سه شنبه بیست و دوم تیرماه ١٣٨٩

معاون وزير نيرو از جيره بندی برق صنايع خبرداد

به گفته معاون وزير نيروی دولت دهم در امور برق، از جيره‌بندی برق صنايع و اعمال محدوديت‌هايی در مصرف برق خبرداد.

محمد بهزاد در گفت وگو با سايت اينترنتی خبرآنلاين، می گويد، از هفته گذشته با هماهنگی مسوولان وزارت صنايع و نمايندگان استان ها محدويت هايی در مصرف برق صنايع اعمال شده است.

او در توضيح اين محدوديت‌های مصرف برق صنايع، به چرخشی شدن تعطيلات صنايع اشاره کرده و توضيح داده است که از اين پس روز تعطيل هرکدام از صنايع به روز خاصی محدود می شود و به گفته معاون وزير نيرو، روز جمعه صنايع در طول هفته پخش خواهدشد. براساس اظهارات آقای بهزاد، براساس اين توافقات، ساعات کاری صنايع نيز متفاوت از يکديگر خواهد بود و به ساعات مختلفی از شبانه روز منتقل می‌شود.


خانواده عبدالرضا تاجيک خواستار رفتارعادلانه با اين روزنامه نگار زندانی شدند

خانواده عبدالرضا تاجيک، روزنامه‌نگارِ زندانی در نامه ای به رييس قوه قضاييه خواستار رفتار عادلانه با اين زندانی سياسی شدند. در اين نامه خانواده عبدالرضا تاجيک، روزنامه‌نگارِفعال حقوق بشر تاکيد کرده اند که پيگيری هايشان برای گرفتن خبری از عبدالرضا تاجيک بی ثمر بوده واو تنها يکبار در روز بيست و نهم بازداشتش با خانه تماس گرفته است. خانواده عبدالرضا تاجيک در نامه خود به آيت الله لاريجانی، تاکيد کرده اند، نمی‌دانند طبق دستور کدام مقام و کدام فرمانده به او اجازه يک تماس تلفنی نمی‌دهند.

سازمان گزارشگران بدون مرز نيز چندی پيش با انتشار اطلاعيه ای نسبت به قربانی‌شدن عبدالرضا تاجيک در زندان‌‌‌های جمهوری اسلامی و تکرار حادثه ای مشابه با آنچه برای زهرا کاظمی اتفاق افتاد، هشدار داده بود.

 

ايالات متحده می گويد، شهرام اميری آزاد است به ايران بازگردد

ايالات متحده امروز گفت شهرام اميری دانشمند هسته ای ايرانی آزاد است که به ايران بازگردد. فيليپ کراولی، Philip Crowley ، سخنگوی وزارت امور خارجه آمريکا، گفت: شهرام اميری با اختيار خود به آمريکا آمده و روشن است که برای خروج از خاک ايالات متحده آزاد است. پيشتراعلام شده بود که اميری به دفتر حافظ منافع ايران مستقر در محل سفارت پاکستان در واشينگتن پناه برده است. درهمين حال، منوچهر متکی، وزير امورخارجه جمهوری اسلامی نيز خواستار بازگشت فوریِ اميری به ايران شده است.

علی شيرازی يک ديپلمات ايرانی دفتر حافظ منافع ايران در واشينگتن به راديو مشعل، بخش پاکستانی ِ راديو اروپای آزاد گفت: اين دفتر مدارک مورد دنياز برای سفر اميری را آماده کرده و شهرام اميری به زودی به ايران پرواز می کند.

جمهوری اسلامی می گويد، شهرام اميری توسط عوامل اطلاعاتی و امنيتی آمريکا و با همکاری نيروهای امنيتی عربستان سعودی در حالی که او برای زيارت به عربستان سفر کرده بود، ربوده شده و به ايالات متحده برده شده است.

مقام آمریکایی: شهرام امیری با تصمیم خود به آمریکا آمده و خود تصمیم به برگشت گرفته است

خبرگزاری رویترز از قول یکی از مسوولان آمریکایی که نامش فاش نشده می نویسد، شهرام امیری که جمهوری اسلامی از او با عنوان دانشمند هسته ای ایرانی یاد می کند، با تصمیم آزادانه خود به آمریکا آمده و اکنون نیز با تصمیم شخصی و آزادانه قصد بازگشت به ایران را دارد.

این مسوول آمریکایی همچنین با تاکید بر این که قضیه شهرام امیری با قیه سه گردشگر آمریکایی زندانی در ایران متفاوت است، باردیگر خواستار آزادی، و بازگشت هرچه سریعتر آنها به آمریکا شده است. رویترز می افزاید: شهرام امیری هم اکنون منتظر دریافت جواز سفر از یک کشور سوم در مسیر حرکتش به سمت ایران است.

این درحالیست که منوچهر متکی وزیر امور خارجه ی ایران نیز که در اسپانیا به سر می برد خواستار بازگشت امیری به ایران بدون هیچگونه مانعی شده است.

در ساعات اولیه ی امروز، سه شنبه، خبرگزاری ها اعلام کردند: شهرام امیری که از سال گذشته در سفر حج ناپدید شده بود، شب گذشته به دفتر حافظ منافع ایران در سفارت پاکستان در واشنگتن پناه برده است.


خانواده‌های زندانیان سیاسی در نامه ای به دادستان تهران در مورد انفجار های اوین هشدار دادند

به گزارش پایگاه اینترنتی کلمه، نزدیک به اصلاح طلبان، خانواده های جمعی از زندانیان سیاسی در نامه ای به عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران، خواستار توضیح وی درباره شنیده شدن صدای انفجار از زندان اوین شده اند.

خانواده ی زندانیان سیاسی در این نامه افزوده اند: « یک شنبه هفته گذشته ۱۳ تیرماه در هنگام شب صدای چند انفجار مهیب در زندان اوین شنیده شد و متعاقب آن زندانیان اغلب بندها بویژه زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ شعله های آتـش حاصل از انفجارها را مشاهده کرده اند که سبب اضطراب شدید آن ها شده بود.»

این خانواده ها همچنین خِطاب به دادستان تهران نوشته اند که آنها تا کنون این مساله را مسکوت گذاشته بوده اند اما «عدم پاسخگویی» آنها را به نوشتن نامه واداشته است.

آنها در پایان یادآور شده اند که دادستان تهران به عنوان مسئول پرونده های پس از انتخابات و رئیس قوه قضاییه مسئولیت جان و سلامتی عزیزانشان را در زندان بر عهده دارند.


بلاتکلیفی بازاری زندانی در بند مخوف 209 زندان اوین

بیش از 7 ماه بلاتکلیفی بازاری زندانی در بند مخوف 209 زندان اوین بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" بازاری زندانی محمد بنازاده امیرخیزی ماه ها است که در بند 209 زندان اوین تحت شرایط غیر انسانی و در بلاتکلیفی بسر می برد. بازاری زندانی محمد بنازاده امیرخیزی 63 ساله از بازاریان تهران که با یورش مامورین وزارت اطلاعات به محل کارش دستگیر و به سلولهای انفرادی بند 209 زندان اوین منتقل شد .او چند ماه در سلولهای انفرادی قرار داده شد و در طی این مدت تحت شکنجه های جسمی و روحی برای وادار کردن وی به اعترافات دروغین ومصاحبه تلویزیونی قرار داشت. بازاری زندانی بیش از 7 ماه است که در بند مخوف 209 زندان اوین در بازداشت بسر می برد . شدت فشارها و اذیت و آزارها به حدی شدید است که آقای بنازاده نزدیک به 17 کیلو دچار کاهش وزن شده است.علیرغم گذشت چند ماه از بازداشتش هنوز در بلاتکلیفی بسر می برد. او در سلولی قرار داده شده است که فاقد وسائل خنک کننده است و علاوه بر شرایط قرون وسطائی از عوامل طبیعی برای تحت فشار قرار دادن زندانیان سیاسی بهره می گیرند. بازجویی و شکنجه این بازاری توسط سربازجویان وزارت اطلاعات که با نامهای مستعار علوی و سعید شیخان است صورت می گیرد.این دو جنایتکار علیه بشریت سال ها است که در شکنجه و جنایت علیه مردم ایران در بند 209 زندان اوین مشغول به جنایت هستند.علوی همچنین در هجوم به منازل و دستگیری زندانیان سیاسی شرکت می کند.این فرد خانواده های زندانیان سیاسی را مورد تهدیدات تلفنی و حضوری ، بازداشتهای موقت و بازجویی های طولانی مدت قرار می دهد. خانواده بنازاده امیرخیزی مستمرا به دادستانی تهران،زندان اوین و دادگاه انقلاب برای روشن کردن وضعیت و شرایط عزیزشان مراجعه می کنند اما هیچ کدام از ارگانهای سرکوبگر پاسخ مشخصی به این خانواده نمی دهند. لازم به ياداوری است که آقای محمد بنازاده اميرخيزی ۶۳ ساله در ۹ آذرماه با يورش مامورين وزارت اطلاعات به محل کارش دستگير و به بند ۲۰۹ زندان اوين منتقل شد. برادر او علی بنازاده امير خيزی در دهۀ ۱۳۶۰ بخاطر هواداری از سازمان مجاهدين اعدام شد. در حال حاضر علاوه بر آقای امير خيزی،تعداد ديگری از بازاريان تهران در بند ۳۵۰ زندان اوين زندانی هستند، که از جمله آنها آقايان محسن دکمه چی وجواد لاری که علیرغم گذشت ماه ها ولی هنوز در بلاتکلیفی بسر می برند. فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،اعمال شکنجه های قرون وسطایی،در بلاتکلیفی قرار دادن زندانیان سیاسی و عدم پاسخگویی به خانواده های آنها را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر وگزارشگران ویژه دستگیریهای خودسرانه و شکنجه و سایر مراجع بین المللی خواستار اقدامات عملی برای پایان دادن به جنایت علیه بشریت در زندانهای قرون وسطایی این رژیم است.

22 تیر 1389 برابر با 13 ژولای 2010 گزارش فوق را به سازمانهای زیر ارسال گردید: کمیساریای عالی حقوق بشر کمسیون حقوق بشر اتحادیه اروپا سازمان عفو بین الملل گزارشگران ویژه شکنجه و دستگیریهای خودسرانه سازمان ملل متحد


ژانس بین المللی انرژی: تحریم ها صنعت نفت و گاز ایران را تحت تاثیر قرار داده است

آژانس بین المللی انرژی IEA در گزارش ماهانه خود در زمینه بازار انرژی دنیا، می گوید صنعت نفت و گاز ایران، بر اثر تحریم هایی که شورای امنیت سازمان ملل متحد،و آمریکا و اتحادیه و اروپا بر جمهوری اسلامی اِعمال کرده اند، با مشکل روبرو شده است.

این گزارش می افزاید تحریم های شدیدتر علیه ایران موجب شده است تا جمهوری اسلامی با انزوای بیشتر در جامعه ی بین المللی روبرو شود و منابع سوختش به شدت کاهش یابد.

آژانس بین المللی انرژی همچنین می گوید: ایران، یکی از بزرگترین صادرکنندگان نفت و گاز جهان، هم اکنون با کمبود سوخت و جیره بندی بنزین روبرو است و مصرف کنندگان در این کشور از تصمیم دولت مبنی بر حذف یارانه ها موافق نیستند.

 

فرمانده ارشد ارتش آمریکا در عراق: ستیزه جویان در ایران آموزش های لازم را می بینند

خبرگزاری فرانسه از قول ژنرال رِی اودیِرنو می نویسد، ستیزه جویان عراقی برای افزایش حملات علیه پایگاه های نظامی آمریکا در آن کشور، در ایران آموزش دیده اند.

این فرمانده بلندپایه ارتش آمریکا امروز در بغداد به خبرنگاران گفت: از آنجا که اطلاعات نشان می دهد، یک گروه ستیزه جوی شیعی در ایران با نام «کتائِب حزب الله» در حال طرح ریزی برای حمله به پایگاه های آمریکایی است، تدابیر امنیتی شدیدتر در این پایگاه ها اتخاذ می شود.

ژنرال اودیِرنو همچنین افزوده است که اطلاعات دقیق نشان می دهد که ستیزه جویان در صدد حمله به پایگاه های نظامی آمریکا هستند اما این که آیا دولت تهران در این مساله نقش مستقیم دارد یا نه، مشخص نیست.

هم اکنون ۷۴ هزار نیروی آمریکایی در عراق مستقر هستند که قرار است به مرور از این کشور خارج شوند.


ایران اعلام کرد دانشمند هسته‌ای‌اش به سفارت پاکستان در آمریکا پناه برده است.

خبرگزاری رویترز به نقل از رادیوی دولتی جمهوری اسلامی ایران روز سه شنبه اعلام کرد دانشمند هسته ای ناپدید شده ایران که جمهوری اسلامی ادعا می کند توسط سازمان سیا ربوده شده ، به سفارت پاکستان در واشینگتن پناه برده است.

به گفتۀ این رادیو ، شهرام امیری ساعاتی قبل ، از بخش حافظ منافع ایران در سفارت پاکستان خواسته است که هرچه سریعتر به ایران بازگردانده شود.

به دلیل قطع روابط دیپلماتیک میان ایران و آمریکا ، پاکستان حافظ منافع ایران در آمریکا محسوب می شود.


آمریکا از ابراز نگرانی مدودف درباره برنامه اتمی ایران استقبال کرد

ایالات متحده آمریکا با استقبال از سخنان اخیر رئیس جمهوری روسیه که گفته بود، جمهوری اسلامی به توانایی ساخت جنگ‌افزارهای هسته‌ای نزدیک می‌شود، این سخنان را به عنوان نشانه «همکاری و دیدگاه مشترک» دو کشور در باره مساله هسته‌ای ایران دانسته است.

دمیتری مدودف، رئیس جمهور روسیه، روز دوشنبه در انتقادی آشکار از برنامه‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی گفته بود: «ایران به راه‌هایی که می‌تواند به ساخت بمب اتمی منتهی شود، نزدیک‌تر می‌شود.»

فیلیپ کرولی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا در واکنش به ابراز نگرانی رئیس جمهور روسیه نسبت به برنامه اتمی ایران به خبرنگاران در واشنگتن گفته است: ادامه فعالیت‌های حساس غنی‌سازی اورانیوم در ایران هر روز که می‌گذرد فاصله میان «یک برنامه هسته‌ای غیر نظامی و یک برنامه هسته‌ای نظامی» را کاهش می‌دهد.


رئيس سازمان قضايی نيروهای مسلح روز دوشنبه گفت: پرونده بازداشتگاه کهريزک مرحله نهايی تجديد نظر را سپری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری « فارس»، محمدکاظم بهرامی گفت: در اين پرونده‌ها، هم محکومين و هم شکات، می‌توانند اعلام تجديد نظر کنند و قرار است بعد از اعلام رای قطعی، مراحل اجرای احکام صادر شده، مطابق با قانون اجرا شود.

سازمان قضايی نيروهای مسلح چند روز پيش اعلام کرد: دو نفر از متهمان پرونده کهريزک از سوی دادگاه نظامی تهران به اتهام قتل اميرجوادی‌فر، محسن روح‌الامينی و محمدکامرانی به قصاص محکوم شده‌‌اند.

سازمان قضايی نيروهای مسلح در اعلاميه خود به نام و سمت هيچ يک از ۱۱متهم اشاره نکرده بود.

 

 ۱۵۷ روزنامه نگار و فعال سياسی خواستار آزادی اعظم ويسمه شدند

۱۵۷ نفر از روزنامه‌نگاران و فعالان سياسی در نامه‌ای خواستار آزادی اعظم ويسمه، خبرنگار سايت « پارلمان نيوز»، ارگان فراکسيون اقليت مجلس، و ساير روزنامه نگاران زندانی شدند.

خانم ويسمه ۴۰ روز پيش توسط ماموران امنيتی بازداشت شد.

امضا کنندگان اين نامه نوشته اند که اعظم ويسمه جز فعاليت در رسانه های رسمی کشور، خبررسانی و فعاليت حرفه ای و تخصصی مطبوعاتی در چهارچوب قانون، فعاليت ديگری نداشته است.


اعتراض شدید به حضور تبلیغاتچی گشتاپوی اسلامی در آلمان

بازدید پاسدار عزت الله ضرغامی، رئیس صدا و سیمای جمهوری ‌اسلامی از تلویزیون آلمان، اعتراض شدید رسانه‌های آلمانی را برانگیخته است. روزنامه زوددویچه تسایتونگ، این اقدام را "کجراهه" خوانده است.

به گزارش رادیو آلمان، دیدار ضرغامی در آغاز اعتراض شدید اپوزیسیون ایرانی را برانگیخت. گروهی از معترضان اعلام کردند که با ارسال یک نامه مشترک از مقامات آلمانی خواهند خواست که در مورد دلیل دعوت از کسی که متهم به "سانسور اطلاعات و جعل واقعیات" است، توضیح بدهند. برخی نیز در شبکه‌های اینترنتی تهدید کردند که اگر مقامات آلمانی توضیح قانع‌کننده‌ای ندهند، حدود ۱۲۰ هزار ایرانی مقیم آلمان را به عدم پرداخت هزینه ماهانه استفاده از تلویزیون دعوت خواهند کرد.

واکنش انتقادی به بازدید رئیس صدا و سیما از شبکه‌های تلویزیونی آلمان، اکنون به رسانه‌های آلمانی نیز سرایت کرده است.

روزنامه زوددویچه که یکی از پرنفوذترین روزنامه‌های سراسری آلمان است، در مقاله‌ای با عنوان "کجراهه"، روسای دو شبکه تلویزیونی آلمان را مورد انتقاد قرار داده و عمل آن‌ها را در دعوت از ضرغامی "حیرت‌آور" خوانده است.

زوددویچه تسایتونگ نوشته است: «معمولا عزت‌الله ضرغامی رئیس تلویزیون جمهوری اسلامی آدمی نیست که کسی قلبا آرزوی دیدن او را در شبکه‌های تلویزیونی همگانی آلمان داشته باشد. ضرغامی عضو سپاه پاسداران است. او در ایران تبلیغات حکومتی را در چنگ دارد و راه‌های زیادی برای فشار بر انتقال اطلاعات می‌شناسد تا تصویر مطلوبی از دولت ارائه دهد.»

در ادامه این مقاله آمده است: «این که او ظرف یک هفته همزمان مورد استقبال روسای دو شبکه همگانی قرار می‌گیرد، به بیانی محتاطانه، حیرت‌آور است.

زوددویچه تسایتونگ در بخشی دیگر از مقاله خود به نقل از کریستیان ریکرتز، یکی از مسئولان خبرنگاران بدون مرز نوشته است: «استقبال از مهم‌ترین نمایندگان تلویزیون دولتی ایران یک کجراهه است.»

ریکرز تلویزیون دولتی ایران را "مهم‌ترین ابزار تبلیغات رسمی، جعل واقعیات و سرکوب" دانسته و شبکه‌های اول و دوم تلویزیون آلمان را متهم کرده که پس از یک‌سال سانسور و تعقیب شدید در ایران، پیام غلطی به قربانیان سرکوب دولتی داده‌اند.

به گزارش زوددویچه تسایتونگ، یک هفته پیش از دیدارهای ضرغامی از تلویزیون‌های آلمان، خبر بازدید وی از تلویزیون هلند توفان به‌پا کرد، اما پس از اعتراضات گسترده، این دیدار لغو شد.

.
 

سی هزار بلوط كهنسال در آستانه نابودی

همشهری آنلاین: با آغاز دوباره عمليات اجرايي انتقال لوله گاز در منطقه جنگلي دنا احتمال قطع حداقل 30 هزار بلوط كهنسال قوت گرفت اين درحالي است كه سال گذشته عمليات اجرايي لوله گاز در اين منطقه باعث قلع وقمع 14 هزار بلوط كهنسال طي 2 روز شد. در پي آن، پيگيري‌هاي رسانه‌اي و واكنش برخي مسئولان منابع طبيعي و محيط‌زيست به اين فاجعه، سبب شد تا دادستان كل كشور دستور پيگيري موضوع را صادر كند.

اما با وجود اين پيشينه و با آنكه انتظار مي‌رفت فاجعه به نابودي همان 14 هزار بلوط منتهي شود شواهد حاكي از آن است كه اراده‌اي مصمم به اجراي عمليات اجرايي در همان مسير سال قبل است؛ به‌طوري كه طي روزهاي اخير2 هزار اصله درخت بلوط كهنسال براي آماده‌سازي‌ اين مسير قلع و قمع شده است.

بهمن ايزدي، رئيس هيأت‌مديره كانون سبز فارس، در گفت‌وگو با همشهري بااعلام اين خبر افزود: مجري پروژه انتقال لوله گاز، عمليات اجرايي را در 6 كيلومتر از جنگل‌هاي انبوهي كه سال قبل براثر عمليات اجرايي همين مجري ويران شده بود، ازسر گرفته است.

به گفته وي، بخشي از منطقه‌اي كه اكنون عمليات اجرايي در آن آغاز شده در حد فاصل رودخانه خرسان و روستاي سينه نمك تا جنگل‌هاي انبوه و كهنسال دشت تلخ آب( منتهي اليه شمال‌غرب مسير لوله‌گذاري جديد) واقع شده و بخشي از آن، از ايستگاه تقويت گاز تنگ رواق تا جنگل‌هاي شمال شرق روستاي بنستان به طرف گردنه ميمند (منتهي‌اليه جنوب شرق مسير لوله‌گذاري جديد) را دربرمي‌گيرد.

اين منطقه از بكرترين و متراكم‌ترين رويشگاه‌هاي جنگلي زاگرس محسوب مي‌شود.وي كه هنگام گفت‌وگو با همشهري در منطقه مورد نظر حضور داشت و حاصل مشاهدات عيني خود را با خبرنگار ما در ميان مي‌گذاشت، در ادامه گفت: عرض جاده‌اي كه عمليات مقدماتي براي انتقال گاز در آن آغاز شده از 25 تا 90 متر متغير است و رهاكردن خاك‌هاي مازاد عمليات اجرايي در حاشيه جاده و در مسيل‌ها باعث تخريب مضاعف منطقه جنگلي شده است.

به گفته ايزدي، عمليات اجرايي در3.5 كيلومتر ابتداي جاده در دست احداث و 5/3 كيلومتر انتهاي آن، نشان مي‌دهد كه قرار است كل مسير 25 كيلومتري كه از ميان جنگل‌هاي انبوه و كهنسال بلوط عبور مي‌كند براي لوله‌گذاري تخريب شود.

اين درحالي است كه 18 كيلومتر مسافت مابين 2 بخش تخريب شده در ارتفاعات گردنه ميمند واقع شده و از نظر تنوع گياهي و پوشش جنگلي در كل رويشگاه‌هاي زاگرس بي‌نظير است.

وي با اشاره به اينكه عمليات اجرايي مربوط به انتقال لوله گاز از يك ماه‌ونيم قبل مجددا آغاز شده است، تصريح كرد: براساس مجوز كميته ملي ارزيابي زيست‌محيطي عرض مسير مذكور به 15متر افزايش يافته كه با احتساب اين عرض و درصورت اجراي عمليات لوله‌گذاري، 270 هزار مترمربع از جنگل‌هاي ناحيه زاگرسي به كلي نابود مي‌شود

اما اگر عمليات جاده‌سازي‌ فعلي در همان مسير جنگل‌هاي قلع و قمع شده سال قبل ادامه پيدا كند پوشش گياهي يك ميليون و 300هزار متر مربع از انبوه‌ترين جنگل‌هاي منحصر به‌فرد كشور قرباني خواهد شد كه علاوه بر هزاران بلوط كهنسال، گونه‌هاي ديگري از جمله كهكم، ارژن و بادام را هم شامل مي‌شود.

موضع سازمان حفاظت محيط‌زيست

دكتر محمدباقر صدوق، معاون طبيعي سازمان حفاظت محيط‌زيست، در باره ازسر‌گيري عمليات به همشهري گفت: موضع سازمان تغييري نكرده و ما همچنان بر حفظ دنا تاكيد مي‌كنيم. براين اساس طي دستورالعملي كه به دست‌اندركاران پروژه عبور لوله گاز از منطقه ارائه كرده‌ايم مقرر شده است عمليات لوله‌گذاري در همان مسير قديمي به عرض 6 متر اجرا شود. بديهي است،

هرگونه تغييردرمسير يا در عرض آن مورد قبول سازمان محيط‌زيست نيست؛ ضمن آنكه اين مسئله از طريق اداره كل حفاظت محيط‌زيست كهگيلويه و بويراحمد دردست پيگيري است و انتظار داريم با كمك مقامات قضايي بتوانيم مانع هرگونه تخريبي در منطقه شويم.

 

ادامه كشتار شهروندان كرد بدست ماموران حکومتی

خبرگزاری هرانا - روز يك شنبه بیستم تیرماه، یکی از شهروندان کرد مناطق مرزی غرب کشور، بر اثر تیراندازی مستقیم نیروهای انتظامی از پای درآمده و جان خود را از دست داد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، نيروهاي انتظامي در منطقه مرزي "بايه وه" شهر مريوان تعدادي از شهروندان مرزنشين اين منطقه را به بهانه حمل كالاي قاچاق به رگبار مي بندند كه بر اثر آن یکی از این شهروندان کشته می شود.

گفتنی است از هويت فرد کشته شده اطلاعی در دست نیست.

نیروهای انتظامی به بهانه ی جلوگیری از ورود کالای قاچاق سالانه دست به کشتار سیستماتیک بسیاری از شهروندان مناطق مرزی غرب کشور می زنند؛ این در حالیست که در مرز شرقی کشور که اصلی ترین محل ورود "مواد مخدر" به صورت قاچاق است، نظارت آن چنانی وجود ندارد.


  70 درصد طلای وارداتی کشور قاچاق است

رئیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان گفت: بیش از 70 درصد طلای وارداتی کشور قاچاق است.

به گزارش مهر، غلامحسین حسینی پیش از ظهر سه شنبه در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه بین المللی فلزات گران‌بها، طلا، جواهر، نقره، ساعت، سنگ های تزیینی، ماشین آلات و صنایع وابسته با شااره به اینکه معضل قاچاق به بلای عظیم صنایع کشور تبدیل شده افزود: محصولات و تولیدات طلا از جمله کالاهایی هستند که یکی از بیشترین درصدهای قاچاق کشور را به خود اختصاص می‌دهند.

وی ادامه داد: علاوه بر اثرات سوء اقتصادی و صنعتی بیش از 50 درصد محصولات قاچاق، سلامت و ایمنی مردم را تهدید می‌کنند چنانچه جان مردم را نیز در معرض خطر قرار می‌دهند.

حسینی عدم وجود مرکزی ویژه جهت پالایش مواد اولیه، مصرف گرایی مردم، به روز نبودن سطح تکنولوژی‌های موجود کشور، عدم هماهنگی میان دست اندرکاران این صنعت، گرایش مردم به طرح‌های جدید و ضعف اعتماد مصرف کننده نسبت به کیفیت طلای داخلی را از جمله عوامل افزایش واردات طلای قاچاق به کشور دانست.

وی اظهار داشت: در حال حاضر قاچاق طلا در ایران، این صنعت هزاران ساله را به تسخیر خود در آورده است.

وی ضمن تاکید بر اینکه کیفیت طلای وارداتی همیشه قابل اطمینان نیست، به کشف محموله‌ای در یکی از شهرستان‌های اصفهان طی ماه‌های گذشته اشاره ادامه داد: به عنوان نمونه در این محموله طلای 500 عیار به جای طلای 750 عیار فروخته و مصرف کننده در قبال آن برابر با یک سوم قیمت متضرر می‌شد.

تنها مطالب و مقالاتي که با نام جبهه ملي ايران - ارو‌پا درج ميشود نظرات گردانندگان سايت ميباشد .