دوشنبه سیزدهم اردیبهشت ١٣٨٩

 

پاریس؛ تظاهرات گزارشگران بدون مرز در برابر سفارت رژیم

در دفاع از آزادی مطبوعات در ایران : تظاهرات گزارشگران بدون مرز در برابر سفارت جمهوری اسلامی در پاریس

به مناسبت هفدهمین سالروز ٣ می ١٣ اردیبهشت روز جهانی آزادی مطبوعات گزارشگران بدون مرز در اعتراض به سرکوب آزادی مطبوعات در ایران و برای آزادی روزنامه نگاران زندانی ، تظاهرات اعتراض را در برابر سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس برگزار کرد.

فعالان گزارشگران بدون مرز تی شرتی با عکس مچاله شده محمود احمدی نژاد به تن داشتند که شعار " تنها آزادی مطبوعات آنها را آزار می دهد" بر ان نوشته شده بود.

این تظاهرات با حضور چشمگیر رسانه های بین المللی و شرکت تعدادی از روزنامه نگاران تبعیدی برگزار گردید. تظاهر کنندگان با فریاد "آزادی مطبوعات برای ایران" و "روزنامه نگاران زندانی را آزاد کنید" گلوله هایی از روزنامه را به محوطه سفارت پرتاب کردند.

گزارشگران بدون مرز در هفدهمین سالروز آزادی مطبوعات فهرست دشمنان آزادی مطبوعات را منتشر کرد. محمود احمدی نژاد و سید علی خامنه ای در کنار ٣٨ رهبر و مسئول سیاسی و نظامی در جهان در این فهرست قرار دارند.

ایران هم اکنون با ٣٥ روزنامه نگار و وب نگار زندانی یکی از پنج زندان بزرگ جهان برای روزنامه نگاران است.


حمله به استاد دانشگاه؛ تحصن دانشجویان دانشگاه امیرکبیر

تحصن دانشجویان دانشگاه امیر کبیر بخاطر سوء قصد به جان دکتر معتمدی استاد دانشکده برق

امروز دکتر معتمدی از اساتید دانشگاه صنعتی امیر کبیر و وزیر ارتباطات دولت خاتمی در اتاق شخصی خود در دانشگاه مورد حمله قرار گرفت.

به گزارش دانشجونیوز، دانشجویان دانشگاه برق و سایر دانشجویان دانشگاه امیر کبیر دست به تحصن در مقابل دانشکده برق زده اند. و خواستار رسیدگی هر چه سریعتر به موضوع سوء قصد به جان دکتر معتمدی شده اند.

دکتر معتمدی که از اساتید محبوب دانشگاه و مخصوصا دانشکده برق می باشد در حالی مورد این سوقصد قرار گرفت که هیچ کدام از پیشگیری های امنیتی که به گفته دانشگاه به منظور حفاظت دانشگاهیان انجام گرفته است نتوانسته است جلوی این حمله را بگیرد.

جالب اینجاست که در مواردی که برای دستگیری دانشجویان و جمله به ساحت دانشگاه نیازی به این موارد امنیتی باشد از ریز ترین دوربین ها و موارد امنیتی استفاده می شود اما در این مورد که با جان یکی از شخصیت های علمی کشور گره خورده است حراست و انتظامات دانشگاه به این گفته که ضارب یکی از دانشجویان قدیمی دکتر معتمد بوده است بسنده کرده اند، این گفته تا حدی مضحک بوده است که دکتر صراف از اساتید دیگر دانشکده برق برای روشن کردن این موضوع ضارب را فردی معرفی کرده است که در دوران وزارت دکتر معتمدی خط تلفن می خواسته است و موفق به دریافت آن نشده است! با ایجاد این فضا در دانشگاه با گذشت ساعتی از این فاجعه انتظامات و حراست دانشگاه گفته قبلی خود را تکذیب کرده و اطلاعات جدید را منوط به تحقیقات بیشتر کرده است.

شایان ذکر است که ضارب توسط اساتید دانشگاه در هنگام فرار دستگیر شده است.

در کنار این اخبار دانشجویان دانشگاه برق و سایر دانشجویان دانشگاه دست به تحصن در مقابل دانشکده برق کرده اند و خواستار رسیدگی هر چه سریعتر به این موضوع شده اند، مهمترین نکته ای که دانشجویان و دانشگاهیان بر آن تاکید دارند این است که چطور میشود برای بازداشت مجید توکلی تمام دوربین های دانشگاه در اختیار و فعال است و به ضرب الاجلی در اختیار نیروهای امنیتی قرار می گیرد اما در این مورد هیچ دوربینی و یا انتظاماتی وجود نداشته است. با وجود این تناقضات دانشگاه، به گفته شاهدان عینی فرد ضارب حدودا 40 ساله و دارای محاسن بوده است و با سابقه دکتر معتمدی در امور سیاسی در دوره اصلاحات بعید نیست که دکتر معتمدی نیز قربانی بازی های کثیف سیاسی امروز ایران گردیده باشد. چه بسا که برای اساتیدی همچون دکتر معتمدی ضربه چاقو بهتر از حذف شدن از فضای دانشگاه تحت عناوینی همچون تصفیه اساتید می باشد.

هم اکنون دکتر معتمدی در بیمارستان تحت مراقبت های ویژه قرار دارد.

همچنین خبرگزاری ایلنا به نقل از یکی از نزدیکانِ دکتر معتمدی، حال وی را بسیار وخیم گزارش کرده و خاطرنشان ساخته است ضربات چاقو از پشت و به کمر وی اصابت کرده و هم اكنون در بیمارستان مهر تهران واقع در خیابان زرتشت زیر عمل جراحی قرار دارد . این گزارش همچنین اعلام کرد "بنا به اظهار مسئولان دانشگاه، مراجعه کننده بعدی پس از ورود به اتاق دکتر معتمدی متوجه حادثه شده است که بلافاصله معتمدی را به بیمارستان منتقل کردند. "

خبرگزاری فارس نیز به نقل از محمدرضا معتمدی‌پور فرزند وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات در دولت اصلاحات گزارش داد "معده و روده در اثر اصابت چاقو پاره شده و خونریزی شدیدی دارد و پزشكان برای تأمین خون مورد نیاز وی تقاضای خون كردند و در حال حاضر مدت 3 ساعت است كه پدرم در اتاق عمل است."


تجمع اعتراضی خانوادهای دستگیرشدگان روز کارگر

تجمع اعتراضی خانوادهای دستگیر شدگان روز کارگر در مقابل زندان اوین بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران"،خانواده های دستگیر شدگان روز کارگر صبح امروز در مقابل زندان اوین تجمع کردند و خواستار آزادی فوری و بی قید وشرط عزیزان خود شدند. روز دوشنبه 13 اردیبهشت ماه تعداد زیادی از خانواده های دستگیر شدگان روز جهانی کارگر مقابل زندان اوین تجمع کردند و خواستار آزادی عزیزانشان شدند. این تجمع از ساعت 09:00 صبح آغاز و تا پایان وقت اداری ادامه داشت.خانواده در مقابل ساختمانی که بازپرسان امنیتی در آن مستقر هستند تجمع کردند. درب این محل بر روی خانواده ها بسته است و کسی جوابگوی آنها نیست . برخوردها و رفتار نگهبانان بازپرسان امنیتی با خانواده ها توهین آمیز و غیر انسانی است.بدلیل رفتارهای غیر انسانی نگهبانان بازپرسان امنیتی در چند مورد بین خانواده ها و آنها درگیری لفظی روی داد.پاسدارهای مستقر در آنجا به طرز توهین آمیزی خطاب به خانواده ها می گفتند: اگر از اینجا دور نشوید ،شما را پایین می ریزیم. در جریان برگزاری روز جهانی کارگر بیش از 30 نفر از زنان و مردان دستگیر و به زندان اوین منتقل شدند. تعدادی از آنها عابرین و کسانی بودند که در فروشگاه در حال خرید بودند که از فروشگاه بیرون کشیده شدند و به زندان اوین منتقل شدند. تعداد بسیار کمی از آنها در اثر تلاش های خانواده ها آزاد شدند ولی هنوز اکثر آنها در زندان اوین بسر می برند. دریکی از نقاط خیابان آزادی 12 نفر از زنان و مردان شرکت کننده در مراسم روز جهانی کارگر دستگیر و مستقیما به زندان اوین منتقل شدند.

13 اردیبهشت 1389 برابر با 03 می 2010


اعتراض انصار حزب الله مشهد به نام ابومسلم

سایت حکومتی جهان نیوز: انصار حزب الله مشهد‌ به نام تیم فوتبال ابومسلم خراسان اعتراض کرد. انصار حزب الله با انتقاد از نام تیم فوتبال «ابومسلم» خواستار تغییر این نام شد. انصار حزب الله با صدور بیانیه ای تاکید کرد که طبق برخی اسناد تاریخی «ابومسلم» نام یکی از دشمنان امام صادق در تاریخ بوده است و انتخاب این نام برای تیم فوتبال مشهد؛ در شان شهر مذهبی مشهد نیست.

باشگاه فوتبال ابومسلم خراسان که همواره دچار تغییر و تحولات عدیده و همچنین حواشی بسیاری است؛ زیر نظر مؤسسه فرهنگی ورزشی ابومسلم خراسان فعالیت می‌کند و به تازگی نیز از لیگ برتر سقوط کرد و به جمع تیم های لیگ دسته اول فوتبال ایران پیوست. این باشگاه اوایل سال ۱۳۴۹ تشکیل شد که بیشتر بازیکنانش را بچه‌های محله سه راه شاه عباسی قدیم (کاشانی) که حول و حوش زمین‌های خاکی بود تشکیل می‌دادند.


کار مفيد هفتگی در جمهوری اسلامی 6 تا هفت ساعت

ایرنا: عضو شوراي پژوهشي پژوهشکده اقتصاد گفت: کارمفيد هفتگي در ايران 6 تا هفت ساعت است در حاليکه اين ميزان در ژاپن 40تا 60 ساعت و در کره جنوبي 54 تا 72ساعت است.

"کامران صداقت" در نشست علمي مصاديق و شاخص همت مضاعف و کار مضاعف در توليد و بهره وري که از سوي پژوهشکده اقتصاد در وزارت اقتصاد برگزار شد، افزود: همچنين متوسط کار روزانه در بخش دولتي در ايران 1.4 ساعت و در بخش خصوصي 2.6 ساعت است.

وي اظهار داشت: سرانه مفيد کار در ايران سالانه 800 ساعت است در حاليکه اين ميزان در ژاپن 2420 ساعت و کره جنوبي 1900 ساعت است. همچنين اين ميزان در چين 1420 ساعت ، آمريکا 1360 ساعت، ترکيه 1330 ساعت، پاکستان يکهزار و 100 ساعت، افغانستان 950 ساعت، آلمان 1700 ساعت، کويت 600 ساعت و عربستان 720 ساعت است.

وي تصريح کرد: پايين بودن ساعات کار در کشورهاي عربي که داراي ذخاير نفت هستند به دليل استحصال بيشتر نفت به جاي کار بيشتر است. همچنين آلمان بدليل رشد منفي جمعيت که جمعيت سالخورده را در آنجا افزايش يافته با کاهش ساعات کار سالانه نسبت به برخي از کشورهاي شرق آسيا مواجه است.

وي تصريح کرد: پيش بيني مي شود کره جنوبي تا سال 2020 رتبه نخست ساعات کار را در جهان به خود تخصيص دهد. اين کشور به دليل ترکيب جنسيتي مناسب و همچنين شتابي که در توسعه در پيش گرفته است مي تواند به اين مقام دست يابد.


خبرگزاری پاسداران: دستگیری خبرنگار وابسته به سیا

خبرگزاری سپاه پاسداران (فارس): خبرنگار وابسته به سازمان سيا در يكي از استان‌هاي شمالي كشور دستگير شد و به بازتاب اخبار كذب اعتراف كرد. جنبش سبز علوي نوشت؛ اين خبرنگار منتسب به طيف راديكال جريان اصلاح‌طلب كه در اغتشاشات پس از انتخابات رياست جمهوري دهم، اخبار و گزارش‌هاي درگيري‌ها، تجمعات و اعتراض‌هاي غيرقانوني "جريان فتنه " را به مرتبط خود در راديو فردا انتقال مي‌داد؛ دريكي از استانهاي شمالي كشور دستگير شد.

وي به ارتباط با بيگانگان، بازتاب اخبار كذب، القاي تقلب در انتخابات و گزارش‌هاي غير واقعي در خصوص درگيري‌هاي پس از 22خرداد اعتراف كرده است.

همچنين وي با حضور در صحنه اغتشاشات گزارش‌ها را به صورت زنده به رابط خود ارائه مي‌داده است.

وي با "مهين گرجي " از گزارشگران راديو فردا كه در دي ماه 1388 در اثر سانحه رانندگي درگذشت ارتباط داشته و در زمان انتخابات و آغاز درگيري‌ها گزارش اخبار اغتشاشات و اطلاعات كذب را در اختيار گرجي قرار مي‌داده است.


تورم بانک مرکزی محاسبات کاغذی است

خبرگزاري موج - تورم بانک مرکزي محاسبات کاغذي است؛ تورم احساسي مردم متفاوت تر از تورم بانک مرکزي مي باشد.

عباس هشي کارشناس مسائل اقتصادي در گفتگو با خبرنگار موج با بيان اين که "برآورد واقعي تورم اجراي هدفمند کردن يارانه ها ممکن نيست"، اظهار داشت: هنوز دولت و مجلس نتوانستند اثرات تورمي غير مستقيم هدفمند کردن يارانه ها را برآورد کنند. وي با اشاره به تاثيرگذاري قيمت نفت در نرخ تورم ايجادي، گفت: نرخ هاي متفاوت تورمي با فروش قيمت نفت برآورد مي شود اما با اين وجود همه اينها در حد برآورد اوليه است. هشي با بيان اين که "با اجراي هدفمند کردن يارانه ها بيش از 30 درصد تورم خواهيم داشت"، گفت: اثرات مستقيم تورمي هدفمند کردن يارانه ها تا اندازه اي قابل پيش بيني است اما قطعا اثرات غير مستقيم آن قابل برآورد نيست. وي گفت: اثر مستقيم اجراي هدفمند کردن يارانه ها بر روي زندگي مردم را بين 20 تا 70 درصد محاسبه کردند. وي با اشاره به افزايش قيمت حمل و نقل و کالا و خدمات با اجراي اين قانون، گفت: از تاثيرات مستقيم اصلاح قيمتها بر زندگي مردم که بگذريم، اين طرح به صورت غيرمستقيم روي هزينه هاي زندگي مردم تاثير مي گذارد. اين کارشناس اقتصادي گفت: تورم بانک مرکزي محاسبات کاغذي است.تورم انتظاري و تورم احساسي مردم متفاوت تر از تورم بانک مرکزي مي باشد.


غارت محوطه های تاريخی شهربابک با بيل مکانيکی

روزنامه مردمسالاری: غارتگران ميراث تاريخي با بيل مکانيکي محوطه تاريخي روستاي مسينان در شهرستان شهربابک را مورد هجمه قرار دادند. به گزارش مهر شهرستان شهربابک يکي از مناطق تاريخي استان کرمان است که تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است اما گويي طي روزهاي اخير اين منطقه مورد توجه غارتگران ميراث تاريخي قرار گرفته است و در منطقه مسينان و در تپه هاي تاريخي اين منطقه با استفاده از ماشين آلات سنگين از جمله بيل مکانيکي به جان اين مناطق کهن افتاده اند. در محل حفاري هاي صورت گرفته هم اکنون جاي چرخ هاي ماشين آلات سنگين مشاهده مي شود و در چاله هاي کنده شده مقداري سفال شکسته وجود دارد. فرماندار شهرستان شهربابک در اين خصوص با تائيد حفاريهاي صورت گرفته در اين منطقه تاريخي گفت: اين حفاري ها به وسيله ماشين آلات سنگين از جمله بيل مکانيکي صورت گرفته است و جاي رفت و آمد اين ماشينها روي شنهاي منطقه ديده مي شود. حميد افضلي خاطرنشان کرد: شهرستان شهربابک داراي چندين محوطه تاريخي است که تاکنون هيچ کاوشي در اين مناطق صورت نگرفته است. افضلي گفت: عده اي سودجو به دليل عدم وجود دستگاههاي مرتبط در اين مناطق دست به حفاري هاي غير مجاز مي زنند و اگر اثر تاريخي هم در اين مناطق يافت شود به دليل استفاده از ماشين آلات سنگين تخريب مي شود. وي گفت: براي جلوگيري از ادامه اين روند با مسئولان ميراث فرهنگي در کرمان مذاکراتي صورت گرفته است و به زودي جلسه اي در اين زمينه در شهربابک برگزار خواهد شد و يگان ويژه ميراث فرهنگي نيز در شهربابک فعال مي شود. وي با اشاره به وجود روستاي 12 هزار ساله ميمند در شهربابک و توجه ويژه گردشگران خارجي به اين منطقه افزود: نمايندگي ميراث فرهنگي در شهربابک اخيرا در منطقه فعال شده است و نياز به توجه بيشتر دارد. افضلي درخصوص حفاريها گفت: اين حفاري ها حداکثر طي دو روز اخير روي داده است و اثر چرخهاي ماشين آلات سنگين به وضوح قابل مشاهده است.


در هر خانه‌ ای كه می ‌رويم دو، سه نفر بيكار دارد

ایلنا: نماينده خمين در مجلس شوراي اسلامي‌گفت: اين شهر از بالاترين نرخ بيكاري در استان مركزي برخوردار است. محمدحسين مقيمي در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا افزود: در هر خانه‌اي كه مي‌رويم 2، 3 نفر بيكار دارد و جالب است كه فارغ‌التحصيلان دانشگاهي بيكاري اشان بيشتر از سايرين است. رييس كميسيون عمران مجلس با بيان اينكه بعد از انقلاب در خمين سرمايه‌گذاري نشده است، تصريح كرد: با وعده و وعيد نمي‌توان به درددل مردم رسيدگي كرد. مقيمي با بيان اينكه نرخ‌هاي بيكاري اعلام شده را قبول ندارد، اظهار داشت: مي‌گويند نرخ بيكاري خمين 13 درصد است اما به نظر من نرخ بيكاري اين شهرستان بيشتر از اين حرف‌هاست.


تجاوز به دختر جوان از سوی مزدوران جنایتکار بسیجی

روزنامه مردمسالاری: دختري جوان پس از ربوده شدن از سوي سه مامورنما توسط اين افراد در شمال شرق تهران مورد تجاوز قرار گرفت. به گزارش ايسنا، دقايقي پس از بامداد جمعه 10 ارديبهشت سال جاري دختري 20 ساله به نام مهشيد با مراجعه به پايگاه يکم پليس آگاهي پايتخت از سه مامورنما که وي را مورد تجاوز قرار داده بودند اعلام شکايت کرد. اين دختر مدعي شد: حدود ساعت پنج بعدازظهر پنجشنبه از محل کار خود خارج شدم تا به خانه بروم. در حاشيه بزرگراه امام علي (ع) منتظر تاکسي بودم که يک ريوي سفيدرنگ با سه سرنشين جلوي پايم ترمز زد. همه آنها بي سيم داشتند و سرنشين جلو خود را مامور بسيج معرفي کرد. بعد با اين بهانه که حجابم نامناسب است گفتند بايد با آنها به پايگاه بسيج بروم تا با اخذ تعهد، آزادم کنند. من که ترسيده بودم مشکلي برايم ايجاد شود، سوار خودرو شدم. بعد از طي مسيري، از بزرگراه منحرف شدند و من را به جايي در حوالي لشگرک بردند. حدود هشت ساعت در يک خانه من را مورد تجاوز قرار دادند. سپس با اتومبيل خود به جايي در حوالي همان منطقه انتقالم دادند و رهايم کردند.


صدور ۴۰ سال حبس در یک روز برای متهمان سیاسی

 جرس: پس از انتخابات صدور احکام سنگین، برای قضات امری عادی شده است تا جایی که بسیاری با شنیدن صدور حبس های یک یا دو ساله برای عزیزان و دوستان ‌شان از کم بودن آن خوشحال می شوند. شاید به همین خاطر است که دادگاه های ایران می تواند به راحتی و در فاصله یک روز برای دو متهم به عضویت در گروه های مخالف نظام و سه معترض به نتایج انتخابات حکم 40 سال حبس صادر کند.

25 سال حبس

بر اساس حکم شعبه 6 اجرای احکام دادگاه انقلاب، حامد روحی نژاد به 10 سال حبس و تبعید به زندان زنجان و احمد کریمی به 15 سال و سه ماه حبس و تبعید به زندان گنبد کاووس محکوم شدند. این دو، پیش از این به اتهام عضویت در انجمن پادشاهی به اعدام محکوم شده بودند.

این حکم در حالی در آستانه ی سالروز دستگیری روحی نژاد و کریمی به ایشان ابلاغ می شود که خلیل بهرامیان، وکیل این دو زندانی، تا شب گذشته از احکام صادره بی اطلاع بوده است.

حامد روحی نژاد، دانشجوی رشته ی فلسفه دانشگاه شهید بهشتی که قبل از انتخابات ریاست جمهوری و در تاریخ 14 اردیبهشت ماه 88 بازداشت شد، پس از انتخابات از سوی شعبه 28 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه، به اتهام "عضویت در انجمن پادشاهی" به اعدام محکوم شده بود.

همچنین در حالی اتهام احمد کریمی در دادگاه "نگهداری مواد منفجره" عنوان شد، که از نامبرده یک عدد "فشفشه" ضبط شده است.

احمد کریمی، حامد روحی نژاد، محمد علی زمانی، آرش رحمانی پور و امیررضا عارفی پنج تن از متهمانی بودند که به اتهام ارتباط با گروه های مخالف نظام، پیش از انتخابات بازداشت و روانه زندان شدند و بعدها در دادگاهی پس از انتخابات در کنار معترضین به نتیجه انتخابات، محاکمه و به اعدام محکوم شدند که از این میان محمدعلی زمانی و آرش رحمانی پور دو تن از متهمان این پرونده، هشتم بهمن ماه سال گذشته اعدام شدند.

همچنین، دو تن از معترضان به نتیجه انتخابات، "سعید حدری" و "مرتضی لایقی" از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی "صلواتی" هر کدام به ۴ سال حبس تعزیری محکوم شدند.

این دو متهم که صبح امروز جهت ابلاغ حکم به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب منتقل شدند، در تمامی روند دادرسی نیز از داشتن وکیل محروم بودند.

پیشتر قادر رحیمی از دیگر متهمان این پرونده نیز به یک سال حبس به مدت ۵ سال تعلیق محکوم شده بود. وی در از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به صورت غیر حضوری محاکمه شد.

در خبری دیگر، پوریا قربانی از متهمان حوادث عاشورا که از زندانیان گمنام سال گذشته ایران محسوب می شود، روز گذشته به ۶ سال حبس محکوم شد.

به گزارش خبرنگار رهانا، وی هم‌اکنون در بند ۳۵۰ زندان اوین به سر می‌برد و روز گذشته حکم ۶ سال حبس خود را از قاضی صلواتی دریافت کرد.

۴ سال از این ۶ سال حبس به اتهام اقدام علیه امنیت ملی، یک سال از آن به اتهام تبلیغ علیه نظام و یک سال از آن به اتهام توهین به رهبری به وی تعلق گرفته است.

بازداشت سردبیر سایت هم میهن

مازیار خسروی، سردبیر سایت هم میهن که بر اساس شکایت معاونت حقوقی دانشگاه تهران در رابطه با انتشار گزارشی در مورد حمله خرداد ماه سال گذشته به کوی دانشگاه تهران به نشر اکاذیب متهم شده بود ظهر روز یک شنبه ۱۲ اردیبهشت به زندان اوین منتقل شد.

به گزارش هم میهن، در حالی مدیر سایت هم میهن بر اساس رای دادگاه مبنی بر نشر اکاذیب در رابطه با حمله گروه های فشار به کوی دانشگاه راهی زندان اوین شده است که همواره از حمله گسترده گروه فشار به کوی دانشگاه تهران به عنوان یکی از تلخ ترین حوادث پس از انتخابات یاد شده است.

مازیار خسروی سردبیر سابق سایت آفتاب و دبیر گروه دیپلماسی روزنامه های مردم سالاری و بهار بوده و با بسیاری از روزنامه های اصلاح طلب همکاری نزدیک داشته است.

احتمال آزادی یک عضو کمیته گزارشگران حقوق بشر

خانواده کوهیار گودرزی، عضو کمیته گزارشگران حقوق بشر از تعیین قرار وثیقه ۷۰ میلیون تومانی برای وی خبر دادند.

به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر، در ابتدا وثیقه تعیین شده برای این فعال مدنی ۲۰۰ میلیون تومان بود که به ۷۰ میلیون کاهش پیدا کرد. با این حال هنوز خانواده وی موفق به اتمام مراحل اداری تودیع وثیقه نشده اند. کوهیار گودرزی، بیش از ۱۳۰ روز است که در زندان اوین به سر می‌برد و در این مدت تحت فشار و بازجویی‌های طولانی‌مدت قرار داشته است.

این فعال حقوق بشر، پیش از این در آبان ماه با فشار نیروهای امنیتی از دانشگاه صنعتی شریف اخراج شد. هم‌اکنون، وی در بند ۳۵۰ زندان اوین به سر می‌برد.

علاوه بر این، نوید خانجانی عضو جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی و کمیته‌ گزارشگران حقوق بشر بعدازظهر دوشنبه، با تودیع وثیقه از زندان اوین آزاد شد.

این فعال دانش‌جویی روز ۱۱ اسفند ‌ماه در منزل شخصی خود در اصفهان بازداشت شده بود و در بند متعلق به سپاه در زندان اوین نگه‌داری می‌شد.

در حال حاضر، کوهیار گودرزی و شیوا نظرآهاری اعضای دربند کمیته گزارشگران حقوق بشر هستند.

همچنین محمد جواد رحیمی فیروز، زندانی بازداشت شده در حوادث عاشورای تهران به قید کفالت از بند ۳۵۰ زندان اوین آزاد شد.

به گزارش رهانا، وی از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی مقیسه به یک سال حبس تعزیری به علاوه یک سال حبس تعلیقی محکوم شده بود.

دومین جلسه دادگاه محمد داوری برگزار شد

دومین جلسه دادگاه محمد داوری امروز ۱۳ اردیبهشت ماه، در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران برگزار شد.

به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر، پس از گذشت چند ماه و ادامه بلاتکلیفی این عضو سازمان معلمان، اکنون بدون آنکه نتیجه تحقیقات از سوی شعبه ۲۶ ارایه شده باشد جلسه امروز با همان اتهامات سابق برگزار شد و وکلای وی، ژینوس شریف رازی و مینا جعفری به دفاع از وی پرداختند.

محمد داوری، معلم يكی از مدارس منطقه ۱۱ تهران بوده و از زمان بازداشت قادر به حضور در كلاس درس نبوده است که اين امر وی را دچار مشكلات كاری کرده و حتی ممکن است باعث اخراج به علت غيبت طولانی مدت شود.

از جمله اتهامات این روزنامه‌نگار فعالیت تبلیغی علیه نظام، اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور و اخلال در نظم عمومی عنوان شده است.

محمد داوری در روز ۱۷ شهریور ماه در پی حمله نیروهای امنیتی به دفتر شخصی مهدی كروبی و دفتر حزب اعتماد ملی با حكم جلب صادره از سوي دادستانی تهران بازداشت شد

بلاتکلیفی وضعیت یاسر معصومی

یاسر معصومی از هوادارن نیروهای ملی مذهبی، در حالی پنجاهمین روز بازداشت خود را سپری می کند که کماکان از اتهام وی اطلاعی در دست نیست. معصومی در روز 23 اسفند ماه سال گذشته و در پی احضار تلفنی دفتر پیگیری وزارت اطلاعات بازداشت شده است.

به گفته خانواده وی، حال عمومی معصومی نسبتا خوب بوده و ایشان از روحیه مناسبی برخوردار می باشند. با این حال مشخص نبودن اتهام و بلاتکلیفی پرونده وی موجب نگرانی خانواده و نزدیکانش گردیده است. طبق اخبار رسیده معصومی در هفته های اخیر زیر فشار شدید بازجویی برای اقرار به اتهاماتی که به وی ارتباطی نداشته است، می باشد.

پدر یاسر معصومی از فعالان ملی مذهبی در شهرستان اراک می باشد. این در حالی است که یاسر معصومی سابقه فعالیت سیاسی نداشته است و تنها در بخش فنی برخی از روزنامه های اصلاح طلب مشغول به کار می باشد.

تنها مطالب و مقالاتي که با نام جبهه ملي ايران - ارو‌پا درج ميشود نظرات گردانندگان سايت ميباشد .