از بروکسل، گیدو وستروله، وزیر خارجه آلمان در دیدار با منوچهر متکی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی در روز جمعه (۱۵ اکتبر/ ۲۳ مهر) از همتای ایرانی‌اش خواست دو شهروند آلمانی را هرچه سریعتر آزاد کرده تا بتوانند به کشورشان بازگردند.

وزیر خارجه آلمان افزود:« استنباط من این است که وزیرخارجه، متکی، شخصا در مورد این مسئله فعال خواهد شد». وستروله توضیح بیشتری در این زمینه نداد و افزود:« ما با خویشتن‌داری می‌خواهیم که سهم خود در پایان خوب این مسئله را ادا کنیم».

اژه‌ای: ۲ تبعه آلمانی اعتراف کرده‌اند

همزمان با دیدار وزرای خارجه آلمان و ایران، به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، غلامحسین محسنی اژه‌ای دادستان کل و سخنگوی قوه قضائیه در حاشیه پایان نشست شورای قضائی استان‌های شمال غرب ایران، به خبرنگاران گفت:«این دو تبعه خارجی که با روادید توریستی در تبریز حضور یافته بودند، بدون مدرک، از نام خبرنگار سو استفاده و با خانواده سکینه آشتیانی ارتباط بر‌قرار کرده بودند.»

وی افزود:«با توجه به ارتباطاتی که این دو تبعه خارجی با جریان‌های معاند خارج از کشور داشتند، در ایران دنبال اهداف خاصی بودند که به محض اثبات این موضوع، دستگیر شدند و هم اکنون نیز در بازداشت به سر می برند.»

دادستان کل جمهوری اسلامی در مورد اهداف خاص این دو نفر توضیح بیشتری نداد، اما احتمال می‌رود منظور او از "جریان‌های معاند خارج از کشور" شخصیت‌ها و نهادهای ایرانی و بین‌المللی باشد که در ماه‌های اخیر تلاش‌های گسترده ای برای جلوگیری از اجرای حکم سنگسار خانم آشتیانی انجام داده‌اند.

محسنی اژه‌ای همچنین گفت که این دو تبعه آلمانی "خود نیز به کار خلافشان اذعان و اعلام کرده‌اند که استفاده از عنوان جعلی خبرنگار، کار خلافی بوده است".

نام این دو تبعه آلمان که گفته می‌شود یکی خبرنگار و دیگری عکاس روزنامه هستند هنوز فاش نشده است.


فیگارو؛ نباید در قبال وقایع ایران سکوت کرد

رادیو فرانسه: روزنامۀ فرانسوی فیگارو مقاله ای در بارۀ سکینه آشتیانی و بازداشت پسر و وکیل وی منتشر کرده است. این مقاله را روشنفکر مشهور فرانسوی، برنار هانری لوی نوشته است. این نویسندۀ فعال که معمولاً در مقابل نقض حقوق بشر واکنش های تند نشان می دهد، بیش از هر چیز تأکید دارد که نباید در قبال وقایع ایران سکوت کرد...

روزنامۀ فیگارو، در صفحۀ بحث و نظر خود مقاله ای در ارتباط با پروندۀ سکینه محمدی آشتیانی، به قلم برنار هانری لوی، روشنفکر فرانسوی منتشر کرده است. آقای هانری لوی از ابتدا در این پرونده بسیار فعال بوده و تلاش کرده که افکار عمومی را در ضدیت با حکم سنگسار خانم آشتیانی بسیج نماید. برنار هانری لوی، در این مقاله هشدار می دهد که سجاد، پسر سکینه آشتیانی و وکیل وی هوتن کیان سه روز قبل دستگیر شده اند. به نوشتۀ او، سجاد که در شرکت اتوبوسرانی تبریز کار می کند، در حال مصاحبه با دو خبرنگار آلمانی بوده که ناگهان دستگیر شده است.

اما حرف اصلی برنار هانری لوی اینست که این وقایع برای هیچکس اهمیتی ندارد. او می نویسد: "حکومتی که توسط متعصبان هدایت می شود و ممکن است بزودی صاحب سلاح اتمی شود، مثل گروه های مافیایی و گانگستری عمل می کند و بدون کوچکترین ملاحظه یا رودربایستی، دست به آدم ربایی و گروگان گیری می زند، اما باز هم همه، یا "تقریباً همه"، این وقایع را عادی می دانند.

برنار هانری لوی که انتظار دارد افکار عمومی همچنان به این موضوع علاقه نشان دهد، می نویسد: "حداقل انتظار داریم کسانی که می گفتند سکینه آشتیانی تحت مسئولیت فرانسه قرار دارد، همچنان در این مورد واکنش نشان دهند... یا می شد انتظار داشت که شاهد یک واکنش دیپلماتیک محکم باشیم، آخر با دستگیری دو خبرنگار آلمانی، دولت آلمان اینک مستقیماً در این پرونده در گیر شده است"... نویسنده یادآوری می کند که دو روزنامه نگاری که قصد مصاحبه با پسر سکینه آشتیانی را داشتند، متعلق به نشریۀ آلمانی "بیلد" هستند. او سپس می افزاید: "تمام سازمان های مدافع حقوق بشر که از ماه ها قبل برای سکینه بسیج شده اند و همۀ انجمن های فمینیست که از هیچ تلاشی برای شناساندن چهرۀ سکینه دریغ نکردند، باید بار دیگر راهی بیابند و ظلمی را که بر این خانواده می رود، به همه بنمایانند".

هانری لوی می گوید باید هر طور شده کاری انجام داد: "با نوشتن نامه به رییس جمهوری و وزیر خارجۀ فرانسه، یا با ارسال نامه های اعتراض به مقامات قضایی ایران، نباید اجازه داد که بار دیگر سکوت حکمفرما شود و سرنوشت سکینه آشتیانی، پسر و وکیلش فراموش گردد".

در پایان، هانری لوی می نویسد: در این میان "تنها یک چیز غیرقابل تحمل است: بی حرکت ماندن و سکوت کردن"...


کروبی: مردم را در زندانها مورد تجاوز جنسی‌ قرار دادند

سحام نیوز: مهدی کروبی در مصاحبه با نشریه نیویورکر با رد این ادعا که “جنبش سبز شکست خورده است”، خاطرنشان کرد “تداوم بازداشت مخالفان و منتقدین، ادامه سرکوب معترضان و همچنین بحران های موجود، دالِّ بر این است که جنبش عمیق است و هنوز زنده است.”

کروبی تاکید کرد “اگر حکومت اجازهٔ هر گونه تجمعی را می داد، دنیا شاهد حضور میلیونها نفر در خیابانهای کشور می بود و بدلیل اینکه محافل قدرت این مسئله را به خوبی‌ می دانند، به شدت در این شانزده ماه سرکوب کردند و به بیرحم ترین صورت ممکن هر مخالفتی را ساکت کردند.”

به گزارش نیویورکر، مهدی کروبی در مصاحبه با خبرنگار آن نشریه به سوالاتی پیرامون جنبش سبز، ایرانیان برون از مرز، سیاست های کشورهای خارجی در قبال جنبش و خطراتی که جان وی و خانواده اش را تهدید می کند و همچنین موارد دیگر پاسخ گفت.

قسمتی از این پرسش و پاسخ به شرح زیر است:

لورا سکور: بحث های زیادی در خارج از ایران مطرح می شود مبنی بر اینکه جنبش سبز شکست خورده است. این روز‌ها دیگر خبری در مورد تظاهرات میلیونی مردم نمی شنویم و تعداد زیادی از چهره های مخالف یا زندانی شده اند یا به خارج از کشور رفته اند. آیا هنوز جنبش سبزی در ایران وجود دارد؟ آیا ساختار سازمانی و استراتژی برای رسیدن به اهدافش را دارد؟

مهدی کروبی: به دلیل سرکوب گستردهٔ حکومت، مردم در خیابانها در حال شعار دادن و تظاهرات نیستند، ولی‌ جنبش بسیار‌ عمیق است. اگر حکومت اجازهٔ هر گونه تجمعی در خیابانها را می داد، دنیا شاهد حضور میلیونها نفر می بود. محافل قدرت این را به خوبی‌ می دانند و به همین دلیل است که به شدت در این شانزده ماه سرکوب کردند و به بیرحم ترین صورت ممکن هر مخالفتی را ساکت کردند. دولت در حال حاضر مشکلات زیادی دارد….مسائل اقتصادی و سیاست خارجی‌ هر دو بسیار بحرانی هستند. تمام این مشکلات شرایط را برای اینکه دولت کنونی‌ بتواند به چیزی دست یابد را بسیار سخت کرده است. در ماههای و روزهای اولیه‌ بعد از انتخابات تعداد بسیار زیادی از چهره ها از رده های بالا تا پائین زندانی شدند و این روش ادامه دارد. تمام اینها نشان این است که جنبش هنوز زنده است.

لورا سکور: در میان ایرانیان مهاجر تعداد زیادی هستند که در زمانی‌ که ایران را ترک کردند در زمینهٔ سیاسی بسیار فعال بودند (خیلی‌ از آنها به تازگی ایران را ترک کردند)و علاقمند هستند که بتوانند از خارج از کشور در جنبش سبز فعال باشند. در صورت امکان چه نقشی‌ این ایرانیان خارج از کشور میتوانند ایفأ کنند؟

مهدی کروبی: ایران متعلق به تمام ایرانیان است، از آنانی‌ که ایران را سالهای پیش ترک کردند تا کسانی‌ که امروز در ایران زندگی‌ می کنند. من همیشه تاکید کرده ام که ایرانیان خارج از کشور باید هویت ملی‌ خودشان را حفظ کنند و با وطنشان در ارتباط بمانند. من نمی توانم به ایرانیان خارج از کشور بگویم چه کار کنند، ولی‌ می‌تونم بگویم که بسیار خوب می شود اگر بتوانند افکار عمومی و دیدگاههای روشنفکرانهٔ ایران را در خارج از کشور همراهی کنند تا بتوانند صدای کسانی‌ باشند که در داخل ایران صدایشان به جای نمی رسد.

لورا سکور: به نظر شما سیاست دولت ایالات متحده در قبال جنبش سبز باید چگونه باشد؟

مهدی کروبی: نگاه ما به مردم خودمان، کشور خودمان و منافع خودمان است.ما تلاش می‌کنیم که از هرگونه وابستگی یا تعیین استراتژی برای کشورهای دیگر دوری کنیم. این جنبش مسئولیت خود ما است و ما از ملتها و دولتهای دیگر انتظار نداریم که کاری برای ما انجام بدهند، ولی‌ اگر آنها از روی انساندوستی احساس وظیفه می کنند که از ما حمایت کنند آن مسالهٔ جدایی است.

لورا سکور: آیا احساس می‌کنید که امنیت و آزادی شما در خطر است؟ چطور می شود در این فضا فعالیت و زندگی‌ کرد؟ آیا این شرایط زندگی‌ روزمرهٔ شما به عنوان یک شهروند و یک رهبر سیاسی را عوض کرده است؟

مهدی کروبی: مشکلات زیاد وجود دارد و فشار بسیار شدید است. من هیچ امنیتی در منزلم ندارم. اخیرا، برای پنج روز مداوم، سنگ و نارنجک دست ساز به منزلم پرتاب می شد. مخالفان ما از هیچ کاری واهمه ندارند، آنها دفتر حزب من و حتی دفتر شخصی من را بستند. من می‌دانستم که ممکن است چنین رفتارهای خصمانه ای با من بشود. از زمانی‌ که من رئیس مجلس بودم تا امروز که هیچ پست دولتی ندارم، همیشه از حق مردم دفاع کرده ام. من برای هر رویداد یا تصادفی آماده هستم، و هیچ ترسی ندارم. ولی‌ من در مورد اسلام نگرانم، می ترسم که این افراد که به نام اسلام مردم را مورد حمله و آزار قرار می دهند به این وسیله در چشم جهانیان آسیبهای جدی به دین ما وارد می کنند.

لورا سکور: سال گذشته شما اتهامات آزار جنسی در زندانهای ایران را به صورت عمومی مطرح کردید. تا آنجا که شما اطلاع دارید آیا چنین آزارهایی همچنان اتفاق می افتند یا این مساله پیگیری شده است؟

مهدی کروبی: در فرهنگ ما، قربانیان تجاوز جنسی‌ از شرم و افسردگی رنج می برند. ضمنا مسئولین شرایط را بسیار تهدید آمیز کرده اند به شکلی‌ که قربانیان تجاوز جنسی‌ می ترسند که این مساله را مطرح کنند. به همین دلیل بعضی‌ از قربانیان تجاوز جنسی‌ به من مراجعه کردند و به دنبال آن بعضی‌ از آنها مجبور شدند یا سکوت کنند یا کشور را ترک کنند. من حتی نمی دانم این افراد در چه شرایطی هستند یا در رو به بهبود هستند. من تنها شکایت‌های آنها را ثبت کردم و فیلمی از اتفاقاتی که گفتند بر سر آنها در مدتی‌ که در زندان بودند آمده بود تهیه کردم، تا اگر کسی‌ خواست انکار کند که زندانیان مورد تجاوز جنسی‌ قرار گرفته بودند من مدرکی دستم باشد. من بطور واضح می‌گویم: روزهای اولیه‌ بعد از جنبش آنها مردم را در زندانها مورد تجاوز جنسی‌ قرار دادند و هنوز آنها به شکنجه زندانیان به وحشی ترین شکل ممکن ادامه می دهند.


وزیر ارتباطات: اينترنت پاک در انتظار کاربران ايرانی

خبرگزاری مهر: وزیر ارتباطات درباره زمان آغاز به کار موتورهای جستجوگر ایرانی در شبکه وب گفت: کار طراحی این موتورها شروع شده و امیدواریم این موتورها برای تولید محتوا موتور محرک باشند و به نسبت افزایش تولید محتوا، دسترسی به آنها با این موتورهای جستجو راحت ‌تر شود.

رضا تقی پور در گفتگو با مهر درباره میزان استفاده درست مردم کشور از اینترنت گفت: برداشتم این است که درصد زیادی از استفاده‌ای که از اینترنت در ایران می‌شود، پاک است منتهی مشکل ما در تولید محتواست.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره زمان آغاز به کار موتورهای جستجوگر ایرانی در شبکه وب اعلام كرد: کار طراحی این موتورها شروع شده و امیدواریم این موتورها هم موتور محرک باشند برای تولید محتوا و به نسبت افزایش تولید این محتواها، دسترسی به این محتواها هم با استفاده از این موتورهای جستجو راحت ‌تر شود.

تقی‌پور در پاسخ به این سئوال که "فکر می‌کنید با راه‌اندازی این موتورهای جستجوگر کاربران ایرانی از استفاده از موتورهای جستجوگری مانند google و yahoo بی‌نیاز می‌شوند؟" گفت: نه. برداشت ما این نیست که بی‌نیاز می‌شویم ولی در هر صورت این موتورهای جایگزین مورد نیاز است.

وی اضافه کرد: هر کدام از موتورهایی که شما به آن اشاره کردید با اهداف خاصی از نظر تبلیغاتی و آدرس‌ دهی و راهنمایی ایجاد شده‌اند و از عمده آنها بهره ‌برداری‌های اقتصادی می‌شود و لذا ما فکر می‌کنیم این شان یک کالای فرهنگی نیست.


سایت انتخابات آزاد: سپاه هتل ها را هم تسخیر کرده است

سپاه نهاد امنیتی نظامی حکومت آخوندی هتل های مختلف را دراختیار خود گرفته است.دور تازه ی ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد که همراه با کودتا صورت گرفت موجب قدرت گرفتن بیش از حد سپاه درکشور گردید.به طوری که طی ۱۵ماه گذشته از کودتای انتخاباتی سال ۸۸ سپاه روز به روز درکشور قدرتش بیشتر شده است وبیشتر پروژه های مربوط به نفت وگاز، شرکت ها، کارخانه ها وحتی پروژه های راه سازی را نیز دراختیار خود گرفته است تا به این وسیله بر دارائی ها ی خود بیافزاید.در آخرین تحرک،این نیروی وابسته به خامنه ای اقدام به تملک هتل های مختلف ومعروف کرده است. به طوری که گزارش های دریافتی حاکی از این است که سپاه موفق شده است مدیریت ومالکیت بسیاری از هتل های معروف پایخت مانند لاله واستقلال را در اختیار بگیرد.همچنین این نیرو در بسیاری از شهرهاومناطق گردشگری ایران مانند شمال،کیش ومشهد اقدام به خرید وساخت وساز هتل کرده است.سپاه که در طول دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد به شدت در حوزه ی اقتصاد فعال شده است با زور ونفوذ خود موفق شده تا بیشتر بنگاه ها، پروژه ها، کارگاه ها وفعالیت های پولساز وتجاری را دراخیتار خود بگیرد.


ماهواره مانند مواد مخدر جرم به شمار می‌ ر‌ود

دانشجو نيوز: معاون اجتماعي نيروي انتظامي در نشستي خبري، با تاكيد بر اينكه خريد و فروش ماهواره ممنوع است، گفت: "ماهواره مانند مواد مخدر جرم به شمار مي‌ر‌ود، مواد مخدر سلامت روحي و جسمي افراد را به خطر مي‌اندازد و ماهواره سبب ابتذال، بي‌بند و باري و فروپايشي کانون خانواده‌ها مي‌شود پس هر دو به يک ميزان خطرناک هستند."

سردار بهمن کارگر در اين نشست خبري، ماهواره را نمونه بارز "جنگ نرم" دانست و تاکيد کرد که نيروي انتظامي با خريد و فروش ماهواره به شدت برخورد خواهد کرد.

استفاده از ماهواره و کانال هاي تلويزيوني که از خارج از کشور پخش مي شوند، بعد از انتخابات جنجال برانگيز رياست جمهوري دهم، در بين مردم ایران افزايش چشم گيري پيدا کرده است. مخالفان علت اين امر را حمايت گسترده صدا و سيما از "کودتاچي ها" مي داند.

لازم به ذکر است که در برخي از تظاهرات و ناآرامي هاي بعد از انتخابات، مردم شعار هايي بر عليه صدا و سيما سر دادند.

معاون اجتماعي نيروي انتظامي، در خاتمه با بيان اينکه در استان کرمان چهار هزار و ۵۵۶ عدد انواع تجهيزات ماهواره جمع‌آوري شده است، از خانواده‌ ها درخواست کرد که در امر مبارزه با ماهواره بيشترين کمک را انجام دهند.

 

تنها مطالب و مقالاتي که با نام جبهه ملي ايران - ارو‌پا درج ميشود نظرات گردانندگان سايت ميباشد .