قطع اینترنت و پیامک ها برای نجات حکومت اسلامی

 

 18 بهمن 1388

 

آژانس خبری کوروش: تهدید، زندان، تجاوز و اعدام نتوانست کمکی به حکومت برای عدم حضور مردم در صحنه کند. در تازه ترین حرکت جمهوری اسلامی برای گذشتن از پل 22 بهمن امسال تصمیم گرفت که اینترنت و پیامک ها را نیز قطع کند تا کاربران ایرانی شرایط دستیابی به این امکانات برای اطلاع رسانی را نداشته باشند. با نزدیک شدن روز 22 بهمن هراس به جان جمهوری اسلامی چنان سایه انداخته است که احتمال می رود مابقی منابع ارتباطی نیز در روزهای آتی از کار خواهند افتاد تا سرکوبگران به راحتی بتوانند به کار خود بپردازند و در روز 22 بهمن شو نمایشی آنها به خطر نیفتد. تمام تلاش حکومت این است که به ایرانیان مناطق دورافتاده از کانال تلویزیون و دیگر رسانه های در دست خود نشان دهد که شانسی برای سرنگونی این رژیم وجود ندارد و در نیز به مخاطبان خارج از کشور خود نیز بفهماند 22 بهمن بدون حادثه ای به پایان رسید. می گویند ترس برادر مرگ است . با اینکه معلوم نیست که در روز 22 بهمن چه اتفاقی در ایران خواهد افتاد اما همین آرامش مخالفان بد جوری حکومت را به هراس انداخته است و از اقداماتی که در این هفته های اخیر صورت گرفته است نشان از هیجانات بالا در درون نیروهای وابسته به حاکمیت است. در 22 بهمن رژیم تلاش خواهد کرد با به میدان آوردن وابستگان و جیره خوران خود به خیابانها و گماردن آنها در جلوی دوربین های تبلیغاتی و ارسال این تصاویر به جهانیان مشروعیت از دست رفته خود در اذهان عمومی بازسازی کند. چه در 22 بهمن اتفاقی بیفتند و یا نیفتد این رژیم بایستی روزها ، هفته ها و ماهها را در کابوس سرنگونی خود سپری کند.
-----------------------------

اختلال در SMS پس از اينترنت
سال 88 بدترين سال براي شبكه‌هاي ارتباطي كشور بود
صبح روز گذشته ـ جمعه شانزدهم بهمن‌ماه ـ سرويس پيام كوتاه با اختلالات گسترده‌اي روبه‌رو شد.
به گزارش «تهران امروز»، هر چند طي هفته گذشته برخي از مشتركان در مناطق مختلفي از شهر تهران براي ارسال پيام كوتاه با مشكل مواجه بودند اما روابط عمومي شركت ارتباطات سيار وجود هر‌گونه اختلال در شبكه پيام كوتاه در هفته گذشته را رد كرد.
از آنجا كه جمعه، روز تعطيلي رسمي است، متاسفانه هيچ جوابي براي دليل بروز اين اختلال از سوي مقامات مسئول به دست نيامد اما روابط عمومي شركت ارتباطات سيار وعده داد در صورتي كه اين اختلال ناشي از مشكلات فني باشد روز شنبه دليل آن بررسي و اعلام خواهد شد.
وزراي ارتباطات تابه‌حال بارها براي توضيح درباره اختلال در شبكه تلفن همراه به مجلس فراخوانده شدند.
با توجه به اينكه شبكه تلفن همراه كشور طي چند سال اخير گسترش پيدا كرده و بر تعداد مشتركان آن افزوده شده، برخي معتقدند وجود اختلالات گاه و بيگاه با اين تعداد مشترك و نيز با توسعه روز‌به روز شبكه امري طبيعي است.
آنچه مشتركان طي چند ماه اخير در استفاده از تلفن‌هاي همراه‌شان با آن مواجه شده‌اند، پيام‌هاي ضبط شده است؛ مشترك مورد نظر در دسترس نمي‌باشد، تماس با «مشترك مورد نظر امكان پذير نمي‌باشد»، «شماره مشترك مورد نظر در شبكه موجود نمي‌باشد». در كنار اين پيام‌ها و بوق‌هاي اشغال، سكوت ممتد نشان دهنده وجود اختلال در شبكه است. اين اختلالات جدا از مواردي است كه خود شركت ارتباطات سيار اعلام مي‌كند و بنا بر دلايلي مشتركان با اختلال روبه‌رو مي‌شوند.
به‌رغم اينكه وزير ارتباطات در آغاز كارش بر توسعه شبكه تلفن همراه و افزايش كيفيت آن تاكيد كرده بود اما طي حداقل هشت ماه گذشته شبكه دچار افت شده و مشتركان دچار مشكل. تقي‌پور وعده داده بود با تثبيت جايگاه ايستگاه‌هاي BTS و بازنگري شبكه تلفن همراه، اختلالات كاهش مي‌يابد. با وجود اينكه اين كار نيز انجام شده اما همچنان مشتركان با مشكل مواجه‌اند.
وزير ارتباطات اعلام كرده با به‌روز شدن فرستنده‌ها تا پايان سال اميدوار است اختلالات و مشكلات به حداقل برسد.
در دو برنامه پنج ساله اخير بنا بود، دولتمردان توجه ويژه‌اي به توسعه شبكه ارتباطات سيار و اينترنت داشته باشند؛ كيفيت‌ها را افزايش دهند، قيمت‌ها را متناسب با توان كاربران كاهش دهند، سرويس‌هاي جديدي وارد شبكه كنند. اما آنچه در سال 88 بيش از اين پيشرفت‌ها و توجه‌ها و كاهش قيمت‌ها به چشم مي‌خورد، قطعي و اختلال و افت كيفيت است.

اختلال در اينترنت

از زمان ورود اينترنت به ايران از سال 72 در زمان رياست‌جمهوري هاشمي‌رفسنجاني، بعد از آن در زمان رياست‌جمهوري محمد خاتمي و بعد دولت نهم به رياست محمود احمدي‌نژاد تا به امروز كه در روزگار دولت دهم جمهوري اسلامي به سر مي‌بريم، اينترنت روزگار پر فرازونشيبي را پشت‌سر گذاشته است. كيفيت، سرعت، هزينه دسترسي از جمله مسائلي بوده است كه كاربران ايراني طي اين سال‌ها با آن دست به‌گريبان بوده‌اند.
اما آنچه طي سال‌جاري بيش از ديگر مسائل در نارضايتي كاربران موثر بوده، اختلال در سرعت و دسترسي به اينترنت است. آخرين مورد اختلال، مربوط مي‌شود به قطعي گسترده اينترنت در روزي كه دست بر قضا اولين روز از ايام دهه فجر ـ دوازدهم بهمن ماه ـ نيز بود. هر چند عصر همان روز دفتر روابط عمومي شركت زير ساخت به خبرنگار تهران امروز گفت، اين قطعي ناشي از توسعه ديتا در شبكه است اما چند ساعت بعد رئيس روابط عمومي شركت زيرساخت خبر داد: همزمان با توسعه شبكه ديتا، كابل جاسك- فجيره نيز قطع شده است.
طي سال جاري اين چندمين بار است كه شبكه اينترنت به مدت طولاني دچار اختلال و افت كيفيت در دسترسي مي‌شود. مي‌توان گفت در نيمه دوم سال اين افت كيفيت دائمي بوده است.