اگر در ایران هستید و همینطور در خارج، خطر استفاده از پیامرسان واتساپ (پیام متنی و صوتی) را جدی بگیرید. نهادهای امنیتی امکان دسترسی به پیامهای رمزنگاری شده واتساپ (حتی پیامهای پاک شده تا چند سال قبل) پس از بازداشت و توقیف گوشی به صورت فیزیکی (آیفون و اندروید) را داشتهاند. در برخی موارد نیز گوشیهای اندرویدی (که از پین یا پسورد ضعیف استفاده کردهاند) آنلاک شدهاند. اگر در خارج هستید با واتساپ با داخل ایران ارتباط برقرار نکنید چرا که آنها را در خطر قرار میدهید.
جبهه ملی ایران- اروپا
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
خبرآنلاین می نویسد: روز گذشته، با تصمیم اعضای شورای عالی فضای مجازی دو پلتفرم واتسآپ و گوگلپلی رفع فیلتر شدند. تصمیمی که برخیها را به روند رفع فیلترینگ در دولت پزشکیان امیدوار کرد اما برخیها هم بر این باورند که این ۲ پلتفرم از اهمیت بالایی برخورددار نبوده و باید شکبههای مجازی مهمی چون تلگرام و اینستاگرام رفع فیلتر میشدند.
عباس عبدی هم در مصاحبه با خبر آنلاین گفت “عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاحطلب، در گفت و گویی درباره تصمیم شورای عالی فضای مجازی بیان کرد: «فیلترینگ، نمادی بود که نشان میدهد که آیا آقای پزشکیان میتواند وفاق را به عنوان مقدمه لازم برای حل مسائل ایران محقق کند یا خیر؟ این مصوبه نشان داد مشکلات ایران کماکان باقی خواهد ماند. شما به رفع فیلتر ۲ پلتفرم نگاه نکنید، این اتفاق خیلی مهم نیست. یوتیوب و اینستاگرام هنوز فیلتر است.»
قای عبدی! ارزیابی شما از تصمیم شورای عالی فضای مجازی چه بود، این اقدام مثبت و امیدوار کننده بود؟
این تصمیم، ابهاماتی دارد. بخش قابل توجهی از مصوبه، چه ربطی به رفع فیلترینگ دارد؟ در دولت آقای رئیسی هم میتوانستند آنان را انجام دهند. میتوانستند به پلتفرمهای خودشان کمک کنند یا همه این ضوابط را قبلا انجام دهند. اگر خیلی ناراحت بودند میتوانستند جلوی فیلترشکن فروشهای خودشان را بگیرند کسی مانعشان نبود. بنابراین، این اقدامات ارتباطاتی با رفع فیلترینگ ندارد.
رفع فیلترینگ و آزادی مردم به شکل وحشتناکی لرزه بر اندام تندروها می اندازد
نکته دیگر این است که دو پلتفرم، رفع فیلتر شده است اما بقیه پلتفرمها چرا فیلتر هستند؟ برداشت من این است که رفع فیلترینگ به شکل وحشتناکی لرزه بر اندام تندروها میاندازد. یعنی مسئله اصلی این است که به شدت از آزادی مردم میترسند. باز کردن ۲ پلتفرم مسئلهای را حل نمیکند و مردم از این مسئله عبور کردند.
فیلترینگ، نمادی بود که نشان میدهد که آیا آقای پزشکیان میتواند وفاق را به عنوان مقدمه لازم برای حل مسائل ایران محقق کند یا خیر؟ این مصوبه نشان داد مشکلات ایران کماکان باقی خواهد ماند. شما به رفع فیلتر ۲ پلتفرم نگاه نکنید، این اتفاق خیلی مهم نیست. یوتیوب و اینستاگرام هنوز فیلتر است. یوتیوب مانند یک دانشگاه گسترده است و اینکه چرا تندروها با باز کردن یک دانشگاه مجانی مخالف هستند را میشود فهمید؛ ولی پیام مهمتر آن ادامه فیلترینگ است.
https://eslahatnews.com/