بمباران مراکز اتمی و نابودی قم، نطنز، کاشان، اصفهان و احتمالا بیرجند- عبدالحمید شمس


بدون مقدمه،

باید هشدار داد که در صورت بمباران مراکز هسته ای نطنز و فوردو و انتشار ذرات مواد رادیو اکتیو در منطقه و بویژه اگر همزمان با بمباران،  وزش باد از غرب به شرق باشد، شهر های کاشان، نطنز، قم، اصفهان و بیرجند و برخی شهر های مجاور  دچار آلودگیهایی خواهند شد که جدای از برجای گذاشتن دهها هزار کشته، نهایتا به کوچ جمعی ملیونها تن از مردم آلوده منطقه منتهی خواهد شد؛ علاوه بر اینها شهر های زیبای یاد شده برای چندین نسل قابل زیست نخواهند بود.
این فاجعه نتیجه رویکرد دیپلماسی زدایی و تفاخر به رادیکالیسم به اصطلاح انقلابیست؛  که وقتی رئیس دولت آمریکا پیشنهاد فشردن دست دوستی می دهد و با برداشتن تحریم ها- همراه باشروط نه چندان دشوار- موافقت می کند، حضرت آقا، ضمن رد پیشنهاد های غرب و بویژه آمریکا، می فرمایند : دست دوستی که دراز شده از چدن است که با پوشش مخملی مزین شده است”! اما امروز ایران و جمهوری ا ا در برابر یک قلدر اقتدار گرا از نوع “یک کلوم ختم کلوم”و رفیق جنایت کارش از اسرائیل قرار گرفته است که هرگونه ریسک در برابر آنها می تواند به نابودی ایران و ایرانیان منتهی شود.

در همین رابطه به سخنان وحشت زده مقامات قطری در مورد احتمال بمباران تأسیسات هسته ای بوشهر دقت بفرمایید:
به گزارش همشهری آنلاین، سایت خبری روزنامه همشهری، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر در مصاحبه با تاکر کارلسون نسبت به پیامدهای خطرناک حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد و گفت:
اگر تأسیسات هسته‌ای ایران منفجر شود و مواد رادیواکتیو به آب برسد، آب کاملاً آلوده خواهد شد. آب مورد نیاز مردم‌مان از آب‌شیرین‌کن‌ها تأمین می‌شود. ما رودخانه و ذخایر آب نداریم و بدون آب‌شیرین‌کن‌ها، کشورمان ظرف سه روز بدون آب خواهد ماند.
این مشکل تنها مختص قطر نیست و کشورهای کویت و امارات متحده عربی نیز در صورت آلودگی آب با مشکل جدی مواجه خواهند شد: نه آب، نه ماهی، هیچ‌چیز. هیچ حیاتی نخواهد داشت. این یک فاجعه محیط‌زیستی تاریخی و تغییر دهنده تاریخ خواهد بود.
۱۴۰۳/۱۲/۲۰

تنها مطالب و مقالاتی که با نام جبهه ملی ايران - ارو‌پا درج ميشود، نظرات گردانندگان سايت ميباشد
بازنشر مقالات با ذكر مأخذ آزاد است