شکایت 'حدود ۱۰۰' نماینده مجلس ایران از موسوی

 

یکی از نمایندگان حامی دولت در مجلس شورای اسلامی گفته است که شکایتی با امضای حدود ۱۰۰ نماینده مجلس ایران علیه میرحسین موسوی به دادستان کل کشور تحویل داده شده است.

حمید رسایی، نماینده تهران در مجلس روز سه شنبه ۲۸ مهر (۲۰ اکتبر) در جمع خبرنگاران پارلمانی گفت: "نامه مذکور یک درخواست حقوقی است که در آن نمایندگان از میرحسین موسوی به خاطر بیانیه ها و اقداماتی که به وارد شدن لطمات و صدمات به آبروی نظام و اموال عمومی و خصوصی مردم منجر شده است، شکایت کرده اند".

به گفته آقای رسایی، شکایت نامه نمایندگان مجلس صبح روز سه شنبه به غلامحسین محسنی اژه ای، دادستان کل کشور تحویل داده شده است.

این شکایت نامه یک روز پس از آن به دادستان تحویل داده شده است که نخستین پیام ویدیویی آقای موسوی پس از انتخابات در اینترنت انتشار یافت.

آقای رسایی در پاسخ به این سئوال خبرنگاران که چرا این نامه ۴ ماه پس از انتخابات تحویل مقامات قضایی شده است گفت: "ما ابتدا امیدوار بودیم که موسوی روال خود را تغییر دهد و از اقدامات و حرکاتی که همسو با دشمن است دست بردارد، اما امروز شاهدیم که فعالیت های او همچنان ادامه دارد".

ظاهرا اشاره آقای رسایی به پیام ویدیویی آقای موسوی است که در آن بر تداوم "راه سبز امید" تأکید شده بود.

آقای موسوی در این پیام همچنین با اشاره به طرح هایی که تحت عنوان "وحدت ملی" یا "آشتی ملی" مطرح شده است، گفت که تا زمانی که اصل وجود بحران در کشور پذیرفته نشده باشد و مردم به حساب نیایند، راه حل جامعی پیدا نخواهد شد.

اکنون به نظر می رسد که هواداران دولت و مخالفان آقای موسوی در واکنش به این پیام، طرح شکایت قضایی علیه او را مطرح می کنند.

شکایت های دیگر

خبرگزاری رسمی دولت ایران (ایرنا) همزمان با انتشار خبر شکایت حدود ۱۰۰ نماینده مجلس از آقای موسوی، از شکایت عده ای از طلاب حوزه علمیه قم علیه او و فائزه هاشمی، دختر اکبر هاشمی رفسنجانی (رئیس مجلس خبرگان و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام) خبر داده است.

بر اساس گزارش ایرنا، این گروه از طلاب در شکوائیه خود نوشته اند: "القای شبهه تقلب در انتخابات به انحاء مختلف از سوی آقای میرحسین موسوی و خانم فائزه هاشمی قبل از انتخابات، بیانیه های پی در پی آقای موسوی پس از انتخابات و تشویق هواداران به راهپیمایی های غیرقانونی، منجر به تخریب اموال عمومی و کشته و زخمی شدن ده ها تن از مردم شد".

ایرنا همچنین از "مسئول کمیته رسانه ای جنبش مردمی ایران علیه قانون گریزی" نقل کرده است که تعداد امضاهای اینترنتی علیه آقای موسوی که در سایت این جنبش ثبت شده، به ۵۰ هزار رسیده است.

امیرطاهر حسین خان به ایرنا گفته است: "در ماده ۱۸۸ قانون مجازات اسلامی آمده است که هر کس به قصد براندازی حکومت اسلامی، خود را نامزد یکی از پست های حساس کشور کند، محارب و مفسد فی الارض است".

28 مهر 1388

 


http://www.bbc.co.uk/persian/iran/2009/10/091020_op_ir88_mousavi_grievance.shtml