اول : سفر پزشکیان به نیویورک بسیار پراهمیت است. این سفر شاید آخرین شانس ما ایرانیان نگران ملک و ملت و گرفتار درد و رنج برامده از حکومت جهل و فساد انهم در این شرایط بسیار حساس سیاسی باشد.
🔹پیشنهاداینکه پزشکیان با روسای کشورهای انگلیس ، آلمان و فرانسه حتما ملاقات کند. اینجاست که در صورت لزوم «بکناری بگذاردن پرو تکل ها » ضرورت می بخشد
🔹روابط با اتحادیه اروپا برای ساکنین این مرز پر کهر ، دور مانده از ارامش و اسایش ! اهمیت فراوان دارد و حتی مذاکره با امریکائی ها که مماشات قابل توجهی طی دو سه سال اخیر البته در حد امکان و با همه حاشیه ها …..از خود نشان داده اند… 🔹چنانچه مسعود خان بخواهد …..و ابزار لازم را برعکس قبلی های مطیع اوامر …………البته تا حدودی « که افزایش ان در اختیار و موکول به عملکرد شجاعانه اوست » کم و بیش با همه اما و اگر ها در اختیار دارد 🔹میتوان در این مقطع بیاری دمکراتها با اقدامی بهنگام برخواست و امتیازات مناسب نیز بدست اورد / امیداینکه پزشکیان بتواند با کشورهای منطقه و وزرای خارجه عربستان و مصر هم دیدار کند تا سطح تنشهای منطقهای نیز کاهش یابد. دویم : ♥️جبهه ملی ایران ملهم از انچه تاکنون هموندان گرامی الگوی کارشان بود ، در این مقطع که میتواند با هماهنگی بیشتر نقش افرین باشد …
در مسیر خدمت به میهن و بتبع آن مردمان این دیار اهورائی و مسلح به: « پندار، گفتار و کردار نیک » و دوری از هر گونه اختلاف و جدائی ،با اتحاد و همراهی در مسیر تحقق اهداف زیر میکوشد :
۱. جذب افراد شایسته جامعه به کمیته های مختلف صنفی سیاسی خود.
۲. ایجاد بستر لازم برای پیوستن گروه های فعال جامعه مدنی و انجمن هایی که خود را همسو با اصول هدف های بنیادین این سازمان کهن می دانند
۳. حفظ تمامیت ارضی، استقرار حاکمیت ملی و استقلال سیاسی برخاسته از اراده عمومی ملت مبتنی بر اصول دموکراسی، حقوق بشر وحاکمیت قانون.
۴. تاکید بر تامین و حفظ حقوق وآزادی های اساسی به ویژه آزادی احزاب، انتخابات و مطبوعات ، تساوی حقوق زن ومرد ،مبارزه با هرگونه تجاوز به حقوق بشرو….
۵. جبهه برای فراهم شدن امکان بهره گیری از تمامی توان ملی و مردمی جامعه ایران بر اصل جدایی دین از حکومت تاکید میکند.
۶. استقرار عدالت اجتماعی با بالا بردن سطح رفاه عمومی، افزایش اشتغال و توزیع عادلانه در آمد ملی.
۷. احترام به حقوق شهروندی ، رعایت اعتقادات دینی ، آداب ورسوم ،زبانها وگویش های تمامی تیره ها ی ساکن در این سرزمین
۸. تقویت وپاسداری و گسترش زبان ملی و مشترک فارسی و فرهنگ وهنرهای ملی ایران.
۹. اتخاذ سیاست خارجی مستقل ایرانی بر اساس حفظ مصالح و منافع ملی و حفظ تمامیت ارضی کشور و پشتیبانی از اصول و هدف های منشور ملل متحد و دوستی و احترام متقابل با همه ملت ها و کشور ها به ویژه کشورهای منطقه و مبارزه با هر گونه تروریسم فردی ، گروهی و دولتی.
سیم : سه دسته افراد باعث پیدایش دیکتاتورها میشوند و یک انسان عادی را به دیکتاتور تبدیل میکنند.
*انانکه که ظاهر و باطنشان متفاوت است. (میتوانیم آنها را چاپلوس بنامیم)
*کسانیکه میخواهند «کارناکرده » به مزد برسند؛ طالبان «گنج بی رنج.» چنین کسانی مجبورند به آنان که همۀ مزدها نزد ایشانست نزدیک شوند و …
*افرادی که دچار خلایی درونیاند و لذا مجبورند خود را به مرکزی متصل کنند. آنان احساس میکنند که همچون قایقی متزلزلاند.
هرسه مشکل مذکور، فرهنگی است. اگر در جامعهای این سه دسته افراد موجود نباشند، هیچکس مجالی برای دیکتاتور شدن نمییابد؛ اگر هم کسی هوس دیکتاتوری داشته باشد، بیآنکه قهر و غلبه ای در کار باشد «میپژمرد»و به نوعی دیکتاتوری «دن کیشوتوار» تبدیل میشود
چارم : در کشورهائی ازهر لحاظ پیشرو ….. اشخاصی را به سمت وزارت امور خارجه و مشاور امنیت ملی می گمارند که با مفاهیمی همچون : «روابط بین الملل» «منافع ملی» « حقوق بشر » « جدائی دین از حکومت » «امنیت بین الملل»«تساوی کامل حقوق انسانها » و…… برداشتی مشخص، روشن، علمی و قدرتمند علاوه بر تحصیلات مربوط انهم در دانشگاههای معتبر بین المللی داشته باشند . …… اشخاصی که مقالات شان به عنوان «رفرنس آکادمیک » برای دانشجویا ن سندیت می یابد
پنجم: شاخصهای حکمرانی بانک جهانی برای ایران در سالهای اخیر وضعیت ضعیفی را نشان میدهند.
این شاخصها در شش بعد اصلی اندازهگیری میشوند:
اول -پاسخگویی و حق اظهارنظر (Voice and Accountability)
۲- ثبات سیاسی و نبود خشونت/تروریسم (Political Stability and Absence of Violence/Terrorism)
۳- اثربخشی دولت (Government Effectiveness)
۴-کیفیت قوانین و مقررات (Regulatory Quality)
۵- حاکمیت قانون (Rule of Law)
۶-کنترل فساد (Control of Corruption)
این شاخصها نشاندهنده چالشهای اساسی هستند که بر توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور تأثیر میگذارند.
ششم :دیرهنگام مجوزضرورت پیوستن به گروه ویژه اقدام مالی(FATF) صادر و قرار است که اقای پزشکیان با تعریفی نقش «کاتالیزور» را داشته باشند . با اینکه لایحه مربوط به پیوستن به FATF در مجلس دهم به تصویب رسیده بود و سالهاست که کارشناسان به ضرورت پیوستن به «گروه ویژه اقدام مالی» تاکید کردهاند،چرا این همه سال فرصتسوزی شد و برخلاف قانون اساسی FATF در مجمع متوقف ماند تا میهنمان همچنان در فهرست سیاه افایتیاف باقی بماند **نتیجهاینکه بازارهای انرژی را از دست بدهیم و سالانه حدود ۲۰ درصد یعنی حدود ۱۵ میلیارد دلار هزینه اضافی به اقتصاد کشور تحمیل و پولشوییها استمرار یابد و بارها پول کثیف وارد شبکه بانکی شود ؟؟
و هفتم :مهر امسال را آغاز می کنیم : با بیش از یک میلیون کودک بازمانده از تحصیل و ۲۰۰ هزار کمبود نیروی آموزشی
با هزاران مدرسه در بافت فرسوده و صدها مدرسه کپری
با کلاس هایی تجمیع شده با جمعیت بالای ۴۵ نفر و صدها معلم و دانشجونگران اینده واز لحاظ اقتصادی همگی زیر خط فقر، درگیر روز مره گی و معیشت .
تنها مطالب و مقالاتی که با نام جبهه ملی ايران - اروپا درج ميشود، نظرات گردانندگان سايت ميباشد
بازنشر مقالات با ذكر مأخذ آزاد است
بازنشر مقالات با ذكر مأخذ آزاد است