چهارشنبه  بيستم مرداد ١٣٨٩


 

کلینتن خواستار توقف اعدام چند ایرانی شد

هیلاری کلینتن، وزیر خارجه آمریکا، می گوید: واشینگتن نگران سرنوشت مدافعان حقوق بشر و دیگرانی است که در جمهوری اسلامی با خطر اعدام روبرو هستند، و احتمال اجراء قریب الوقوع احکام آن ها می رود. خانم کلینتن از جمهوری اسلامی خواست که برنامه اعدام این عده را متوقف کند.

وزیر خارجه آمریکا از جمله به ابراهیم حمیدی هژده ساله، متهم به همجنسگرایی، و سکینه محمدی آشتیانی، بانویی اشاره کرد که اخیراً حکم سنگسار او به اتهام زنا لغو شد اما، همچنان احتمال می رود که اعدامش کنند.

خانم کلینتن تاکید کرد که آمریکا همچنین نگران سرنوشت ایرانیانی است که "در پی انتخابات خردادماه سال گذشته، به دلیل کاربرد حقشان در آزادی بیان، با خطر اعدام قریب الوقوع روبرو هستند



شرکت خودروسازی تويوتا صادرات خود به ايران را متوقف کرد
شرکت خودروسازی توياتوی ژاپن اعلام کرد صادرات خود به ايران را تا اطلاع بعدی به حال تعليق در آورده است.

روزنامه‌ی نيک‌‌کِی چاپ توکيو، روز چهارشنبه به نقل از مقام‌های اين شرکت اعلام کرد: هر چند صادرات خودرو به ايران ناقض تحريم‌های ايالات متحده عليه ايران نيست، اما اين شرکت برای اجتناب از واکنش آمريکا، صادرات خود به ايران را قطع می‌کند.

به نوشته‌ی اين روزنامه صادرات توياتا به ايران در سال ۲۰۰۸، در حدود ۴ هزار خودرو بود که که در سال ۲۰۰۹، به ۲۵۰ دستگاه کاهش يافت



فروش بنزين ترکيه به ايران ۷۳ درصد کاهش يافت
فروش بنزين ترکيه به ايران در ماه ژوئيه نسبت به ماه قبل آن ۷۳ درصد کاهش يافت.

بنا بر آمار و داده‌های انجمن صادرکنندگان مواد شيميايی ترکيه که روز سه‌شنبه در استامبول منتشر شد، فروش بنزين به ايران در ماه ژوئن به بيش از ۹۳ ميليون دلار بالغ می‌شد، اما اين رقم در ماه ژوئيه به حدود ۲۶ ميليون دلار کاهش يافته است.

کاهش شديد فروش بنزين ترکيه، هم زمان با اِعمال تحريم‌های مضاعفِ آمريکا و اتحاديه‌ی اروپا اتفاق می‌افتد. اين تحريم‌ها با هدف سخت‌گيری بر واردات فرآورده‌های نفتی و افزايش انزوای بين‌المللی ايران، به دلیل نقض قطعنامه‌های شورای امنیت، دنبال می‌شود



سفیر سابق رژیم: در معرض تهديد نظامى قرار داريم

سفير سابق جمهوری اسلامی در فرانسه با اذعان به اينکه رژیم در سال ۸۲ (2003 میلادی) از ترس تن به مذاکره در مورد برنامه اتمى داد، گفت الان هم در معرض تهديد نظامى قرار داريم و در شرايط نا مساعدى بسر مى بريم.
صادق خرازى که اظهاراتش توسط ايلنا منتشر شده گفته است، در يک مقطعى که آمريکا تازه عراق صدام حسين را درهم کوبيده بود، براى اينکه در معرض تهديد قرار نگيريم و يا با تصويب قطعنامه در تقابل با جامعه جهانى قرار نگيريم، در غلطان داديم و شکلات گرفتيم. در يک مقطعى ديگر ما چيزى نداديم، ولى درعوض شکلات ندادند که هيچ، بلکه به ما قطعنامه دادند و باز در معرض تهديد نظامى قرار گرفته ‌ايم و در شرايط نامساعدى برگشته‌ ايم سر جاى اول، و تلاش براى واسطه دست دوم تراشيدن، که بيائيد با ما مذاکره کنيد



تجهیز قایق‌های تندروی پاسداران به موشک و اژدر

پافشاری جمهوری اسلامی بر ادامه سیاست اتمی خود بر گمانه‌زنی‌ها در مورد احتمال حمله نظامی آمریکا یا اسرائیل افزوده است. از این رو فرماندهان سپاه پاسداران با تجهیز قایق‌های تندرو به موشک و اژدر خواهان نمایش توان رزمی خود هستند.

به گزارش رادیو آلمان، سپاه پاسداران درصدد تجهیز قایق تندروی "بلدرانر" به سامانه‌های موشکی و اژدراندازی است. سردار علی فدوی، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران اعلام کرد که «شناور "بلد‌رانر" رکورددار سرعت در جهان بوده و اکنون در اختیار ماست و در سال ۱۳۹۰ به میزان انبوه در اختیار نیروی دریایی سپاه خواهد بود.»

قایق پرسرعت "بلدرانر" (Bladerunner) بیش از ۱۵ متر طول داشته و ساخت شرکت بریتانیایی "آیس مارین" (Ice Marine) است. سرعت متوسط این قایق بالغ بر ۱۱۶ کیلومتر در ساعت برآورد می‌شود. این قایق مجهز دو به موتور بزرگ به قدرت هزار اسب بخار است.

این شناور در اصل برای مصارف غیرنظامی ساخته شده و بیشتر در مسابقات قایق‌رانی از آن استفاده می‌شود، اما سپاه پاسداران با ایجاد تغییراتی، این قایق پرسرعت را به سامانه‌های موشکی و اژدرانداز مجهز کرده است.

به گفته قدوی، سپاه پاسداران با تهیه این شناور و ساخت نمونه‌های مشابه ‌از آن قصد دارد بر توان رزمی نیروی دریایی سپاه بیافزاید



پيام سرکوزی؛ آمریکا در حمله نظامی جدی است

سایت آخرين نیوز در تهران: شنيده ها حكايت از آن دارد كه نيكولا ساركوزي رييس جمهور فرانسه چندي پيش با يكي از مقامات عالي رتبه دولت تماس تلفنی داشته و پيغام آمريكا مبني بر اين كه آمریکا در تهديد به جنگ با ايران جدي است را به اطلاع مقامات ايران رسانده است. سرکوزی در اين گفتگوي تلفنی از مقامات ايران درخواست كرده كه تا قبل از سفر رئيس جمهور ايران به نيويورک در شهريور ماه، مسئله هسته اي جمهوری اسلامی از طرق ديپلماتيك حل و فصل شود



شکایت جاسوس سیا در تهران از سرلشکر فیروزآبادی!
به گزارش ایرنا، مشاور و رييس دفتر احمدی نژاد امروز در پاسخ به اظهارات روز گذشته سرلشکر بسیجی فيروزآبادي، رئیس ستاد كل نیروهای مسلح رژیم گفته، براي روشن شدن افکار عمومي و اتهامات وارده حتما موضوع را از مسير قضايي پيگيري خواهد کرد.

سایت فارسی شبکه خبری العربیه روز گذشته در گزارشی نوشت، فیروزآبادی، رئیس ستاد كل نیروهای مسلح رژیم ایران، با انتقاد شدید از سخنان رحیم مشایی، او را تئوریسن جنگ نرم و جاسوس سیا دانست و سخنان او را انحراف و جرم علیه امنیت ملی و حمله به اركان نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی خواند.

به گزارش ایرنا، اسفنديار رحيم مشايي که امروز چهارشنبه در جمع مديران و سردبيران خبرگزاري جمهوري اسلامي حضور يافته بود، اظهار داشت: ‌به خاطر اتهاماتي که از سوي سرلشکر فیروزآبادی به من وارده شده محق هستم از مسير قضايي موضوع را پيگيري کنم.



اخراج دهها هزار کارگر؛ کابوس اخراج‌ های دسته جمعی

سایت کلمه: در چند سال گذشته، بیکاری یکی از مهمترین مشکلاتی بوده است که دولت با آن دست و پنجه نرم می‌کرده است و از سوی دیگر آمار و اعدادی متناقض برای آن ارائه می‌کند. برای مثال در ۴ سال گذشته حدود ۵۲ هزار کارگر در عسلویه از کار بیکار شده‌اند و این امر در تناقض با ادعاهای دولت مبنی‌بر در جریان بودن پروژه‌های اشتغال‌زا در این منطقه است.

به گزارش مهر، کابوس اخراج‌های دسته جمعی تبدیل به کابوس بسیاری از کارگران ایرانی شده است. بسیاری از کارگران صنایع کوچک مانند چرمسازی، کارگاه‌های نساجی و صنایع سنگین در چند سال گذشته شغل خود را به صورت دسته جمعی از دست داده اند.

اخراج ۷۰۰ کارگر نوشابه‌سازی ساسان، ۲۵۰۰ کارگر در کارگاه‌های تولید کفش اصفهان، ۴۰۰۰ کارگر مشغول به کار در واحدهای بسته بندی خرما در خوزستان، اخراج کارگران کارخانه سامان، مخابرات سقز، ایران صدرای بوشهر، لوله سازی اهواز، ایران تفال ساوه، کشت و صنعت شمال، پایا هوایار و شرکت تولید نوشابه خرمنوش خرمشهر همگی نمونه‌هایی از این معضل اقتصادی هستند.

موتوژن، تراکتورسازی تبریز و کبریت سازی هم به دلیل مشکلات مالی و بدهی‌های سنگین به بانک‌ها و پیمانکاران مجبور به کم کردن نیروی کار و اخراج کارکنان خود شدند.

در حالی‌که یکی از شعارهای محمود احمدی‌نژاد در دو دوره ریاست جمهوری، اشتغال‌زایی و مبارزه با بیکاری است، احمد سیف، اقتصاددان، میزان بیکاری و آمارهای رسمی را زیر سوال می‌برد و متعقد است که «میزان بیکاری در ایران نگران‌کننده شده است و گذشته از زیان‌های قابل توجه اقتصادی، زیان‌های اجتماعی و فرهنگی چشمگیری هم دارد».

بر اساس آمار وزارت کار ایران، نرخ بیکاری در سال ۸۸ ، ۱۱٫۹ درصد بوده است که نسبت به سال گذشته ۱٫۵ درصد افزایش داشته است.

این اعداد از سوی بسیاری از شخصیت‌های سیاسی زیر سوال رفته است. برای مثال موید حسینی صدر، نماینده خوی، فرهاد تجری، نماینده قصرشیرین، گیلان‌غرب و سرپل ذهاب وعلیرضا محجوب، دبیرکل خانه کارگر از جمله کسانی هستند که اعداد رسمی مربوط به بیکاری را بیش از میزان اعلام شده از سوی مقامات می‌دانند.

معاون وزیر کار، اما افزایش نرخ بیکاری را مربوط به بحران اقتصادی در جهان و کاهش میزان سرمایه‌گذاری در ایران می‌داند. ولی بسیاری از کارشناسان، واردات گسترده و ناتوان بودن تولیدات داخلی در رقابت با این محصولات و نبودن تجهیزات مدرن را عامل ورشکستگی صنایع و بیکاری می‌دانند

 

تنها مطالب و مقالاتي که با نام جبهه ملي ايران - ارو‌پا درج ميشود نظرات گردانندگان سايت ميباشد .